vyresniaja krikstyjom 1m 1men. o dvynems bus 10.5men kai krikstysim. musu nuoziura pats patogiausias amzius

Mes tai pakrikštijom šią vasarą, mažajai buvo 2 metukai ir viskas lb gerai
. Manau, kad reikia krikštyti arba lb mažytį, kad nereikėtų lakstyti iš paskos
arba biški didesnį. Metukų pernai atsisakėm, nes vargo būtų buvę nemažai, o šiemet

Vaikinuka krikstijom 2 men,o panele 1ir beveik 3 men
kriksijom 9 menesiu nepilnai, viskas labai gerai praejo

Siandiena mums 8men
.Uz savaites krikstynos 
p.s pirma dukra krykstijome 6men.,antra 9 metu
.

p.s pirma dukra krykstijome 6men.,antra 9 metu

Mes krikstijom 1 m. 6 men.
Viskas buvo labai gerai
ir esu labai patenkinta

Pries pora dienu pakrikstijom suneli, jam 5,5men
Turbut jaute kad jo svente, nes net nesuverke nei vieno karto per visa diena, saunuolis!

QUOTE(vilmikess @ 2011 08 14, 20:42)
o kas cia tokio linksmo? neisizeiskit tik

man krikstas neasocijuojasi su kazkuo labai linksmu, sakramenta sman asocijuojasi su mazu kudikeliu tik

kadangi mano berniuka laaaabai vargino pilvuko skausmai, tai nusprendem krikstyti 4 men. ne skitaip butu vargas visiem, nes laaabai verkdavo, dabar jau kiek aprimo tos problemeles tai pats tas, o taip iki puses metuku man atrodo geriausia...
o kai ugteleje vaikai tai kazkaip nebetaip man jau....
bet cia mano nuomone tik

Ruosiames krikstynom, kudikeliui bus 1.5 men. Krikstynos mums - ne proga graziai pasipuosti, sventes surengti, o sakramento suteikimas vaikui, todel ilgam laikui ir neatideliojom.
QUOTE(Lindre @ 2011 09 12, 21:56)
Ruosiames krikstynom, kudikeliui bus 1.5 men. Krikstynos mums - ne proga graziai pasipuosti, sventes surengti, o sakramento suteikimas vaikui, todel ilgam laikui ir neatideliojom.

O mes planuojam kitais metais, tai jau busim nemaži,bet nesigailiu. Tiesiog kiekvieni tėveliai renkasi pagal save, kada geriausia tai padaryti