Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštijamo vaiko amžius

vyresniaja krikstyjom 1m 1men. o dvynems bus 10.5men kai krikstysim. musu nuoziura pats patogiausias amzius smile.gif
Atsakyti
Mes tai pakrikštijom šią vasarą, mažajai buvo 2 metukai ir viskas lb gerai biggrin.gif . Manau, kad reikia krikštyti arba lb mažytį, kad nereikėtų lakstyti iš paskos biggrin.gif arba biški didesnį. Metukų pernai atsisakėm, nes vargo būtų buvę nemažai, o šiemet thumbup.gif
Atsakyti
Vaikinuka krikstijom 2 men,o panele 1ir beveik 3 men
Atsakyti
kriksijom 9 menesiu nepilnai, viskas labai gerai praejo 4u.gif
Atsakyti
Siandiena mums 8men smile.gif .Uz savaites krikstynos wub.gif
p.s pirma dukra krykstijome 6men.,antra 9 metu smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 13 rugpjūčio 2011 - 22:44
Mes krikstijom 1 m. 6 men. ax.gif Viskas buvo labai gerai wub.gif ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lika84: 14 rugpjūčio 2011 - 20:39
manau linksmiausia visiems kai vaikiukas jau prakutes smile.gif
Atsakyti
Pries pora dienu pakrikstijom suneli, jam 5,5men 4u.gif Turbut jaute kad jo svente, nes net nesuverke nei vieno karto per visa diena, saunuolis! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmikess @ 2011 08 14, 20:42)
manau linksmiausia visiems kai vaikiukas jau prakutes smile.gif

o kas cia tokio linksmo? neisizeiskit tik ax.gif
man krikstas neasocijuojasi su kazkuo labai linksmu, sakramenta sman asocijuojasi su mazu kudikeliu tik ax.gif
kadangi mano berniuka laaaabai vargino pilvuko skausmai, tai nusprendem krikstyti 4 men. ne skitaip butu vargas visiem, nes laaabai verkdavo, dabar jau kiek aprimo tos problemeles tai pats tas, o taip iki puses metuku man atrodo geriausia...
o kai ugteleje vaikai tai kazkaip nebetaip man jau....
bet cia mano nuomone tik ax.gif
Atsakyti
Ruosiames krikstynom, kudikeliui bus 1.5 men. Krikstynos mums - ne proga graziai pasipuosti, sventes surengti, o sakramento suteikimas vaikui, todel ilgam laikui ir neatideliojom.
Atsakyti
QUOTE(Lindre @ 2011 09 12, 21:56)
Ruosiames krikstynom, kudikeliui bus 1.5 men. Krikstynos mums - ne proga graziai pasipuosti, sventes surengti, o sakramento suteikimas vaikui, todel ilgam laikui ir neatideliojom.

drinks_cheers.gif visu 100 proc. pritariu Jusu pasisakymui thumbup.gif
Atsakyti
O mes planuojam kitais metais, tai jau busim nemaži,bet nesigailiu. Tiesiog kiekvieni tėveliai renkasi pagal save, kada geriausia tai padaryti 4u.gif
Atsakyti