Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 11 05, 15:16)
Kaciuk  wub.gif  Ne viska speju perskaityt, kokioj tu dabar stadijoj  4u.gif ?

Toje pacioje 4u.gif laukmo smile.gif mita savaite Lp ir histero, po to gal bus aiskiau, kas ir kaip. Del vyro neapsisprendziu, ar siust pas androloge, ar palikt ramybeje. Manau, nueisim, tie leukocitai neramina. Visgi trecia para embrioniuku vystymasis sutriko, ir taip problemu yra, reikia,kad bent infekcijos nebutu. Dabar dukryte burelyje, soka, as, isklausius kitu mamu pasisakymus, kad mano dukrytei akivaizdziai reikia seses arba brolio (cia atsiveda maziuku ir ji prie ju prilimpa), tada dar kitos mergaites jai paaiskino,kad "prasytu mamos", nu ka, vaikas ziuri su asarom akyse ir neturi, ka atsakyti, as irgi, tai va pasiemiau geriau ipada ir SM smile.gif buvau susitikusi su drauge,kuri nesukure seimos, sako, kur benueisi, visi gruzina, reikia, ko lauki, sako, gal su pirmu pasitaikiusiu tureciau susimesti, kad visuomene butu patenkinta doh.gif paskui, kai nera vaiku, irgi baisu nosi iskisti, dabar gruzina, kad reikia antro...del saves jau neimu i galva, bet dukrytes gaila. Sakau, pasikabinsiu po kaklu skelbima su saskaitos numeriu ir tais nuplesomais numeriukais cool.gif ir plesysiu visiems, kas turi nuomone vaiku klausimu.
Ai, nu visoms cia taip.

QUOTE(chiliokas @ 2012 11 05, 15:38)

pirmadienis - nauja diena nauja pradžia - praeita savaitė buvo sunki, mažylis antradienio naktį susirgo, teko vežti į priimamąjį, ir ligoninėje pragulėjome kelias dienas. Pirmą kartą mano vaikutis susirgo, buvo sunku ir skaudu žiūrėti į miegantį mažylį, kuriam vieną po kitos statė lašines, aš ir MB be miego, bijojome užsimerkti, kad tik neužmigtųme, ir mažyliui nepablogėtų. Iš tiesų tai nebuvo nieko labai rimto, laiku sureagavome, bet mes visi tėvai, mums net kiekvienas vaiko kostelėjimas, suslogavimas atrodo rimta. Šiandien viskas pamiršta, mes nuo penktadienio namuose  smile.gif
nelabosios atkeliavo penkiomis dienomis ankščiau, jau 3 cd, artėja ta minutė kai važiuosime į pasimatymą su snaigutėmis  wub.gif iškilo klausimas- gal kas padės  blush2.gif gyne sake pasirodyti 2-3dienas pries ovuliacija, o kaip ja apskaiciuoti?as manau kad ovuliacija turetu ivykti 14-17 cd  ,mano ciklas nereguliarus 29-33d tai jei pas pas gyne vaziuosiu 12cd  g.gif Ačiū jei kas atsakys  smile.gif

Labai uzjauciu del ligonines, irgi tai patyriau, be proto sunku ir baisu, dabar mau bukit sveiki 4u.gif del ovuliacijos, jei nejauti, gal 12 bus gerai 4u.gif

QUOTE(Eufforija @ 2012 11 05, 16:25)
Parsinesiau pranesti savo naujienas :-) O gi jos tokios: gimdoje yra isitaise du zirniukai wub.gif 

Fantastika, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 05, 15:25)
Parsinesiau pranesti savo naujienas :-) O gi jos tokios: gimdoje yra isitaise du zirniukai wub.gif  wub.gif  wub.gif  AS JAU JUOS MACIAU thumbup.gif  thumbup.gif  Daktaras sake, kad siai dienai viskas l.gerai ir gleivine ir hiperstimuliacija praeina. tai vat mergaites, VISOMS, VISOMS SIUNCIU DVYGUBUS VIRUSUS, TEGU VIRUSAS PAS JUS ATKELIAUJA KUO GREICIAU IR LAI VISKAS KLOSTOSI  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu sveikinu sveikinu 4u.gif 4u.gif VALIOOOO nestuke.gif nestuke.gif labai smagu girdeti dviguba naujiena wub.gif wub.gif Balioneliai dviem zirniukam 4u.gif 4u.gif Lengvo nesiojimo mamytei victory.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 11 05, 07:31)
Toje pacioje 4u.gif laukmo smile.gif  mita savaite Lp ir histero, po to gal bus aiskiau, kas ir kaip. Del vyro neapsisprendziu, ar siust pas androloge, ar palikt ramybeje. Manau, nueisim, tie leukocitai neramina.

Kitty 4u.gif Del siandienines situacijos ax.gif Buvo ir man tokia minute siandien, bet as graziai: Mes dar marias laiko turim mirksiukas.gif ir vel ramu smile.gif

O del vyruko, patraciau butinai pasitikrinti, leukocitai juk uzdegima rodo...gali pakenkti embrionu vystymuisi...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 11 05, 19:31)
...... as, isklausius kitu mamu pasisakymus, kad mano dukrytei akivaizdziai reikia seses arba brolio (cia atsiveda maziuku ir ji prie ju prilimpa), tada dar kitos mergaites jai paaiskino,kad "prasytu mamos", nu ka, vaikas ziuri su asarom akyse ir neturi, ka atsakyti, as irgi, tai va pasiemiau geriau ipada ir SM smile.gif .........del saves jau neimu i galva, bet dukrytes gaila. Sakau, pasikabinsiu po kaklu skelbima su saskaitos numeriu ir tais nuplesomais numeriukais cool.gif ir plesysiu visiems, kas turi nuomone vaiku klausimu. 

