QUOTE(Citas @ 2012 11 05, 15:16)
Kaciuk

Ne viska speju perskaityt, kokioj tu dabar stadijoj

?
Toje pacioje

laukmo

mita savaite Lp ir histero, po to gal bus aiskiau, kas ir kaip. Del vyro neapsisprendziu, ar siust pas androloge, ar palikt ramybeje. Manau, nueisim, tie leukocitai neramina. Visgi trecia para embrioniuku vystymasis sutriko, ir taip problemu yra, reikia,kad bent infekcijos nebutu. Dabar dukryte burelyje, soka, as, isklausius kitu mamu pasisakymus, kad mano dukrytei akivaizdziai reikia seses arba brolio (cia atsiveda maziuku ir ji prie ju prilimpa), tada dar kitos mergaites jai paaiskino,kad "prasytu mamos", nu ka, vaikas ziuri su asarom akyse ir neturi, ka atsakyti, as irgi, tai va pasiemiau geriau ipada ir SM

buvau susitikusi su drauge,kuri nesukure seimos, sako, kur benueisi, visi gruzina, reikia, ko lauki, sako, gal su pirmu pasitaikiusiu tureciau susimesti, kad visuomene butu patenkinta

paskui, kai nera vaiku, irgi baisu nosi iskisti, dabar gruzina, kad reikia antro...del saves jau neimu i galva, bet dukrytes gaila. Sakau, pasikabinsiu po kaklu skelbima su saskaitos numeriu ir tais nuplesomais numeriukais

ir plesysiu visiems, kas turi nuomone vaiku klausimu.
Ai, nu visoms cia taip.
QUOTE(chiliokas @ 2012 11 05, 15:38)
pirmadienis - nauja diena nauja pradžia - praeita savaitė buvo sunki, mažylis antradienio naktį susirgo, teko vežti į priimamąjį, ir ligoninėje pragulėjome kelias dienas. Pirmą kartą mano vaikutis susirgo, buvo sunku ir skaudu žiūrėti į miegantį mažylį, kuriam vieną po kitos statė lašines, aš ir MB be miego, bijojome užsimerkti, kad tik neužmigtųme, ir mažyliui nepablogėtų. Iš tiesų tai nebuvo nieko labai rimto, laiku sureagavome, bet mes visi tėvai, mums net kiekvienas vaiko kostelėjimas, suslogavimas atrodo rimta. Šiandien viskas pamiršta, mes nuo penktadienio namuose
nelabosios atkeliavo penkiomis dienomis ankščiau, jau 3 cd, artėja ta minutė kai važiuosime į pasimatymą su snaigutėmis
iškilo klausimas- gal kas padės 
gyne sake pasirodyti 2-3dienas pries ovuliacija, o kaip ja apskaiciuoti?as manau kad ovuliacija turetu ivykti 14-17 cd ,mano ciklas nereguliarus 29-33d tai jei pas pas gyne vaziuosiu 12cd

Ačiū jei kas atsakys
Labai uzjauciu del ligonines, irgi tai patyriau, be proto sunku ir baisu, dabar mau bukit sveiki

del ovuliacijos, jei nejauti, gal 12 bus gerai
QUOTE(Eufforija @ 2012 11 05, 16:25)
Parsinesiau pranesti savo naujienas :-) O gi jos tokios: gimdoje yra isitaise du zirniukai
Fantastika, sveikinu