Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui. Realios.

QUOTE(Amarcord @ 2012 11 02, 22:50)
Kaip tik neseniai darbe iškilo klausimas, kas čia per keistas paprotys - plikyti kavą. Lyg ir ne tarybinis, nes tais laikais gi kavą  virdavo g.gif

As tai ta kava prisimenu is universiteto laiku, kai kavinukese ja uzplikydavo karstu vandeniu. Nes tureti kavos aparata studentiskai kavinei budavo prabanga. Tik kodel tas budas "senobinis" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 11 02, 21:31)
Kaip paskaitau, kaip vaikai šiais laikais maitinami, tai plaukai piestu stojasi: sūreliai, užpilamos košės ir kt. menkavertis maistas unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 11 02, 22:54)
cia ne as rasiau apie ta maista, o Sophi blink.gif kaip tau taip susicitavo doh.gif

Atsiprasau doh.gif Pele "patvarkyta", tai kazka nutryniau neteisingai.
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 11 02, 22:08)
kokybe puiki, naudojames bevieliu smile.gif

mes irgi naudojam bevieli dviejuose kompose (laptopai), o kituose dviejuose (stacionarai) - laidas ikistas. Vaikai ir televizija per interneta ziuri.

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 02, 22:15)
Kaip tai 15, jei akcija 29,99  g.gif

as uzsisakinejau, kai akcija buvo - naudokis tris metus uz 15 Lt. Optika atvesta ne iki namo, kas irgi daznai pasitaiko - o iki pat buto.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 02, 22:52)
Ne tik vaikai. As neisivaizduoju vyru, valganciu koses pusryciams, vakarienei... Pati labai megstu, vyrui net nesiulau, o darbe irgi tenka atremti uzuojautos zvilgnsius, kai atsinesu perline kose su vistienos gabaliukais. Nors siaip didzioji dalis mano bendradarbiu, pietaujanciu su manimi, yra sportuojantys ir propaguojantys sveika gyvenimo buda.

Mano vyras valgo pusryciams kose, kartais. Kokia grikiu kose su pienoskom desrelem (perkam kur yra ir mesos), aviziniu dribsniu su sviestu. Bet ne kasdien (jis siaip pusryciu darbo dienom apskritai nevalgo doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 11 03, 00:00)
mes irgi naudojam bevieli dviejuose kompose (laptopai), o kituose dviejuose (stacionarai) - laidas ikistas. Vaikai ir televizija per interneta ziuri.
as uzsisakinejau, kai akcija buvo - naudokis tris metus uz 15 Lt. Optika atvesta ne iki namo, kas irgi daznai pasitaiko - o iki pat buto.

kiek bus po 3 metu?
bet kodel taip skiriasi greiciai g.gif 100 ir 14000 g.gif kodel mes taip daug mokam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 02, 23:02)
Mano vyras valgo pusryciams kose, kartais. Kokia grikiu kose su pienoskom desrelem  (perkam kur yra ir mesos), aviziniu dribsniu su sviestu.

Bet va grikius vis tiek su desrelem valgo. O aviziniu pavalgo, ir viskas? Sotus iki pietu? As visuomet gyvenau seimoje su "dideliais" vyrais, tai gal del to man keista girdeti, kad vyrai pusryciams valgo kose, vakarienei irgi.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 02, 23:20)
Bet va grikius vis tiek su desrelem valgo. O aviziniu pavalgo, ir viskas? Sotus iki pietu? As visuomet gyvenau seimoje su "dideliais" vyrais, tai gal del to man keista girdeti, kad vyrai pusryciams valgo kose, vakarienei irgi.

Jis pusryciu darbo dienomis siaip visai nevalgo (darbe pietauja 11), tai jei uzvalgo aviziniu dribsniu koses, tai labiau alkanas nesijaucia. O savaitgaliais pusrycius sociau valgom, nei tik kose ir pietaujam veliau. Du kart dienoj kose mazai tiketina kad sotus butu ir yra didelis zmogus smile.gif
Atsakyti
Oho, pas ji labai ankstyvi pietus. Pas mane 13h. Pries tai turiu 5 min pertraukele, tai uzkast vargiai ka speciau. O uzkandziauti negaliu schmoll.gif - bendradarbe, su kuria kabineta dalijames, istisai ant dietos.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 02, 23:52)
Oho, pas ji labai ankstyvi pietus. Pas mane 13h. Pries tai turiu 5 min pertraukele, tai uzkast vargiai ka speciau. O uzkandziauti negaliu  schmoll.gif - bendradarbe, su kuria kabineta dalijames, istisai ant dietos.

Labai ankstyvi. As darbe pietaudavau 12. Tai nuo pusryciu apie 6.30 iki pietu tikrai isalkdavau. Ir kiek butu kalbama apie koses sotuma, tikrai koses pusryciams man neuztekdavo: pilvas gurgdavo jau apie 10 val.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 02, 23:54)
As tai ta kava prisimenu is universiteto laiku, kai kavinukese ja uzplikydavo karstu vandeniu. Nes tureti kavos aparata studentiskai kavinei budavo prabanga. Tik kodel tas budas "senobinis"  unsure.gif

Tai todėl ir senobinis, kad jūs iš savo studentiškų laikų dar menat smile.gif Sotto čia turėjo galvoj ne šimtmečių senumą, o dešimtmečių. Dabar daug daugiau žmonių turi kavos aparatus arba bent jau "press'us" ar espresso kavinukus, tai dėl to užplikymas puodelyje ir yra senobinis būdas. Aš taip supratau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 03 lapkričio 2012 - 01:27
QUOTE(raganieška @ 2012 11 02, 21:36)
yra selpa manų košė ir manų kruopos iš pilno kviečio grūdo  - jos ne tokios baltos kaip tikra manų košė, bet maniškiai per kelis kartus priprato ir tik pasako, kad babos manų košė kitokia nei tavo  biggrin.gif tikrai manau, kad jas galima duoti dažniau nei kartą per savaitę  mirksiukas.gif

O tos pirktinės košės ir varškytė "Miau" tikrai ne kas. O varškės su uogiene nevalgo? galų gale pasaldinkite  ir dar uogienės uždėkite, tikrai bus sveikiau nei pirktinė

ačiū būtinai selpa manų košės ieškosiu prekyb centre.net nežinojau apie ją. thumbup.gif
nevalgo varškes su uogiene, ar uogom, kad sveikiau tai tikrai..bet nevalgo, doh.gif
Atsakyti