QUOTE(Miaška @ 2012 11 03, 23:59)
Nesuprantu, ko jūs tos košės įsikibot?
Mano vyresnėlė nuo kokių trejų metų nevalgo jokių kruopų - jokių košių, jokių garnyrų ir pan. Tuo pačiu beveik neserga - jokių ten darželinių ar mokyklinių ligų, jokių alergijų, virškinimas puikus, gal tik per liesa mano manymu. Galva irgi dirba puikiai
Tiesiog, gal jei žmogus nemėgsta košių, gal nebūtina savęs prievartauti jas valgant?

Mano vyresnėlė nuo kokių trejų metų nevalgo jokių kruopų - jokių košių, jokių garnyrų ir pan. Tuo pačiu beveik neserga - jokių ten darželinių ar mokyklinių ligų, jokių alergijų, virškinimas puikus, gal tik per liesa mano manymu. Galva irgi dirba puikiai

Tiesiog, gal jei žmogus nemėgsta košių, gal nebūtina savęs prievartauti jas valgant?
As ne apie tai - megsta ar nemegsta. Man tik keista skaityti tas pagiras kosem, kai vaikam reikia kur kas vertingesnio maisto. Suprasciau, jei siulytu 3x per savaite, ar perliniu kruopu sauksta i darzoviu sriuba. Nu bet dabar... Toks "geris", kad mano pediatras net sukluso, kokiom as cia kosem savo vaika taip maitinu. As kalbu apie pacius maziausius, tokius kaip mano ar laimetu. Cia pirmenybe skiriama darzovems, darzovems-ryziams, darzovems-makaronams. Gal todel ir suauge tu darzoviu taip nesibaido, kaip LT. Mano tevai visuomet turejo savo darza, tai as tu darzoviu bado tikrai niekada nejauciau, nu o bet taciau, kai kuriuos patiekalus (cukiniju, kalafioru, brokoliu apkepus, ar tas pacias darzoves su beshamelio padazu) isdrisau paragauti tik FR. Ir tai, yra darzoviu, kurios nezinau kaip vadinasi ir nenoriu ragauti (negraziai atrodo