QUOTE(due drops @ 2013 02 25, 18:19)
QUOTE(BouncY @ 2013 02 25, 19:25)
Turiu indelį ricottos ir krūvą įvairiausių daržovių. Ricottą geriau palaikyti saldiems kepiniams ar tiktų ji neblogai ir daržovių apkepe?
Daryciau makaronus su ricotta ir darzovem. Paziurekit cia kiek įvairių
receptu
QUOTE(Limcamca @ 2013 02 25, 20:20)
Troskiniams naudokit, arba padazams.
Kad ir pvz apkepkit mesyte keptuveje, pridekit svogunu, morku, apkepkit, grietines pabaigoje. Labai skanu taip
Turiu daug lukstentu ir apvirtu kreveciu. Zinau, kad galima misraines gaminti, bet per didelis kiekis. O, ir norisi ka nors "tokio" isbandyti. Gal kas zino koki antra patiekala su jomis?
Papildyta:
Esu valgiusi Canelloni makaronus idarytus krabais ir ricotta suriu. Labai skanu

O, kokias darzoves turite?
Aciu, Limcamca
Mielai pasimainyciau savo grietine i jusu krevetes

Esu valgiusi Ispanijoje ir pati gaminusi, labai skanu,
rekomenduoju su svieziu prancuzisku batonu.
QUOTE(emiliuxas @ 2013 02 25, 21:58)
turiu kilograma varskes , bet noreciau pasigaminti ka nors sveikesnio nei spurgos, kepti varskeciai ar pyragas. taigi kokiu zinot patiekalu is varskes kad neriebus butu ir ne saldus?
Man tai neriebu ir nesaldu yra varskes apkepas, megstu su grietine arba trintom braskem