Sveikutes.
Ateinu pas jus su kavos puodeliu,nes daug darbo nusimato
BETULYTE, skaiciukai superiniai.Tu tik nesupyk ant manes,bet as linkiu kad tie skaiciai svarbiausia reiktu ne kieki maziuku,bet ju stipruma.Kad tokie grazuciai skaiciukai tikrai baigtusi sklandziu ir nuostabiu susitikimu su sveikuciu,ruzavu storuliuku/-e
Amour,stiprybes ir tikrai stenkis mastyti kad kitas tikrai jau bus sekmingas. Beje,del pilvuko man jis toks ir liko-as siaip dziusna,silke ir niekad to pilvuko neturejau,o dabar pilvukas jau matosi nors ir nesu

bet kazkaip jis man nesukrito,nors nebuvo atrodo kam ir temptis

O situacija musu labai panasi-Rovas irgi sake kad kazkur 5-6 sav.mazyliai nustojo vystytis,o po abrazijos siunte i Vilniu ir atejes atsakymas kaip ir gydytojo buvo 9-10sav. As kaip ir Beta sako,bandau galvoti kad kitas bus tikrai sekmingas,bet baimiu yra....speju,kaip pastosiu tai tryzniosiu cia juodai kol nepamatysiu sirdeles,paskui kol nepasakys kad auga normaliai ir .t.t.

Bet realiai kai isgyveni ta kosmara.. paveikia. Bet as dar pamastau,kad dabar kai pastosiu tai mano maziuka saugos tris jam labai artimi angeliukai ir neleis kad nutiktu kas blogo.Tad dar karta stiprybes ir tikejimo savo snaigutemis
Del isejimo pas nestukes-as suprantu kai viskas ok,bet nezinau-as ne vienos is cia nevaryciau kol sirdeles nepamate-juk truputi jau tada ramiau buna,nors ir labai nedaug-o kol niekas nezinoma ir gyveni laukime nuo HCG iki HCG bei vizitu echo kur dar patys medikai nieko nelabai pasako iskart lekt pas nestukes...kaip ir susilaikyciau-nenoriu nieko izeisti,cia mano asmenine nuomone.
ATILOJA,laukiam sugryztancios su superinemis naujienomis

pasiilgau taves,sirdel

Ir kumsciai suspausti,kad tavo pirmas duris butu kuo greiciau ir tas duris jau butu pazymetas sekmes zenklu
Beje,as irgi geriau estrofema,kaip ir Plargonijai-absoliuciai nieko-jokiu pojuciu nejauciau
Truksta man Triumfantes
Ok,grazaus vaakro -visas apkabinu.