Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 11 06, 17:21)
lekiu krautis lagaminu skrydziui pas G ir poryt jau tureciau prie jusu normaliai prisijungti - visas jusu naujienas perskaityti ir sudelioti visus taskus ant i  4u.gif

Šaunuolė !!! Sėkmės ir gerų rezultatų !!! Lauksiu žinių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
aciu uz supratima ir palaikyma, ypac Afroditei 4u.gif Vilties jau neliko tikrai, o dar turejau verysad.gif Buvau pas kita gine siandien. Palaimino del kito nestumo... Patvirtino si nesivystanti, deja... Vakar 9ios savaites suejo, o nustojo vystytis nuo 5iu... Taigi net sirdute neuzplake. Cista didziule kiausidej, mano gine sake nieko baisaus, nes ji palaiko nestuma. Gal del to ir kraujavimas neskuba prasidet g.gif Baisiausia, kad kunas pasikeites, tikrai kaip nescia jau atrodau, pilvukas, krutine... Bet, deja... Gine visgi nori, kad naturaliai pradetu valytis, jei ne, tai sekmadieni darys issiurbima...Na, bet naturaliai isties geriau, po dvieju kokiu ciklu galima kita nestuma planuoti, nors siaip gine sake, leis nebent kovo menesi... Turim gi tris snaigutes wub.gif Ech, liudna, bet dabar jau guodziu save, kad gal i gera, gamtos klaida kokia buvo, veliau gal butu daugiau problemu, skaudziau prarasti jau susiformavusi zmogiuka... Bent jau pajutau ta pastojimo dziaugsma, jei pavyko si karta, pavyks ir kita smile.gif Pirmieji, deja, daug kam baigiasi persileidimais...
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2012 11 06, 20:41)
jei pavyko si karta, pavyks ir kita  smile.gif  Pirmieji, deja, daug kam baigiasi persileidimais...

Tikrai taip drinks_cheers.gif Pirmas pastojimas ir man baigesi kaip tau, per asaras pati save guodziau sakydama, kad jei pastojau dabar, pastosiu ir sekanti karta.Aisku, atejo sekantis kartas, praejo tas sekantis kartas, buvo sekmingas, atejo dar vienas, nezinau dabar kaip bus, bet ta baime, tas nerimo jausmas nei kiek nemazeja....Tad noriu palinketi dziaugtis kiek galima daugiau savo sekanciu nestumu.O jis tikrai bus 4u.gif O siai dienai linkiu, kad kuo greiciau viskas uzsibaigtu ir nebereiketu jokiu in invaziju i organizma....
Atsakyti
Sveikutes.
Ateinu pas jus su kavos puodeliu,nes daug darbo nusimato blush2.gif
user posted image
BETULYTE, skaiciukai superiniai.Tu tik nesupyk ant manes,bet as linkiu kad tie skaiciai svarbiausia reiktu ne kieki maziuku,bet ju stipruma.Kad tokie grazuciai skaiciukai tikrai baigtusi sklandziu ir nuostabiu susitikimu su sveikuciu,ruzavu storuliuku/-e 4u.gif
Amour,stiprybes ir tikrai stenkis mastyti kad kitas tikrai jau bus sekmingas. Beje,del pilvuko man jis toks ir liko-as siaip dziusna,silke ir niekad to pilvuko neturejau,o dabar pilvukas jau matosi nors ir nesu nestuke.gif bet kazkaip jis man nesukrito,nors nebuvo atrodo kam ir temptis g.gif O situacija musu labai panasi-Rovas irgi sake kad kazkur 5-6 sav.mazyliai nustojo vystytis,o po abrazijos siunte i Vilniu ir atejes atsakymas kaip ir gydytojo buvo 9-10sav. As kaip ir Beta sako,bandau galvoti kad kitas bus tikrai sekmingas,bet baimiu yra....speju,kaip pastosiu tai tryzniosiu cia juodai kol nepamatysiu sirdeles,paskui kol nepasakys kad auga normaliai ir .t.t. biggrin.gif Bet realiai kai isgyveni ta kosmara.. paveikia. Bet as dar pamastau,kad dabar kai pastosiu tai mano maziuka saugos tris jam labai artimi angeliukai ir neleis kad nutiktu kas blogo.Tad dar karta stiprybes ir tikejimo savo snaigutemis 4u.gif
Del isejimo pas nestukes-as suprantu kai viskas ok,bet nezinau-as ne vienos is cia nevaryciau kol sirdeles nepamate-juk truputi jau tada ramiau buna,nors ir labai nedaug-o kol niekas nezinoma ir gyveni laukime nuo HCG iki HCG bei vizitu echo kur dar patys medikai nieko nelabai pasako iskart lekt pas nestukes...kaip ir susilaikyciau-nenoriu nieko izeisti,cia mano asmenine nuomone.
ATILOJA,laukiam sugryztancios su superinemis naujienomis thumbup.gif pasiilgau taves,sirdel mirksiukas.gif Ir kumsciai suspausti,kad tavo pirmas duris butu kuo greiciau ir tas duris jau butu pazymetas sekmes zenklu thumbup.gif nestuke.gif
Beje,as irgi geriau estrofema,kaip ir Plargonijai-absoliuciai nieko-jokiu pojuciu nejauciau ax.gif
Truksta man Triumfantes verysad.gif
Ok,grazaus vaakro -visas apkabinu.
Atsakyti
Labutis visoms. Turiu pora klausimu, gal kuri atsakys:
1) Ar LT/LV/FIN IVF protokole naudojami tik vieni stimuliuojantys vaistai?
2) Ar "snaigutes" sodinamos tik naturaliame cikle?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 06, 15:20)
Taip, ryt punkcijos diena

