Įkraunama...
Įkraunama...

Turiu tik.. II

QUOTE(lyja lyja lietus @ 2013 05 07, 18:03)
būtų įdomu tokią puokštę pamatyt  bigsmile.gif

Dabar ,net pati susinervinau,kad nepadarem ne vienos nuotraukytes doh.gif .
Atsakyti
Turiu dezute topinambu (jei teisingai parasiau),neturiu jokio supratimo ka ir kaip su jais daryti.Ar jie kaip pagardas,ar kaip garnyras,ar kaip pilnas patiekalas naudojami.Ir aplamai juos virti ,kepti ar zalius naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 13, 09:08)
Turiu dezute topinambu (jei teisingai parasiau),neturiu jokio supratimo ka ir kaip su jais daryti.Ar jie kaip pagardas,ar kaip garnyras,ar kaip pilnas patiekalas naudojami.Ir aplamai juos virti ,kepti ar zalius naudoti? g.gif

Man labai skanu zalius sutarkuoti (burokine tarka),pasudyti ir sumaisyti su grietine.
Valgau ir vienus biggrin.gif .O naudoti galima labai ivairiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 05 13, 11:18)
Man labai skanu zalius sutarkuoti (burokine tarka),pasudyti ir sumaisyti su grietine.
Valgau ir vienus biggrin.gif .O naudoti galima labai ivairiai 4u.gif

Aha,tai jie -kaip kokie ridikai,salotoms gaminti skirti. blush2.gif
Kaip tycia Google stringa iki negalejimo,niekaip negaliu issiaikinti kas cia per padarai -tie topinambai, ar kaip ten juos. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 13 gegužės 2013 - 11:33
QUOTE(gurmans @ 2013 05 13, 12:29)
Aha,tai jie -kaip kokie ridikai,salotoms gaminti  skirti. blush2.gif
Kaip tycia Google stringa iki negalejimo,niekaip negaliu issiaikinti kas cia per padarai -tie topinambai, ar kaip ten juos. doh.gif  doh.gif

Cia keletas receptu 4u.gif
http://gyvenimas.del...o.d?id=16272331
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 05 13, 14:57)

Dekui,pradzioje pora pabandysiu zaliu patarkuoti su grietine,jei bus neskanus,bandysiu kazkuriuo is nurodytu receptu pasinaudoti. 4u.gif
Atsakyti
Patarkit ka daryti su dviem 3 litru stiklainiais kaimisko rugpienio.Saltibarscius jau padariau ir blynu iskepiau,bet dar tu stiklainiai liko nesunaudoti. doh.gif
Atsakyti
Aš daryčiau varškę
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 05 07, 10:08)
Patarkit kur sunaudoti beveik kilograma svogunu laisku?Jau trecia diena jie pas mane stovi,bijau,kad tuoj reikes mesti lauk. doh.gif

blogiausiu atveju galima supjaustyt ir susaldyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 05 20, 11:54)
Aš daryčiau varškę

O kaip Jus ja darytumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sniego_skonis @ 2013 05 20, 12:25)
blogiausiu atveju galima supjaustyt ir susaldyt  rolleyes.gif

Oi,jau senai ju nebera,visi i kiausiniene nukeliavo,na dar truputi saltibarsciams teko. 4u.gif
Atsakyti
Turiu 10kg bulviu norisi sunaudoti kol nesuvyto smile.gif ( cepelinus jau viriau) smile.gif
Atsakyti