Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

Hmm.. smalsu pasidarė.. negi Amadinka negavo tiek daug atviručių blink.gif nes tik kelios pažymėtos mastau.gif
Atsakyti
aš Amadinkai susivėlavau šiek tiek.. porą dienelių.. rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi mažum švenčia žmonės bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip tiek ilgai iškenčia nepasirodžiusios vasarinukės doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Amadinka šiek tiek užsišventė biggrin.gif tuoj sužymėsiu ką gavau ir vakare arba ryt ryte pasirodysiu smile.gif ačiū,kad pradžiuginot mano širdelę 4u.gif
Atsakyti
Ech, tai visgi dingo manieji visi, oki, reik naujų ieškot :
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 10, 15:25)
Ech, tai visgi dingo manieji visi, oki, reik naujų ieškot :

jau ir mane paranoja ima, išmečiau penktadienį Pilies g. niekad ten nesu metusi, tai ir galvoju dings nedings doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2013 02 10, 15:34)
jau ir mane paranoja ima, išmečiau penktadienį Pilies g. niekad ten nesu metusi, tai ir galvoju dings nedings  doh.gif

Penktadienis dar neseniai, aš mečiau pirmadienį, ar antradienį, tai jau sad.gif
Atsakyti
Kas darosi gerajam Lietuvos paštui? unsure.gif Pakalbinkit gi, kurios turit gerų tetų ten, gal pasakys ką.
Aš tai pastebėjau, kad mano pašte atsirado praktikančių, tos žioplinėja, kur tik įmanoma. Bet ką tuo metu veikia nuolatiniai darbuotojai? atostogauja? į snoriukus išėjo?
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2013 02 10, 15:36)
Penktadienis dar neseniai, aš mečiau pirmadienį, ar antradienį, tai jau sad.gif

nu taip, bet va panelei dingo krūva visa, tau dingo, kiti atvirukai šiaip flegmauja, tai nebesuprasi..
kisute, tai turbūt juos į snoriukus iškišo. kad ir kokie gudrūs darbuotojao bebūtų, naujam žmogui vistiek užtrunka kol perpranta kaip ten kas.
nors šiaip gi turėtų į snoriukus būti perkelti tik aptarnaujančios tetos, o ne skirstytojos ar paštininkės g.gif aptarnaujančios visai nesusijusios su laiškų keliavimu, man regis. ai velniai žino. lauksim geresnių laikų..
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2013 02 10, 15:45)
Kas darosi gerajam Lietuvos paštui? unsure.gif  Pakalbinkit gi, kurios turit gerų tetų ten, gal pasakys ką.
Aš tai pastebėjau, kad mano pašte atsirado praktikančių, tos žioplinėja, kur tik įmanoma. Bet ką tuo metu veikia nuolatiniai darbuotojai? atostogauja? į snoriukus išėjo?

Paštų skyriuose tai taip ir nutiko. Mūsiškiame tik visokios naujos vėplos ir tik viena sena. Visos į snoriukus ištremtos. Kaži gal ten geriau, na pvz., alga didesnė ar pan, nes atrodo kad tik geresni darbuotojai numigravo. Pas mus praeidama irgi mačiau, kabo skelbimas, ieško darbuotojų. Žodžiu paštas kaip visada, investuoja į geltoną plastmasę, o ne į aktualius dalykus.
Atsakyti
Ant pašto dėžučių mačiau yra numeriai ir telefono numeriai, gal galima paskambinti ir paklausti, ar dėžutės XXXXX nepamiršo, laiškai dingo ir pan. g.gif
Atsakyti