Viena forumietė kažkada rašė, kad kai užkniso giminės, atsispausdino maikutę maždaug su tokiu tekstu: "Negaliu turėti vaikų. Gal norite ko nors paklausti?" (tiksliai neatsimenu) ir nuėjo į giminės suėjimą. bigsmile.gif
Beje, jinai šiuo metu jau turi du rolleyes.gif
Atsakyti

Eufforija! didziausi sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif tiesiog fantastiskas rezultatas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Hcg skaiciukai ta ir rode 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Greibiu virusiuka wub.gif wub.gif , nes snd nuotaika gerokai prastesne verysad.gif
Vakar pasidziaugiau sklandziai praejusia stimuliacija, snd pilvas ispustas, kietas ir kiausides spazmuoja (nepamenu ar taip turi buti po punkcijos g.gif ).
Ir tik 5 is 11 apsivaisino doh.gif tikiuosi ryt rezultatas isliks toks pats ir gera kokybe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 11 05, 08:03)
Viena forumietė kažkada rašė, kad kai užkniso giminės, atsispausdino maikutę maždaug su tokiu tekstu: "Negaliu turėti vaikų. Gal norite ko nors paklausti?" (tiksliai neatsimenu) ir nuėjo į giminės suėjimą. bigsmile.gif
Beje, jinai šiuo metu jau turi du  rolleyes.gif

Sposininke ta tavo drauge thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Irmiuk,

tikekimes, kad visi 5 bus stipruciai ir puikiai dalinsis. To ir linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Paguodai, mano 2 is 2 islauke visas 3 dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 11 05, 19:30)
Irmiuk,

tikekimes, kad visi 5 bus stipruciai ir puikiai dalinsis. To ir linkiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Paguodai, mano 2 is 2 islauke visas 3 dieneles 4u.gif

dekui 4u.gif ir as tikiuosi wub.gif Rytoj ryte bus viskas aisku wub.gif
dziaugiuosi, kad pas tave po vakar situacija zenkliai pagerejo 4u.gif
Linkiu kad ir sekantys etapai praeitu kuo puikiausiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Kol dar manes neisregistravo.. pasivaidensiu. smile.gif

Euforija, labai labai sveikinu ir linkiu lengvo nestumo. wub.gif 4u.gif

GingerBella, na o ka mes tau sakem. thumbup.gif

Irmiukas, kumstukus laikau! 4u.gif

Atiloja, kur tu? 4u.gif
Papildyta:
KittyKitty, turiu nuvilti, zmoniu, kurie komentuos visada atsiras, visada, net kai turesit antra vaikuti, ras tikrai prie ko prikibti, ka pakomentuoti, juk visi tokie teisus, jeigu ne jie, pasaulis turbut sustotu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 11 05, 20:17)
Eufforija! didziausi sveikinimai clap.gif  clap.gif  clap.gif tiesiog fantastiskas rezultatas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Hcg skaiciukai ta ir rode 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Greibiu virusiuka wub.gif  wub.gif , nes snd nuotaika gerokai prastesne verysad.gif
Vakar pasidziaugiau sklandziai praejusia stimuliacija, snd pilvas ispustas, kietas ir kiausides spazmuoja (nepamenu ar taip turi buti po punkcijos g.gif ).
Ir tik 5 is 11 apsivaisino doh.gif  tikiuosi ryt rezultatas isliks toks pats ir gera kokybe wub.gif

Aciu visoms uz sveikinimus ax.gif Be to, Irmiuk, pas mane is 15 apsivaisine buvo tik 6 ir matai kuom tai baigesi wub.gif wub.gif tai kad aukstin kelk nosyte ir i prieki, mergyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmiukas @ 2012 11 05, 08:17)

Irmiuk ir 5 gerai 4u.gif Svarbu, kad isgyventu ir stiprus butu 4u.gif

GingerBella lauksim saunaus tesinio 4u.gif

Esposa, ruosies rytojui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 05, 20:33)
Aciu visoms uz sveikinimus ax.gif Be to, Irmiuk, pas mane is 15 apsivaisine buvo tik 6 ir matai kuom tai baigesi wub.gif  wub.gif  tai kad aukstin kelk nosyte ir i prieki, mergyt mirksiukas.gif  4u.gif

Matau thumbup.gif thumbup.gif tik tokios fantastiskos istorijos ir leidzia nenukabinti nosies wub.gif wub.gif
Kaip pati jautiesi nestuke.gif ? pasipasakok wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 11 05, 20:35)
Irmiuk ir 5 gerai 4u.gif Svarbu, kad isgyventu ir stiprus butu 4u.gif

GingerBella lauksim saunaus tesinio 4u.gif

Esposa, ruosies rytojui? 4u.gif

aisku kad gerai ir 5 4u.gif jei zinociau kad bus rezultatas ir del 1 sokineciau is laimes 4u.gif
negaliu atsiziureti i tavo profilio nuotrauka wub.gif nu jau toks fainas mazylis wub.gif
Atsakyti