Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. doh.gif

Aš kepčiau su spirgučiais ir kiaušiniais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diezela @ 2013 05 07, 10:23)
Aš kepčiau su spirgučiais ir kiaušiniais  bigsmile.gif

Jeeetau kaip skanu,visai buvau pamirsus ,tik as be spirguciu megstu.
Aciu labai ,kad priminete,super!!! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:32)
Jeeetau kaip skanu,visai buvau pamirsus ,tik as be spirguciu megstu.
Aciu labai ,kad priminete,super!!! 4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif Pati baisiai užsimaniau dabar, tik iš kur tiek laiškų gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)

As kasdien saltibarscius daryciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diezela @ 2013 05 07, 10:37)
4u.gif Pati baisiai užsimaniau dabar, tik iš kur tiek laiškų gaut  biggrin.gif

biggrin.gif Mums tai liko nuo "puoksciu".Mes mamytems tokias praktiskas puokstes dareme.Pirkom po salto rukymo kumpi i ji prismaigstem slyviniu pomidoriuku ir aplink apdejom laaaabai daug svogunu laisku,ir viska i permatoma salofana suvyniojome,na tokia kaimiska puokste gavosi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 07 gegužės 2013 - 10:53
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:51)
biggrin.gif Mums tai liko nuo "puoksciu".Mes mamytems tokias praktiskas puokstes dareme.Pirkom po salto rukymo  kumpi  i ji prismaigstem slyviniu pomidoriuku ir aplink apdejom laaaabai daug svogunu laisku,ir viska i permatoma salofana suvyniojome,na tokia kaimiska puokste gavosi. blush2.gif

JĖGA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 07, 10:46)
As kasdien saltibarscius daryciau wub.gif

Dekui,kazkiek pasiliksiu,ryt saltibarsciams thumbup.gif .Labai megstu saltibarscius ,o ypac su bulvemis keptomis ant lauzo wub.gif Tikiuosi ryt nelis ir pavyks issikepti bulvyciu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2013 05 07, 13:50)

bigsmile.gif Aciu. wub.gif
Atsakyti

Patroškinkit keptuvėje su spirgučiais. Net seilė nutįso...
Atsakyti

dar galima
1) kepti blynelius su svogūnų laiškais - paprasta miltinių blynų tešla, tik į ją pridėti susmulkintų svogūno laiškų
2) sukapoti, įdėt druskelės, išmaišyti su grietine ir valgyt prie mėsiškų patiekalų. Jei norit ne taip aštriai, tai galima dar agurkėlių, ridikėlių ir pan. įsipjaustyt.

QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:51)
biggrin.gif Mums tai liko nuo "puoksciu".Mes mamytems tokias praktiskas puokstes dareme.Pirkom po salto rukymo  kumpi  i ji prismaigstem slyviniu pomidoriuku ir aplink apdejom laaaabai daug svogunu laisku,ir viska i permatoma salofana suvyniojome,na tokia kaimiska puokste gavosi. blush2.gif

būtų įdomu tokią puokštę pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lyja lyja lietus: 07 gegužės 2013 - 18:04
QUOTE(KRUČKĖ @ 2013 05 07, 17:26)
Patroškinkit keptuvėje su spirgučiais. Net seilė nutįso...

Dekui,bet jau iskepiau su kiausiniais,tik be spirguciu. 4u.gif
Atsakyti