QUOTE(sniege555 @ 2012 11 06, 14:56)
Va va, kad skiriasi

Man kažkada prieš snaigutes reikėjo ilgai gerti estrofem, bet toooks šalutinis poveikis buvo

ir dar be ... rezultato....
Matai, pries pirmo IVF's snaugutes man U irgi buvo ale profilaktiskai prirasius estrofema, kad augintu gleivine.Bet isgeriau tik viena tablete, po kurios taaaaip nusivemiau, kad po priimamaji baskiausi visa nakti......Jos motyvas buvo, akd gleivine butu puresne, lengviau mazuliui isikabinti butu.Bet siaip pas mane visa gyvenima gleivine buvo labai gera, niekas niekada prie jos nekibo, tai matyt del to ir isvengiau to estrofemo.Taigi jeigu reiks tau, vadinas gal geriau ir pagert......
O kas liecia dels kirtingu protokolu pries sodinant snaiges, tai sutinku, visos gi skirtinos esam.Taciau progesteronas turi buti skiriamas bent pora dienu pries isodnima, kad organizmas jo jau turetu pakankamai sulaukus snaigyciu

Juk po punkcijos visos is karto gaunam crinona, o ne po isodinimo
exDaiva, sutinku su tavo mintim 100 proc.

Nestukes pas nestukes
Na o as gavau savo HCG,tai siandien, 13 dpi yra 431,9.Kadangi 10 dpi buvo 81, tai kazkaip buvau pasiskaiciavus siandienai apie 240.Na bet daugiau, gi ne maziau

bet kaip ten su tuo tepliojimu tai velnias zino..... na bet matysim kas toliau.
GingerBella, o, rytoj laukia vestuvine naktis jusu turtelio

laukiam ziniu kai tik atsipaipalosi ir butinai prasyk ruoniu, kad daaaaug vaistu duotu