ne zelmeneliai o gyvates jei jau but tiksliai...

juk ten GORGONA
o siaip gera zinia ir is karto bloga- akcija Norfoje 40 proc zaislams - bet tik iki siandien
ir geroji zinia gal kas spes dar:
su lagaminu yra monstriu 109lt tai gaunasi 66 litukai yra
Vilkolake (kai buvau 3vnt)
skeletina- is arti man jinai nepasirode tokia grazi- nosike nudazyta akys tiesa gigantiskos ir ispaisyta tatuiruotes
laguna
ebe
nu trumpiau su lagaminais daug buvo
buvo ir pigesniu:
89 litukai keli variantai- bet mes visas turejome
Papildyta:P.S. buvome su vaikais tai deja nieko nepirkome... be progu dabar as perku tik nebrangius zaisliukus o naujus zailiukus gauna tik atejus progoms... buvo mintis paimti ta vilkolake jeijau jin tokia reta ir skelete ta,.... bet dukra apsiglebe ir ta ir ta- ir net su tete neisejo is pardes... galiausiai MB pasake- lyg maza leliu dar... uzteks bus dar tu akciju... nu pagalvojau- tikrai- va jei is viso neturetu - kitas reikalas- o dabar jinai su tomis monstremis zaidzia aisku- bet pagrinde su frankensteine ir drakulaura kitos... tik minia- tai ytariu kad ir dabartines tik apsikabino nes tokiu netur- jin is viso man yra pareiskusi kad cia (apie frenke ir drakulaura) mano mylimiausios o ten- pirstuku i sustatytas tai mano kolekcija as taip ir likau apsalusi - juk jai tik 6 va suejo...