Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 06, 11:08)

O as ir laukiu kada gi mane prades pykinti  biggrin.gif  vis laukiu, laukiu... kada mano zirniukai duos apie save zinoti  4u.gif  4u.gif  del ju viska iskesiu ir istversiu  wub.gif  wub.gif

Sulauksi biggrin.gif Kazkur skaiciau, kad kai laukiesi dvynuku, tie smagus simptomai stipresni buna, nors cia zinoma labai indvidualu smile.gif Viska istverus tai tera tik mazas nepatogumas, smulkmena, nors kai gerai supykina, neatrodo taip linksma biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, galit uzmetyti mane slepetemis, jeigu as neteisi ar bjauri....kazkada sitame skyrelyje buvo nerasyta tradicija, kad nestukes savo pojuciais dalijasi nestukiu temukeje, nes 1) tai jau ne apie IVF; 2) kokios mergaites bebutu geranoriskos, negalincioms pastoti gali buti siek tiek skaudu skaityti apie nestumo rupescius....tik nepykit prasau, nieko pikta neturiu, siaip pastebejimas is sono wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 06, 13:51)
Sulauksi  biggrin.gif Kazkur skaiciau, kad kai laukiesi dvynuku, tie smagus simptomai stipresni buna, nors cia zinoma labai indvidualu  smile.gif Viska istverus tai tera tik mazas nepatogumas, smulkmena, nors kai gerai supykina, neatrodo taip linksma  biggrin.gif

biggrin.gif aga, zinau, kad visi smagumai dar pries akys, gal jum ir pasirodys, kad esu keista, bet istikruju labai ju laukiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(exDaiva @ 2012 11 06, 14:02)
Mergaites, galit uzmetyti mane slepetemis, jeigu as neteisi ar bjauri....kazkada sitame skyrelyje buvo nerasyta tradicija, kad nestukes savo pojuciais dalijasi nestukiu temukeje, nes 1) tai jau ne apie IVF; 2) kokios mergaites bebutu geranoriskos, negalincioms pastoti gali buti siek tiek skaudu skaityti apie nestumo rupescius....tik nepykit prasau, nieko pikta neturiu, siaip pastebejimas is sono  wub.gif

ojjj doh.gif aciu exDaiva uz pastabas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 05, 20:16)
sveika prisijungusi 4u.gif Linkiu  nestuke.gif greiciau, ypac kad darysiesi pas geraji T 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū. Jausmai aprimę, nes pasitikiu juo... cool.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 11:56)
O, kazkas antra rouda jau suka  bigsmile.gif Sniege,as labai gerai atsimenu kai prisijungiau prie sito forumo ir mano pats pirmas IVF kostesi visai ne kaip, o tu kaip tik tuo metu pastojai.Kokiu baltu pavydu skaitydavau tavo zinutes......  wub.gif Kazkaip istrigo tuo metu.

Nu, bandysim antrą roundą ax.gif O aš tave pamenu labiausiai, kai per tavo sėkmingąjį IVF tau rašiau apie estradiolio dydžius ir pateikiau tau savo sėkmingą variantą. Toks ir tau tada buvo 4u.gif O dabar - iš vis SUPERINĖS NAUJIENOS wub.gif

KittyKitty - 4u.gif už "atstovėjimą" prieš visuomenę su jos komentarais ne vietoj
Lietuva, Afrodite: ačiū už šiltus žodžius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 10:56)

O su vaistais buvo taip, kad as pas ji nuvykau 11 cd, paziurejo, pasidare hormonu tyrimus, viskas buvo ciki, tada ta pati vakara ovitrelis, po poros dienu pradejau crinona ir dar po poros dienu atsildymas+isodinimas.Nieko daugiau.

Beta,

aciu uz detalia info kaip tau dare per si sekminga karta su snaigutemis. Nes man nei progesterono liepe detis, nei Ovitrelio leistis pries isodinima.

Isodino ir tik tada pradejau detis progesterona ir tik po 3 dienu susileidau Gonapeptyl.

T.y.metodika snaiguciu T ir mano gydytojo skiriasi labai stipriai g.gif g.gif g.gif

Laukiu tavo graziu hcg skaiciuku!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Triumfante! Aciu, viska gavau!!! Sekmes tau dideliausios ir laukiu naujienu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 06, 15:33)
Beta,
T.y.metodika snaiguciu T ir mano gydytojo skiriasi labai stipriai g.gif  g.gif  g.gif

Va va, kad skiriasi blink.gif Man kažkada prieš snaigutes reikėjo ilgai gerti estrofem, bet toooks šalutinis poveikis buvo blink.gif ir dar be ... rezultato.... doh.gif

O kur tu, GingerBella, kvieti stebuklėlį? LT?
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 06, 14:33)
Beta,

aciu uz detalia info kaip tau dare per si sekminga karta su snaigutemis. Nes man nei progesterono liepe detis, nei Ovitrelio leistis pries isodinima.

Isodino ir tik tada pradejau detis progesterona ir tik po 3 dienu susileidau Gonapeptyl.

