Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(due drops @ 2013 02 19, 07:58)
Turiu pakeli aviziniu dribsniu.Koses ar sveikuoliu sausainiu nenoriu.Ka dar galima butu nuveikti su jais? g.gif

kepciau aviziniu sausainiu, paieskokit pas Beata, ar kur kitur recepto mirksiukas.gif
Arba granola galima, tik reiktu dar visokiu priedu daug biggrin.gif Zinau kad kepa blynus, bet mano seimyna juos brokija ...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 02 19, 06:58)
Turiu pakeli aviziniu dribsniu.Koses ar sveikuoliu sausainiu nenoriu.Ka dar galima butu nuveikti su jais? g.gif

Mano mama isbrinkindavo dribsnius, dedavo i kiaulienos farsa ir kepdavo kotletus. Skonis gana neblogas ir kotletai ne tokie riebus.

Gal kas turi kokiu ideju kur sunaudoti indeli grietines, baigia pasenti. Pyragu nesinori, ne megejai mes ju.
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2013 02 25, 17:43)
Mano mama isbrinkindavo dribsnius, dedavo i kiaulienos farsa ir kepdavo kotletus. Skonis gana neblogas ir kotletai ne tokie riebus.
Gal kas turi kokiu ideju kur sunaudoti indeli grietines, baigia pasenti. Pyragu nesinori, ne megejai mes ju.

Aciu 4u.gif .Matyt taip ir reiks daryti,nes sausainiu nenorim biggrin.gif
Grietine galima sumaisyt su varske,prieskoninem zolelem ir turesit padaza prie bulviniu patiekalu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 02 25, 16:07)
Aciu 4u.gif .Matyt taip ir reiks daryti,nes sausainiu nenorim biggrin.gif
Grietine galima sumaisyt su varske,prieskoninem zolelem ir turesit padaza prie bulviniu patiekalu biggrin.gif

Aciu, Due drops, mintis gera, tik deja, cia varskes sunku gauti, o is bulviu negaminu visiskai nieko, nes nera valganciu 4u.gif Isvirsiu sriuba ir uzbaltinsiu, bus labai labai riebi ir balta sriubyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2013 02 25, 18:36)
Aciu, Due drops, mintis gera, tik deja, cia varskes sunku gauti, o is bulviu negaminu visiskai nieko, nes nera valganciu 4u.gif Isvirsiu sriuba ir uzbaltinsiu, bus labai labai riebi ir balta sriubyte  biggrin.gif

As su grietine tokia sriuba verdu ax.gif
http://tingiojikiaul...stu-sriuba.html
Atsakyti
Turiu indelį ricottos ir krūvą įvairiausių daržovių. Ricottą geriau palaikyti saldiems kepiniams ar tiktų ji neblogai ir daržovių apkepe?
Atsakyti
QUOTE(SunGuru @ 2013 02 25, 17:43)

Troskiniams naudokit, arba padazams.
Kad ir pvz apkepkit mesyte keptuveje, pridekit svogunu, morku, apkepkit, grietines pabaigoje. Labai skanu taip 4u.gif

Turiu daug lukstentu ir apvirtu kreveciu. Zinau, kad galima misraines gaminti, bet per didelis kiekis. O, ir norisi ka nors "tokio" isbandyti. Gal kas zino koki antra patiekala su jomis?
Papildyta:
QUOTE(BouncY @ 2013 02 25, 21:25)
Turiu indelį ricottos ir krūvą įvairiausių daržovių. Ricottą geriau palaikyti saldiems kepiniams ar tiktų ji neblogai ir daržovių apkepe?

Esu valgiusi Canelloni makaronus idarytus krabais ir ricotta suriu. Labai skanu wub.gif O, kokias darzoves turite?
Atsakyti
turiu kilograma varskes , bet noreciau pasigaminti ka nors sveikesnio nei spurgos, kepti varskeciai ar pyragas. taigi kokiu zinot patiekalu is varskes kad neriebus butu ir ne saldus?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2013 02 25, 22:20)
Esu valgiusi Canelloni makaronus idarytus krabais ir ricotta suriu. Labai skanu  wub.gif O, kokias darzoves turite?

Cukinijos, baklažanai, morkos, bulvės. Iš šaldytų - žirneliai, kalafijorai, brokoliai, kukurūzai. Šiandien alkanų neatsirado, svarstymus dėl tikslaus patiekalo ir jo paruošimą rytojui atidėjau.
Atsakyti
QUOTE(BouncY @ 2013 02 26, 00:49)
Cukinijos, baklažanai, morkos, bulvės. Iš šaldytų - žirneliai, kalafijorai, brokoliai, kukurūzai. Šiandien alkanų neatsirado, svarstymus dėl tikslaus patiekalo ir jo paruošimą rytojui atidėjau.

Visas paminetas darzoves patroskinkit su mesa/farsu.O is rikotos atskira patiekala paruoskit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(emiliuxas @ 2013 02 25, 23:58)
turiu kilograma varskes , bet noreciau pasigaminti ka nors sveikesnio nei spurgos, kepti varskeciai ar pyragas. taigi kokiu zinot patiekalu is varskes kad neriebus butu ir ne saldus?

Siulau varske idarytas paprikas biggrin.gif
http://www.manorecep...arytos-paprikos
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 02 25, 18:19)

4u.gif
QUOTE(BouncY @ 2013 02 25, 19:25)

Daryciau makaronus su ricotta ir darzovem. Paziurekit cia kiek įvairių receptu

QUOTE(Limcamca @ 2013 02 25, 20:20)
Troskiniams naudokit, arba padazams.
Kad ir pvz apkepkit mesyte keptuveje, pridekit svogunu, morku, apkepkit, grietines pabaigoje. Labai skanu taip  4u.gif

Turiu daug lukstentu ir apvirtu kreveciu. Zinau, kad galima misraines gaminti, bet per didelis kiekis. O, ir norisi ka nors "tokio" isbandyti. Gal kas zino koki antra patiekala su jomis?
Papildyta:
Esu valgiusi Canelloni makaronus idarytus krabais ir ricotta suriu. Labai skanu  wub.gif O, kokias darzoves turite?

Aciu, Limcamca 4u.gif

Mielai pasimainyciau savo grietine i jusu krevetes tongue.gif Esu valgiusi Ispanijoje ir pati gaminusi, labai skanu, rekomenduoju su svieziu prancuzisku batonu.

QUOTE(emiliuxas @ 2013 02 25, 21:58)

Man tai neriebu ir nesaldu yra varskes apkepas, megstu su grietine arba trintom braskem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2013 02 25, 23:58)

Varškės apkepas, skanu ir sveika.
Atsakyti