kumštukai suspausti už tave 4u.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 15:22)
Na o as gavau savo HCG,tai siandien, 13 dpi yra 431,9.

Puikios naujienos wub.gif gali būti, kad pilvelyje tupi du mažyliai wub.gif pas mane buvo 382 13dpi ir buvo isitaise du, bet svarbiausia, kad butu sveikas ar sveiki 4u.gif
QUOTE(Amour @ 2012 11 06, 20:41)
Vilties jau neliko tikrai, o dar turejau

ech, liudna skaityti verysad.gif noretusi kazkuo padeti, bet tik paguosti galiu, isivaizduoju kaip tau skaudu. Imk daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Afrodite69 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 06, 16:18)
Stai ir prigavau ruoni g.gif  cool.gif man neskiria progesterono net po punkcijos....tik nuo idejimo dienos...stai ir remsiu ji prie sienos ryt...kadangi busiu be narkozes, smegenys funkcionuos puikiai, reikalausiu recepto dar vieno g.gif

Man panasu, kad LT ir LV gydytojai yra labiau linke apsidrausti nuo visu trukumeliu, vadovaujasi logika geriau visko daugiau (t.y. to, kas is esmes nekenkia niekuom), negu per mazai. O man ruonis skiria visko pagal kazkoki savo vadoveli doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš LT dariau ir man gydytojas irgi neskyrė per punkcija progesterono, tik nuo įsodinimo dienos. nemanau, kad tai reikalinga. berods crinone kaip ir veikia vietiškai iš esmės, tai koks tikslas jį vartoti, jei dar embrionų nėra? gal kas apšviestų ir mane?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 11 07, 10:50)
aš LT dariau ir man gydytojas irgi neskyrė per punkcija progesterono, tik nuo įsodinimo dienos. nemanau, kad tai reikalinga. berods crinone kaip ir veikia vietiškai iš esmės, tai koks tikslas jį vartoti, jei dar embrionų nėra? gal kas apšviestų ir mane?

LT gyd klausiau, tai sakė, kad "reik daryt kraujo tyrimą ir žiūrėt, koks progesteronas, tada skiria ar ne dar prieš įsodinimą". Bet man LT nei tyrė, nei jį skyrė anksčiau.

