Eina sau
mama, gal ir pardavimui siuvate?
Nerealu
super rubeliai- o frenke man asmeniskai patinka plaukai dar tos naujos kur paspaudus mygtuka sviecia veidas ir krutine ir skleidzia vaiduokliska garsa- berods maciau kazkur kad atvezt zada ir kataloge kaina buvo 129...
Ta su garsu man irgi patinka, tik kainytė gal ne visai patinka
.
Jinafire, dėkui .Ir i klausima atsakau - taip
Jinafire, dėkui .Ir i klausima atsakau - taip
QUOTE(Klepesova @ 2013 06 02, 21:36)
super rubeliai- o frenke man asmeniskai patinka plaukai dar tos naujos kur paspaudus mygtuka sviecia veidas ir krutine ir skleidzia vaiduokliska garsa- berods maciau kazkur kad atvezt zada ir kataloge kaina buvo 129... 
Mano dukros pati mylimiausia lelyte is visu buvo frenke trumpais plaukuciais su maudymuku
QUOTE(Katinytis @ 2013 06 02, 22:43)
reikia laukti kai bus -40 jei rimtai uz tokias kainas as leliu neperku- nu dar iki 60 normalu kazkaip- bet jei virs- ne... pas mus nei viena lele nera pirkta uz daugiau nei 60lt...
QUOTE(Jinafire @ 2013 06 02, 22:44)
Mano dukros pati mylimiausia lelyte is visu buvo frenke trumpais plaukuciais su maudymuku
kol nenuluzo kojyte. Ir man ji mieliausia buvo
dar turim Frenke tokia http://www.toysrus.c...ankie-stein.jpg bet ji tikrai ne tokia mylima 
jo nuluzusi kojyte tai bedu beda- mano dukros mylimiausia ebe buvo- ir maudesi ir miegojo kartu ir ko tik nedare- is senos kolekcijos 2008m ir... ranka luzo- kaip tik mes jos eklijavom- bet klijai jokie nelaike- galiausiai lipni juosta- plonas sluoksnelis plius ta vieta paslepta ta imaute jos... bet jau nebe tas...
QUOTE(Klepesova @ 2013 06 02, 21:51)
reikia laukti kai bus -40 jei rimtai uz tokias kainas as leliu neperku- nu dar iki 60 normalu kazkaip- bet jei virs- ne... pas mus nei viena lele nera pirkta uz daugiau nei 60lt...
jo nuluzusi kojyte tai bedu beda- mano dukros mylimiausia ebe buvo- ir maudesi ir miegojo kartu ir ko tik nedare- is senos kolekcijos 2008m ir... ranka luzo- kaip tik mes jos eklijavom- bet klijai jokie nelaike- galiausiai lipni juosta- plonas sluoksnelis plius ta vieta paslepta ta imaute jos... bet jau nebe tas...
jinai ja pastaciusi ir stovi- blogiausia kad dukra nori su tokiais pat plaukais ilgais be jokiu kirpciuku- o tokiu nelaBAI yra= va ir siandien apziurejo tas ebes kurios buvo (o buvo ir uz 109 ir uz 89 ir pasake- bet man mano grazesne vyras juokauja pirkti pigiausia varianta reik ir galvas sukeisti 
priklijuokite su karstu kliju pistoletu man tas pats buvo tik su draculaura kojytei
o kur toki daikta gauti?????
buciau dekinga uz info- ten klausykit kur dovanas pakuoja./... gal tu mergaiciu reik paprasyt sumoket kaip uz pakavima
QUOTE(Klepesova @ 2013 06 02, 21:56)
o kur toki daikta gauti?????
buciau dekinga uz info- ten klausykit kur dovanas pakuoja./... gal tu mergaiciu reik paprasyt sumoket kaip uz pakavima 
senukuose, ermitaze. Mes taip neferos kojas klijavom, bet vis tiek laiko neilgai, nuluzta. O neimanoma tos rankos isvis pakeisti? Per kuria vieta luzusi?
alkune- or man rodos nesikeicia- ar isiima prie peciu??? ir ebes reik blizgancios- buan blizganziu pirkti- juk kai luzta tai tenka keisti ir ta nuluzusia dali ir ta kurioje liko "spingalietas"
QUOTE(Klepesova @ 2013 06 02, 22:10)
alkune- or man rodos nesikeicia- ar isiima prie peciu??? ir ebes reik blizgancios- buan blizganziu pirkti- juk kai luzta tai tenka keisti ir ta nuluzusia dali ir ta kurioje liko "spingalietas" 
Turetu per peties sanari issiimti
Ar jau matėte šį grožį?