Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(Aglėja @ 2013 05 23, 12:28)
Faršu galima  4u.gif jei tik pievagrybių kepurėlės didelės,kitaip bus daug žaidimo  g.gif aguonėlės įdaryti pievagrybiai   rolleyes.gif


Skaniai atrodo bigsmile.gif reikės matyt šiandien iš dalies omletą, o ryt tokias kepurėles bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 22, 16:58)
Pirkom picai pievagrybius, bet labai daug liko, ką rekomenduotumet pasigaminti? Sriuba vasara netinka  smile.gif


sutarkuoti žalius pievagrybius, įtarkuoti fermentinio sūrio, dėti majonezo, išspausto česnako, tepti ant batono ar forminės duonos ir į orkaitę. Nerealūs sumuštinukai thumbup.gif jei turit, galima svogūnų laiškų ar kokios kitos žalumos dėti bigsmile.gif
Atsakyti
Kur sunaudoti obuoliu suri,turiu beveik pusantro surio.Galioja iki birzelio 9,bet mes jo tikrai nesuvalgysim iki to laiko. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 24, 12:21)
Kur sunaudoti obuoliu suri,turiu beveik pusantro surio.Galioja iki birzelio 9,bet mes jo tikrai nesuvalgysim iki to laiko. unsure.gif

Galit saldainius darytis obelėle rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2013 05 24, 11:26)
Galit saldainius darytis obelėle   rolleyes.gif


Kad mums su saldumynu suvartojimu - prasti reikalai blush2.gif .Ir tas suris stovi jau nuo vasario menesio,nesumastau kur ji sunaudoti,nes gerokai saldus jis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 22, 17:58)
Pirkom picai pievagrybius, bet labai daug liko, ką rekomenduotumet pasigaminti? Sriuba vasara netinka  smile.gif

As i troskinius dedu (su mesa,darzovem) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gurmans @ 2013 05 24, 12:30)
Kad mums su saldumynu suvartojimu - prasti reikalai  blush2.gif .Ir tas suris stovi jau nuo vasario menesio,nesumastau kur ji sunaudoti,nes gerokai saldus jis. doh.gif

Galima supjaustyt ir vyniot i sluoksniuota pirktine tesla.Bus pyrageliai su obuoliene. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2013 05 22, 17:58)
Pirkom picai pievagrybius, bet labai daug liko, ką rekomenduotumet pasigaminti? Sriuba vasara netinka  smile.gif

mes darom pyragėlius įdarytus pievagrybiais. Imu tos šaldytos bemielės tešlos, supjaustau kvadratėliais ir dedu įdarą iš svieste pakepintų pievagrybių+svogūno+lauro lapas+kvep. pipirai+druska. Galima ir grietinėlės kiek įpilt, bet tada jau be sviesto. Mums laaaabai skanu.
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 05 24, 12:15)
As i troskinius dedu (su mesa,darzovem) 4u.gif


MB nepripazista troskiniu, negaminu smile.gif doh.gif

Jau dariau tas kepureles, idarytas vistiena, labai skanu buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu vištienos vyniotinio, sumuštinių nesinori, gal būtų galima jį dar kažkaip sunaudoti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HFT @ 2013 05 26, 12:41)
Turiu vištienos vyniotinio, sumuštinių nesinori, gal būtų galima jį dar kažkaip sunaudoti ?  4u.gif

galima pasikepti bulviu su vyniotiniu arba kiausiniene .
Atsakyti
QUOTE(HFT @ 2013 05 26, 11:41)
Turiu vištienos vyniotinio, sumuštinių nesinori, gal būtų galima jį dar kažkaip sunaudoti ?  4u.gif

Sumalt ir dėt į žemaičius, lietinius ar bulvių ragelius. Picą galit iškepti, supjaustyti riekelėmis, apkepti ir patiekti su bulvių koše, salotomis ir majonezo-krienų padažu.
Atsakyti
Dekui uz idejas 4u.gif
Atsakyti