
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk.

QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 

Aš kepčiau su spirgučiais ir kiaušiniais

QUOTE(Diezela @ 2013 05 07, 10:23)
Jeeetau kaip skanu,visai buvau pamirsus ,tik as be spirguciu megstu.
Aciu labai ,kad priminete,super!!!



QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:32)
Jeeetau kaip skanu,visai buvau pamirsus ,tik as be spirguciu megstu.
Aciu labai ,kad priminete,super!!!

Aciu labai ,kad priminete,super!!!





QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 

As kasdien saltibarscius daryciau

QUOTE(Diezela @ 2013 05 07, 10:37)


QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:51)


JĖGA

QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 07, 10:46)
Dekui,kazkiek pasiliksiu,ryt saltibarsciams



QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 

Patroškinkit keptuvėje su spirgučiais. Net seilė nutįso...
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. 

dar galima
1) kepti blynelius su svogūnų laiškais - paprasta miltinių blynų tešla, tik į ją pridėti susmulkintų svogūno laiškų
2) sukapoti, įdėt druskelės, išmaišyti su grietine ir valgyt prie mėsiškų patiekalų. Jei norit ne taip aštriai, tai galima dar agurkėlių, ridikėlių ir pan. įsipjaustyt.
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 11:51)


būtų įdomu tokią puokštę pamatyt

QUOTE(KRUČKĖ @ 2013 05 07, 17:26)
Patroškinkit keptuvėje su spirgučiais. Net seilė nutįso...
Dekui,bet jau iskepiau su kiausiniais,tik be spirguciu.
