QUOTE(Nanita @ 2013 04 23, 08:51)
Turiu du pokus,mazosios vistienos file.Ka vietoj "pirsteliu"pasiulysite pagaminti pietum?
Kažkada buvau rašiusi, bet pakartosiu - superduper lengvai pagaminama a la kinietiška vištiena (jei mėgstate, aišku) - supjaustyti nedideliais gabalėliais, aštriau paprieskoniuoti ir dėti į įkaitintą keptuvę su šiek tiek karšto aliejaus, jei norit galima prieš tai pavolioto krakmole, bet nebūtina, Apkepti, tada suberti kapoto česnako, kelias skilteles (česnako nebijokit, jis gaminimo metu taps karamelinis, aštrumas dings), pakepus užpilti lygiomis dalimis sumaišytais actu, medumi ir sojos padažu, tarkim po tris - keturis šaukštus, leisti užvirti pamaišant, kad visi vištienos gabaliukai prisigertų padažo. Gaminimas trunka realiai tiek, kiek verda ryžiai - iki penkiolikos min.

Greita ir skanu. Lygiai taip pat galma gaminti kalakutiena ar kiauliena.
Dar galite gaminti kepsnelius - blynelius, net pamiršusi juos buvau, bet netyčia nuorodą radau
http://www.5braskes....i.d?id=61209057