Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

Kasiute, nu reik paštą mušt, kam ant gerosios pusės štampus deda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 13, 11:29)
Kasiute, nu reik paštą mušt, kam ant gerosios pusės štampus deda  ax.gif

Tai ne tas žodis mušt - kai kuriuos atvirukus dar pavyksta nuvalyt, o kitus... Bet baisiausia, kad ant abiejų pusių pridėliojo, ant Jūsų atviruko 10 antspaudų priskaičiavau doh.gif
Atsakyti
Matyt nutarė, kad neprilipo iš pirmo karto... biggrin.gif
Atsakyti
Gal dalis štampų nuo kitų atvirukų atsiranda. Mačiau, kaip maniškius kartą štampavo doh.gif štampas ir deda kitą ant viršaus, dzin, kad ten dar šlapia blink.gif tiesa, ten samsunginiai atvirukai buvo, tai gerai nusivalė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasiute @ 2013 02 13, 11:37)
Tai ne tas žodis mušt - kai kuriuos atvirukus dar pavyksta nuvalyt, o kitus... Bet baisiausia, kad ant abiejų pusių pridėliojo, ant Jūsų atviruko 10 antspaudų priskaičiavau  doh.gif

galima be Jūs? biggrin.gif 4u.gif

o gali pasižiūrėti, kokio pašto tie daug antspaudų? nes jei vilniaus 3 pašto, tai eisiu draskyt akis. aš ant jų gi skundą buvau parašius, jos gavo nuo centro velnių, tai nuo to karto susitvarkė atvirukų atnešimas, bet ėmė man ant geros pusės štampuot.

aišku, šiuo atveju jos nežinojo, kad čia mano atvirukas, bet jei atsirado politika gadint gerąją pusę, tai vėl rašysiu skundą smile.gif o išmečiau atviruką, rodos, savo rajono dėžutėj, tai per jas vis tiek ėjo. padlos smile.gif
Atsakyti
Gavau Denės atviruką (kovo 8) 4u.gif Ačiū labai!

Kažkaip reiktų visus tris nuskenuot, bet vis neprisiruošiu nei oficialius, nei žaidimo atvirukus parodyt blush2.gif
Atsakyti
Tasai Kasiutės gautas atvirukas nuo Saynoros, priantspauduotas, iš gerosios pusės nėra nei Kasiutės pašto, nei Saynaros rolleyes.gif Kodėl? Ogi pažiūrėkit kas ant antspaudo parašyta PPC smile.gif Ka tai reiškia? Pašto Paskirstymo Centras - t.y kaltas Rodūnios kelias rolleyes.gif kadangi PPC patys nedėlioja ant gautųjų antspaudų, tai reiškia taip išsitepliojo nuo kitų laiškų/siuntinių smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tylu pas jus, o aš jau galvojau teks naujos temos ieškot. Atėjau atsiprašyti visų, kurių nepasiekė mano atvirukai, o ir pasiekti negalėjo, nes labai netikėta teko dirbti kitą darbą, tai nebuvo kada ne tik kad kažką rašyt, bet ir pavalgyt... gėda dar didesnė, kad net 'gyvi' draugai liko laiku nepasveikinti sad.gif žodžiu, šiandien jau pamažu grįžtu į normalų gyvenimą ir turiu kelis atvirukus paruoštus siųsti, o rytoj, manau, surasiu ir likusius. Dar kartą atsiprašau, kad taip be jokių paaiškinimų dingau...
Atsakyti