O LV , manau, iš anksto truputį papildo jo atsargas organizme, nežinau, T šito neklausinėjau, o tik vykdžiau jo nurodymus.
Beje, gal galit parašyt kas, kiek LV kainuoja crinone? Ačiū.

GingerBella - mes su tavimi 4u.gif

Atsakyti
LT man rodos nuo klinikos poziurio priklauso. As gavau nuo punkcijos dienos Crynona, as uz tai, kad apsidrausti.
Atsakyti
QUOTE(burzge @ 2012 11 07, 02:13)
Labutis visoms. Turiu pora klausimu, gal kuri atsakys:
1) Ar LT/LV/FIN IVF protokole naudojami tik vieni stimuliuojantys vaistai?
2) Ar "snaigutes" sodinamos tik naturaliame cikle?

1) man 2 kartus naudojo Antagonistini stimuliacijos protokola, kas manau reiskia trumpaji protokola.

Naudojami vaistai:
1. GnRH-analogue: Orgalutran (abudu kartus)
2. Gonadotrophins: 1 karta Puregon, 2 karta Menopur.

Taigi, abiejais atvejais naudojo tik 1 rusies stimuliuojancius. Taciau tai tik mano pavyzdys ir negalima daryti prielaidos tik pagal mano pavyzdi, kad yra FIN butent taip. Esu isitikinusi, kad vaistu kombinacijos parinkimas priklauso nuo moters sveikatos bukles ir ivairiu butent tos moters ''niuansu''.

2) snaigutes sodino naturaliame cikle. Bet man atrodo, kad taip ir turi buti g.gif g.gif

Papildyta:

Prisiduodu su tokia visai gera nuotaika smile.gif

jau po punkcijos. Kadangi issiprasiau max doziu vaistu, tai gavau vaistuku pakankamai, tikrai praktiskai neskaudejo lyginant su pirmu kartu ax.gif

Ispunktuotas turtas: 11 kiausialasciu wub.gif

Ryt ziuresime ka turime po apvaisinimo wub.gif

Taciau dabar man didziausia dilema ir reikia patarimo:

isodinima darys tik 2 dienu embrioniuku penktadieni (nes matyt klinika sestadieni nemato reikalo dirbti verysad.gif ) arba augins iki blastuciu, jeigu bus ka auginti.

Mergaites, jei teisingai supratau is kai kuriu jusu istoriju paskaitinejimu, blastute deti yra geriau? Daugiau sansu pastoti? g.gif g.gif

KittyKitty, Stryga, ir kitos ekspertes - help please... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar bandziau spausti del sodinimo 2. Gavau atsakyma, kad 50% dvynuku nestumu baigiasi ankstyvesniu gimdymu, o jie nori, kad su nestumu viskas butu gerai ir be komplikaciju, todel sake, kad uzteks mums ir vieno leliuko g.gif ax.gif T.y. neleidzia kol kas deti 2 embrioniuku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 07 lapkričio 2012 - 11:31
ne, nu pavaro suomiai doh.gif tai jiems geriau mucyt moteri keleta kartu sodinant po viena, nei vienu kartu idet kelis, taip padidinant sansus pastoti? kiek jau ten tu dvynukiniu nestumu procentaliai jusu klinikoj sodinant daugiau nei viena embriona?
nors ka gali zinoti.. jei gydytojas mato, kad isejo nerealios kokkybes embrionai ir visi tikrai turi sansa prikibti ir vystytis, tada suprantu. zinau tokiu atveju ir lt klinikose, kai nerekomenduoja sodinti daug, nes mato, kad daugiavaisio sansai tikrai dideli. ir pasitvirtina tie gydytoju perspejimai smile.gif
gingerbella, linkiu sekmes. kad tas vienas butu pats paciausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 03:50)

Man kvepia dvynukais irgi wub.gif wub.gif O ir bus nelyginiu lasteliu embrionukus peikti:) biggrin.gif
Atsakyti