Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai, viskas apie juos

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 11 30, 14:52)
боже упаси  doh.gif  laugh.gif

nu kas čia dabar?.. iš bažnyčios parėjai? biggrin.gif
pala pala.. tuoj lazda atsisuks ir į tave pažiūrės.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2012 11 30, 16:18)
oboliai ir supuvo  blush2.gif  aplamai viskas supuvo verysad.gif ... net vaikiska kedute

doh.gif nu tada jau pelkė ten.. nieko, kitąmet atrasi sausesnį kampelį, kiek gi tam pomidorui vietos reik.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2012 11 30, 16:22)
ax.gif  biggrin.gif o aš užtai paragavau...
bet ką supratau , nesam mes dideli arbūzų valgytojai , geriau pomidorai... biggrin.gif

prašom smile.gif o aš neparagavau.. ir gerai, mes irgi ne arbūziniai - apsieisiu, daugiau neauginsiu..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 11 30, 15:31)
nu kas čia dabar?.. iš bažnyčios parėjai? biggrin.gif
pala pala.. tuoj lazda atsisuks ir į tave pažiūrės.. biggrin.gif
Papildyta:

tikra pelke doh.gif druska tia isvis keistai atordo, visas popierius sugeres daug vandens ir net laseliai vandens susikondensavo ant druskos...
kitamet tikiuosi ta patalpa jau bus gyvenama smile.gif... nors musu tempais...gerai jei bent virtuve turesiu biggrin.gif o siaip pasimokiau laikysiu turbut kambaryje arba rusy...siltoka, greit sunoks, bet bent jau suvalgysiu biggrin.gif dzin, kad iki Kaledu neislaikysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 11 29, 16:11)
.šiandien pamąsčiau , na greit ir Kalėdos ir Nauji...ir sėti jau kai ką bus galima lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif Ką tu sėsi per Naujus?Pomidorus???

QUOTE(saintlina @ 2012 11 30, 10:37)
naudojuosi diedo sąskaita po e-bay'ų besišlaistydama.. 

drinks_cheers.gif Aš irgi.Nu bet geras daiktas tos vyrų sąskaitos thumbup.gif Kai sužinos maniškis,kiek savo brangiausiai dovanų Kalėdom pripirko,tai,jaučiu,pats nustebs dėl savo dosnumo...

QUOTE(Ex @ 2012 11 30, 14:46)

va čia tai pratrūkau..  lotuliukas.gif adija šiugždės kaip chamiakas tarp popieriaus juostelių biggrin.gif
------------------

Aha,juokitės juokitės.Bepigu toms,kurios jau krūvą metų pomidorus augina.Viską išbandę,atsirinkę.O ką aš?Žalia šituose reikaluose,tik pirmas sezonas verysad.gif .Tai ir to,ir ano norisi ir daug.Čia panašiai kaip jaunystėj su vyru pirmą kartą kamasutros knygą pavarčius blush2.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2012 11 30, 14:46)

kaži šįmet eisim į Kauno vaiduoklių parduotuvėlę sėklinių naujovių žvejot? biggrin.gif

Vėl jos abi su savo rebusais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2012 11 30, 23:51)
blink.gif  blink.gif Ką tu sėsi per Naujus?Pomidorus???
:

ne per Naujus biggrin.gif o po jų...aštriukus pačius pirmus , manau , vasario pradžioj tai tikrai... g.gif
Atsakyti
Mergičkos, help unsure.gif
Noriu sužinoti pomidorų pavadinimą pagal nupasakojimą: raudoni, apie 70 gr svorio, tvirtos odelės pomidoriukai, su ryškiu "snapeliu", dera gausiomis šakomis.. Kažkas labai panašaus į loretossoduose esantį raudoną pomidoriuką pavadinimu de barao. (tik veislė de barao neturi jokių ryškių "snapelių")

Gal dar kuri kokią fotkę atrastų tokių pomidoriukų, kad ir internetinę.. aš randu visokių kupetom derančių, bet vis ne tokie kokių ieškau 4u.gif

---------------------

Ir dar, merginos, jau neberašykit man į a/ž dėl sėklyčių, labai atsiprašau, nebeturiu daugiau dalyboms. Neprisirinkau jų tiek, kad visoms užtektų, nesitikėjau, kad bus tiek norinčių.. Kurioms jau prižadėjau - išsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 01 gruodžio 2012 - 09:08
De barao raudoni su snapeliais, bet tik jie ir tik raudoni. Kaip dauguma vadina "papukai". Jau skaitant, bet nedaskaičius į ką panašūs, tik jie vieninteliai iškilo prieš akis. Radau dar vieną foto, gal bus aiškiau ar panašumo turi:
user posted image
Atsakyti
Regila, tikrai nesiginčiju, bet jei galima, dar kartą pasikartosiu ir įmesiu ankstesnę savo nuorodėlę:
http://siray.at.ua/i...g_tomatov_2/0-8

štai čia de barao raudoni, tačiau be snapukų.. g.gif Ar yra dar kažkoks naujoviškas barao su snapukais? aš nerandu apie tai jokios info.. unsure.gif
net ir seemnemailm'o psl. raudoni pomidoriukai de barao lygios, ovalios formos unsure.gif
Atsakyti
čia iš seemnemailm'o puslapio raudonas de barao:
http://www.seemnemaa...x.php?GID=12812

Regila, o iš kur Jūs gavot savo de barao? nes pas rusaites jie be snapukų..
Atsakyti
Būtent iš Rusijos. Tik nepirkau kaip parduotuvinių, bet iš augintojos tiesiogiai. Gal ten jie bus supainioję.Pvz maniau, kad de barao bus visi vienodi, tik spalva skirsis..bet raudoni, geltoni, juodi-visi skirtingi. Tik pavadinimas tas pats. Ne tais pačiais metais ir gavus juos. Tie raudoni man labai patiko, nes buvo labai derlingi ir vaisiai nemaži.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 12 01, 13:08)
Būtent iš Rusijos. Tik nepirkau kaip parduotuvinių, bet iš augintojos tiesiogiai. Gal ten jie bus supainioję.Pvz maniau, kad de barao bus visi vienodi, tik spalva skirsis..bet raudoni, geltoni, juodi-visi skirtingi. Tik pavadinimas tas pats. Ne tais pačiais metais ir gavus juos. Tie raudoni man labai patiko, nes buvo labai derlingi ir vaisiai nemaži.

Ar ta augintoja yra seklu platintoja ar siaip megeja sau auginanti kaip ir mes?
Atsakyti
Ji tokia kaip ir aš-plačiau, daugiau turinti.. bet taip pačiai pati auginanti. Pati iš visur siunčiasi, mainosi. Kartais ji man būna kaip tarpininkas, nes dauguma siuntinėja tik Rusijos ribose.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2012 12 01, 13:37)
Ji tokia kaip ir aš-plačiau, daugiau turinti.. bet taip pačiai pati auginanti. Pati iš visur siunčiasi, mainosi. Kartais ji man būna kaip tarpininkas, nes dauguma siuntinėja tik Rusijos ribose.

Tai tokiu atveju gali ka ir primaisyti-sumaisyti, tuomet ir 100% pasitiketi negalima, nes kartais ir is parduotuviniu buna isauga netas kas parasyta, o cia juk be jokios garantijos. Pasodinai uzzimejai o zymeklis pasimete ar isbluko ir viskas, nebezinai kas buvo.
Atsakyti