T.y.metodika snaiguciu T ir mano gydytojo skiriasi labai stipriai g.gif  g.gif  g.gif

Laukiu tavo graziu hcg skaiciuku!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  wub.gif

Manau, kad visa si metodika ir turi skirtis, nes kiekvienos is musu situacija juk yra kiek kitokia ir reakcija organizmo skiriasi. As irgi progesterona pradejau detis tik po isodinimo ir taip visus kartus.
Pasitikek savo gydytoju ir buk rami, jie tikrai zino ka daro smile.gif Kiekviena is musu cia savo scenariju papasakotu, bet tik tavo gydytojas zino, kuris tau yra geriausias 4u.gif
Tai jau ryt ta didzioji diena? wub.gif
Atsakyti
Sniege,

ne LT kvieciu stebukleli, todel su visu budrumu seku, kad mano FIN gydytojas man viska atliktu kaip priklauso doh.gif ax.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2012 11 06, 15:10)
Manau, kad visa si metodika ir turi skirtis, nes kiekvienos is musu situacija juk yra kiek kitokia ir reakcija organizmo skiriasi. As irgi progesterona pradejau detis tik po isodinimo ir taip visus kartus.
Pasitikek savo gydytoju ir buk rami, jie tikrai zino ka daro  smile.gif Kiekviena is musu cia savo scenariju papasakotu, bet tik tavo gydytojas zino, kuris tau yra geriausias  4u.gif
Tai jau ryt ta didzioji diena?  wub.gif

Vilciuk,

aciu uz raminancius zodzius ir pasidalinima savo patirtimi. Nes man jau fobija, kad mano gyd. ne viska man daro/siulo ka galima butu padaryti blush2.gif

T.y. pvz. nesiule nei aspirino pagerti, nei kitu preparatu krauja skystinanciu.
O stai mano LT gyd. sake, kad butinai rekomenduoja profilaktiskai, nuo visokiu mikro kresuliuku rizikos susidarymo... Tad, paieskojus skirtumu, ju tikrai atsiranda ir suku galva ka ir kaip daryti, kad si karta mazylis pasiliktu g.gif

Taip, ryt punkcijos diena unsure.gif prispaudziau seseles, kad duotu man max vaistu doze, nes praeita karta su vietiniu nuskausminimu, siaubas kaip skaudejo. Paziurejo sesute israse: ''taip, mes jums nesuleidome praeita karta max dozes....'' Tad dedu viltis, kad dabar su max doze nebebus jau sitaip nenusakomai skausminga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 06 lapkričio 2012 - 14:22
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 06, 14:56)
Va va, kad skiriasi  blink.gif Man kažkada prieš snaigutes reikėjo ilgai gerti estrofem, bet toooks šalutinis poveikis buvo  blink.gif  ir dar be ... rezultato....  doh.gif

Matai, pries pirmo IVF's snaugutes man U irgi buvo ale profilaktiskai prirasius estrofema, kad augintu gleivine.Bet isgeriau tik viena tablete, po kurios taaaaip nusivemiau, kad po priimamaji baskiausi visa nakti......Jos motyvas buvo, akd gleivine butu puresne, lengviau mazuliui isikabinti butu.Bet siaip pas mane visa gyvenima gleivine buvo labai gera, niekas niekada prie jos nekibo, tai matyt del to ir isvengiau to estrofemo.Taigi jeigu reiks tau, vadinas gal geriau ir pagert......

O kas liecia dels kirtingu protokolu pries sodinant snaiges, tai sutinku, visos gi skirtinos esam.Taciau progesteronas turi buti skiriamas bent pora dienu pries isodnima, kad organizmas jo jau turetu pakankamai sulaukus snaigyciu unsure.gif Juk po punkcijos visos is karto gaunam crinona, o ne po isodinimo g.gif

exDaiva, sutinku su tavo mintim 100 proc. drinks_cheers.gif Nestukes pas nestukes 4u.gif

Na o as gavau savo HCG,tai siandien, 13 dpi yra 431,9.Kadangi 10 dpi buvo 81, tai kazkaip buvau pasiskaiciavus siandienai apie 240.Na bet daugiau, gi ne maziau ax.gif bet kaip ten su tuo tepliojimu tai velnias zino..... na bet matysim kas toliau.

GingerBella, o, rytoj laukia vestuvine naktis jusu turtelio bigsmile.gif biggrin.gif laukiam ziniu kai tik atsipaipalosi ir butinai prasyk ruoniu, kad daaaaug vaistu duotu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 06 lapkričio 2012 - 14:24
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 06, 16:20)
Sniege,
ne LT kvieciu stebukleli, todel su visu budrumu seku, kad mano FIN gydytojas man viska atliktu kaip priklauso doh.gif  ax.gif
Taip, ryt punkcijos diena unsure.gif prispaudziau seseles, kad duotu man max vaistu doze, nes praeita

Pasitikėk gyd savo būtinai 4u.gif Pvz., ir man niekada jokių aspirinų niekas neskyrė, na ir nereikia vadinas ax.gif Kaip gi gali pavadovaut gydytojui? blink.gif O saviveiklai čia ne vieta ir ne metas ax.gif
Dideliausios sėkmės tau ryt: be skausmo ir su dauuuug turto smile.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 06, 16:22)
Na o as gavau savo HCG,tai siandien, 13 dpi yra 431,9.Kadangi 10 dpi buvo 81, tai kazkaip buvau pasiskaiciavus siandienai apie 240.Na bet daugiau, gi ne maziau  ax.gif bet kaip ten su tuo tepliojimu tai velnias zino..... na bet matysim kas toliau.

Super 4u.gif Nesijaudink tada dėl tepliojimų (man ir, pamenu, buvo rudo crinono pora vakarų, aplikatorius crinono taip rudai išsitepdavo, bet pati žinai - svarbiausia nėra šviežio kraujo) cool.gif
Kraukis, Betut, lagaminus ir su nuotaika keliauk pas nestuke.gif
Atsakyti
Oi Beta, jauciu neisvengiamai reikes aukles, ir i poryte siek tiek nesa mirksiukas.gif Super, be galo smagu.

Man 14 DPI buvo Crynonas net su svieziu krauju, aisku menka paguoda, bet koks kraujas gasdina, bet jei dingo, tai dingo, matyt is kaklelio smile.gif

P.S. Nors pala jau susipainiojau kiek tau isodino....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 06 lapkričio 2012 - 14:37