QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 03, 00:55)
Labai ankstyvi. As darbe pietaudavau 12. Tai nuo pusryciu apie 6.30 iki pietu tikrai isalkdavau. Ir kiek butu kalbama apie koses sotuma, tikrai koses pusryciams man neuztekdavo: pilvas gurgdavo jau apie 10 val.
Ojei,negaleciau tiek laiko isbuti nevalgius...

As pusryciu namie nevalgau,nes apetitas atsiranda mazdaug pora valandu nuo atsikelimo,tik kavos labai stiprios isgeriu su grietinele dideli puoda

Kazka lengviems pusryciams (mesytes gabaliuku,ar varskes,ar surio,ar kokio pyrago-kas yra tuo metu namie...)+termosiukas kavos-valgau jau darbo metu,mazdaug 6-7 val.,grizus namo apie 10-11 val.-antrieji pusryciai,cia jau normaliai ir sociai uzkertu,tada pamiegot biski,o paskui apie 13-14 val. jau normalus pietus,ir vel darban

Vakariene velai buna,kokia 21h ar dar veliau,nes tik tada namo griztu,o jei popiet darbo metu isalkstu labai-tai su savim paprastai sokolado turiu tam atvejui
Jei dirbu pilna pirma pamaina-tada pietus buna mazdaug 9-10h,priklausomai nuo to,kada darbas pradeta-tai prisikraunu pilna kuprine maisto,puse viso sito dar iki pietu pertraukos buna suvalgyta...

Jei nuolat dirbciau pamaininiu grafiku-greit i bankrota sueiciau su tokiais valgymais...
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 02, 23:50)
Kaip tik neseniai darbe iškilo klausimas, kas čia per keistas paprotys - plikyti kavą. Lyg ir ne tarybinis, nes tais laikais gi kavą virdavo
Visada geriu tik tokia, "su siukslem",kaip AA Mociute sakydavo (ji kava virdavo,bet i gyvenimo pabaiga irgi pamego "su siukslem")

Man tokia skaniausia,geriausiai "pazadinanti" ,tai ir poreikio kavos aparatui nera

Ir i termosa plikau "su siukslem"

Ir is mano aplinkos visi tokia geria...
Papildyta:
QUOTE(sotto @ 2012 11 03, 12:51)
Čia paskaičius nusprendžiau kad mes nesame gurmanai. Iš vis neturiu problemų ruošdama maistą, ką paruošiu - tą šeimyna suvalgo. Vienas vaikas yra nevalgus nuo gimimo, jei būčiau leidusi būtų valgomi tik sūreliai, dešrelės, pieniška sriuba ir blynai. Daugiau viskas būdavo tik knebinėjama, o aš lipdavau sienom, nes kraujo rodikliai nieko gero nerodė. Ale įsivažiavome . Užeina nevalgiadieniai, bet provokacijoms nepasiduodu.
Nenori- nereikia. Ne vienų draugų vaikai sakė, kad jų mažiai visai, o visai nevalgo daržovių. Bet kažkodėl atėję pas mus į svečius labai mielai graužia morkas, sukramto buroko gabalėlį, agurkų, pomidorų...Neduoda tėvai daržovių, tokias išvadas esu padariusi. Nepasiūlo mama pjaustydama daržoves sriubai gabalėlio pakramtyti. Vietoje užkandžių nepamatysi ant stalo papjaustytos paprikos. Viskas giliai šaldytuve. O vaikas dar nėra tiek sąmoningas kad pasiimtų, nusiluptų, susipjaustytų ir valgytų. Daug paprasčiau išsitraukti sausainiukų ar sūrelį.
Va cia tai teisingai pasakyta

Mano merginos kai mazos buvo,namuose nebuvo nei sureliu,nei sausainiu,traskuciu,nei dar kokiu nesamoniu,tuo labiau,kad ir gyvenom gana sunkiai,mesa irgi ne kasdien namie budavo,viska reikejo labai skaiciuoti...merginos buvo alergiskos,tai ir maistas buvo labai ziurimas-negavo nieko,kas su konservantais ar kitom dirbtinem medziagom,kol nepradejo eiti i darzeli,tai nelabai zinojo,kas per daiktas saldainiai,jei kas duodavo-neimdavo

Isalkusiems vaikams pasiulydavau paprasciausios juodos duonos-lapnodavo pilna burna,jei praalkdavo namie-pacios is duonines traukdavo.Kai pjaustau darzoves i sriuba-mazoji(19m

) iki siol is po peilio stveria-iprotis is vaikystes dar

Sveikos mitybos rezultatas-darzelyje aukletojos stebedavosi,kaip cia yra,visi vaikai serga,grupese po 3-4 tik ziemos metu,o maniskes-nieko,kiek karantinu buvo-maniskes nesirgo

bet kai pradejo eiti i mokykla ir valgyti visoki slamsta-tada jau ir ligos prasidejo...mokykliniu jau neapsaugosi nuo sito...