Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

bigsmile.gif apie metus šnekučiuojat. Man greitai 36 bus. Visai normaliai aš susidraugavus su savo amžiumi. Kaip Salomeja rašė, kasmet kažko naujo išmokstu, atrandu, užsibrėžiu... Tai tie metai visai kitaip lekia, netgi džiugina. Tik kas nesikeičia - niekaip negaliu pamėgti gimtadienių šventimo. Tad užpūčiu žvakute tik su savo dviem vyrais ir viskas.
p.s. šiais metais užsibrėžiau sportuoti bigsmile.gif užsirašiau su vyrais į Taekwondo. Jie jau seniau lanko, o aš sekantį pirmadienį pradėsiu.
Atsakyti
Man 45, jaučiuosi lyg 35 penkerių, nors paskutiniai dešimt metų vieni svarbiausių gyvenime. Dešimt metų atradimų...
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2013 01 04, 12:02)
Man 45, jaučiuosi lyg 35 penkerių, nors paskutiniai dešimt metų vieni svarbiausių gyvenime. Dešimt metų atradimų...

kaip fainai yr vienmečių drinks_cheers.gif visi metai yra nuostabūs, nes jie tik mūsų smile.gif
Atsakyti
Ateinu sakyt didelių ačiū Ežiukui ir Kasiutei wub.gif Gavau tikrus grožius. Pasirodysiu kiek vėliau, kai kompą iki skenerio nusitempsiu ax.gif

O kalbant apie metus... Retai kas duoda tiek, kiek yra. Raukšlių neturiu (vakar dar specialiai ieškojau), vienas žilas plaukas vėl pasislėpė, vaizduot rimtą irgi nemėgstu be reikalo biggrin.gif Nuolat prašo dokumento perkant cigaretes ar alkoholį, jaunikliai kartais numerio paprašo biggrin.gif O ir pati nesijaučiu pagal savo metus... Vis atrodo, aštuoniolika koks... Bet kai atsigręži atgal, pamatai, kiek visko būta, kiek š... perbrista ar džiaugtasi, tik va pati su savo metais nespėju biggrin.gif
Atsakyti
Man jau 55 tuoj bus, sovietų laikais jau į pensiją eičiau doh.gif Neee, jaučiuosi tai ant kokių 40, gal kad su vaikais dirbu ir neišeina senti. Aišku, pažiūrėjus į veidrodį ne kas, ne kas verysad.gif Bet rečiau ir bežiūriu smile.gif O žmogus tikrai niekada savęs senu nelaiko. Va mano mama 77 metų guodžiasi telefonu kad koją skauda ir sako "Jau dabar taip sunkiai bepaeinu, ką reiks daryt kai senatvė ateis?" biggrin.gif
P.S. Tai aš čia vyriausia? bigsmile.gif Kuri dar anūkų turit? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skirmule: 04 sausio 2013 - 16:30
Aš turbūt viena iš jaunesnių čia. Vasarą bus 23 ( blink.gif ), bet man vis 17 biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Skirmule, šaunuolė mama thumbup.gif Man smagu, kai vyresni žmonės išsaugo optimizmą, gerą nuotaiką ir tinkamą požiūrį į viską, tame tarpe- ir savo amžių.

Pliukšt, daug atrodo, ane? biggrin.gif

Pasirodau vieną iš atvirukų- Kasiute wub.gif
user posted image
Atsakyti
Na gerai, aš dar ir močiutė tongue.gif
Atsakyti
Aš dar ne močiutė, bet vyresnėlei po kelių dienų 17... tai tfu tfu tfu kaip sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 04 sausio 2013 - 17:58
QUOTE(margarita40 @ 2013 01 04, 14:29)
kaip fainai yr vienmečių drinks_cheers.gif  visi metai yra nuostabūs, nes jie tik mūsų smile.gif

thumbup.gif na, aš tik porą metų jaunesnė... sūnui jau 18, bet tikiuosi dar negreit tapt močiute (hmmm... kur čia tas mano medinis stalas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smile_ej @ 2013 01 04, 19:06)
thumbup.gif na, aš tik porą metų jaunesnė... sūnui jau 18, bet tikiuosi dar negreit tapt močiute (hmmm... kur čia tas mano medinis stalas  biggrin.gif )

aha, o po to šitos pačios mamos, kurios garsiausiai į medį baladojo karksi, tai kada vaikai tai kada vaikai (čia iš patirties) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 01 04, 20:18)
aha, o po to šitos pačios mamos, kurios garsiausiai į medį baladojo karksi, tai kada vaikai tai kada vaikai (čia iš patirties)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif aha, sutinku smile.gif Na, bet tikiuosi, aš tokia nebūsiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti