Įkraunama...
Įkraunama...

PC popamokinė veikla-Gimtadieniai

QUOTE(Nimbamedė @ 2012 12 04, 12:40)
man kompleksas del neoriginaliu atvirukus biggrin.gif rimtai. nejuokauju. nepadeda ir kalbos kad koks skirtumas, vistiek smagu biggrin.gif

blink.gif blink.gif o kas yra originalūs? Tada aš tokių negavau ir nei vieno pati neišsiunčiau. Čia tik Loretoidas ištraukia niekada niekur nematytus negirdėtus. Bet pamenu džiaugiausi kiekvienu ir skaičiau dar visą mėnesį sveikinimus su šiokiu tokiu lūdesiu, kad kitas gimtadienis po metų. Absoliučiai visi buvo nuostabūs!

Kad tik per tą originalumo vaikymąsi nesigautų, kad negauni ko norėtum, nes visi galvoja, kad čia neoriginalu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 04 gruodžio 2012 - 14:17
QUOTE(Salomeja @ 2012 12 04, 14:16)
Kad tik per tą originalumo vaikymąsi nesigautų, kad negauni ko norėtum, nes visi galvoja, kad čia neoriginalu smile.gif

ai Loretoidas tai čia kaip koperfieldas, tik ne kiškučius, o atvirukus traukia biggrin.gif

o šiaip tai favorituose užtenka pasiknisti, net nustebu dažnai kaip čia šito gali norėti žmogus, gi visos pirkusios šimtąkart biggrin.gif aš va ir Salomėjos vis tikiuosi atvirukų gauti, atrodo, visos gi jų turi rolleyes.gif

na, vienu žodžiu mažiau parinkimės, daugiau džiaukimės šituo reikalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2012 12 04, 14:45)
ai Loretoidas tai čia kaip koperfieldas, tik ne kiškučius, o atvirukus traukia  biggrin.gif

o šiaip tai favorituose užtenka pasiknisti, net nustebu dažnai kaip čia šito gali norėti žmogus, gi visos pirkusios šimtąkart  biggrin.gif aš va ir Salomėjos vis tikiuosi atvirukų gauti, atrodo, visos gi jų turi rolleyes.gif

na, vienu žodžiu mažiau parinkimės, daugiau džiaukimės šituo reikalu  4u.gif

Aš ir pati tikiuosi gauti, ypač tų, kurie mano pačios piešti smile.gif Bet per metus dar nė vieno negavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2012 12 04, 12:40)
man kompleksas del neoriginaliu atvirukus biggrin.gif rimtai. nejuokauju. nepadeda ir kalbos kad koks skirtumas, vistiek smagu biggrin.gif

neįvaryk komplekso, dar nepradėjus dalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi tikiuosi ir Salomėjos, ir SM rinkinių, ir dar kokių grupinių, nes man svarbiau man užrašytas, o ne tuščias, nes tuščių nekaupiu, visi keliauja į siuntimų dėžutę ax.gif Taip kad, mažiau čia nenormalių kompleksų 4u.gif
Atsakyti
aš tai NYHALIŪŪŪŪ, kaip laukiu savo gimtadienio wub.gif Man buvo džiaugsmas siųsti kitoms, nors ir ne nuo sausio įsijungiau, bet jau kaip nerealiai laukiu savojo, ak oh ajajaj, absoliučiai savanaudiškai noriu TOS krūvos dėžėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 12 04, 15:38)
aš tai NYHALIŪŪŪŪ, kaip laukiu savo gimtadienio wub.gif  Man buvo džiaugsmas siųsti kitoms, nors ir ne nuo sausio įsijungiau, bet jau kaip nerealiai laukiu savojo, ak oh ajajaj, absoliučiai savanaudiškai noriu TOS krūvos dėžėj biggrin.gif

Bet smagu ane? kaip vaikystėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 12 04, 15:41)
Bet smagu ane? kaip vaikystėje smile.gif

labai. seniai pamirštas jausmas.. kaip mokyklos valgyklos kugelis, gazirovkė iš automato, eklerai po 23 kapeikas parduotuvėj vardu Daukantinė, retieji vaisiniai ledai, ABBA plokštelės, "Oriono kilpa" Garso kino teatre ir "Genys" biggrin.gif

iš tikro sentimentalus reikalas tie atvirukai.
Atsakyti
Vat tas kompleksas dėl "neoriginalių" atvirukų ir mane kankino prieš pirmą ratą. Bet paskui visus metus su pavydu spoksojau ir labai labai norėjau. Ir prisimeni, kaip visos sako, kad svarbiausia- ką užrašai, be to, kiek gi džiaugiasi gavusios ir rinkinių, ir šiaip vietinius atvirukus. Manau, sugadinti tą džiaugsmą galėtų nebent visai nepageidaujamas baltarusiško stiliaus stoties atvirukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 12 04, 15:45)
labai. seniai pamirštas jausmas.. kaip mokyklos valgyklos kugelis, gazirovkė iš automato, eklerai po 23 kapeikas parduotuvėj vardu Daukantinė, retieji vaisiniai ledai, ABBA plokštelės, "Oriono kilpa" Garso kino teatre ir "Genys" biggrin.gif

Oh, priminei "Genį" ... Turiu vieną iš vaikystės... tik vieną... verysad.gif Gimdytojas mėgdavo juos deginti, kai paaugau... nežinau ką dabar atiduočiau...
Atsakyti
QUOTE(Kisute @ 2012 12 04, 15:52)
Oh, priminei "Genį" ... Turiu vieną iš vaikystės... tik vieną...  verysad.gif  Gimdytojas mėgdavo juos deginti, kai paaugau... nežinau ką dabar atiduočiau...

mes paveldejom kelis is vyro mociutes, bet berazumiai buvom ir atidavem vaikams doh.gif galetu vel toki zurnala liesti vaikams, neabejodama prenumeruociau, ale tik visokios neasmones...

Atsakyti
panos, baikit biggrin.gif as gi jau parasiau SH kad pasisalinu biggrin.gif gi nerasysiu kad vel noriu biggrin.gif
Atsakyti