Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

Sveikos smile.gif

Pabandžiau vakar pirmą kartą išsivirti cukraus pastos.

Dar kol buvo šilta, perpyliau į stiklainiuką, dabar stovi šaldytuve. Baisiai smalsu, ar pavyko. Tai klausimas: kokios konsistencijos turi būti pilnai atvėsusi masė? Kieta kaip saldainis ar visgi ne? Pas mane gana kieta, bet su pirštu per jėgą galima įspausti (čia atšaldyta iš šaldytuvo tokia). Tai ir galvoju, ar galiu ruoštis depiliacijai ar nusiteikti naują masę virt?
Viriau, nes turėjau laiko, o vat neturiu kaip pabandyt, nes viskas nudepiliuota kol kas. biggrin.gif
Atsakyti
as manau,kad gerai:kai atsildysi truputi ir pamatysi:jei tepasi ir gziusta ,o dziudama limpa gerai:reiskia viskas ok smile.gif duok zinia kaip sekesi
Atsakyti
Būtinai drinks_cheers.gif

Kai tik išvirta buvo, tai ant šaukšto pasėmus šaltam vandeny bandžiau atvėsint. Tai tada masė neblogai minkėsi, lipo truputį prie pirštu, bet pavyko gražiai paskirstyt ant MB rankos ( biggrin.gif ), bet gal skystoka dar buvo. Tačiau išsiplėšė plaukelių. biggrin.gif
Atsakyti
kai vesini mawse ,nedek pacios mases i salta vandeni:geriau istatyk inda i salta vandeni,lygiai taip pat del sildymo:jei sildai ne mikrobangej,tai dek inda i karsta vandeni.
einu ir as darytis mase,reikia pabandyti pazastis smile.gif
Atsakyti
sveikos.. 4u.gif norejau paklausti ar kuri depiliuojat pilvuko zona? pas drauge virs bambos ir po tokia juostele baltu plaukeliu ir labai kompleksuoja. ar galima ta vieta bandyt su vasko juostelem nusiplest? ar neataugs juodi po to ar kazka? taip apt ir nugaros apacioje einant link subiniuko:D g.gif ploni plaukeliai balti bet ju daugokai ir kompleksa isivarius doh.gif
Atsakyti
as depiliuoju,nes mano jie juodi,tai tikrai kompleksa varo.depiliuoju tiek su cukraus pasta ,tiek su normaliu depiliacijos vasku.tik ne su peiliukais,nes paskui alabi daug spuogeliu isdygsta.su cukrumi nei vieno spuogelio ir oda minkstut minkstutele.
Atsakyti
Sveikos,
bandžiau ir aš virtis. Pirmas kartas prisvilęs - per daug viriau. Antras jau nežinau. Atvėsus masė visiškai kieta.. Pašildžius karštam vandenyj ištyžta, tępasi, bet neplėšia plaukų.. labai greit stingsta.. Turbūt ir šį kartą per ilgai viriau? Pastebėjau, kad ir išjungus ugnį, po kiek laiko spalvą dar patamsėja, matyt procesas tebevyksta nuo karšto indo.. bandysiu trečią kartą, bet bijau kad š gausis ir vėl.. o iš jūsų niekas nesat pirkusios jau pagamintos masės?
Papildyta:
QUOTE(volpe @ 2013 06 21, 21:25)
as depiliuoju,nes mano jie juodi,tai tikrai kompleksa varo.depiliuoju tiek su cukraus pasta ,tiek su normaliu depiliacijos vasku.tik ne su peiliukais,nes paskui alabi daug spuogeliu isdygsta.su cukrumi nei vieno spuogelio ir oda minkstut minkstutele.

Aš irgi depiliuoju, bet pincetu storesnius išraunu, nes mano plaukuotumas tai .. doh.gif
jei taip švariai, tai reikėtų beveik visą kūną lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, cukraus pasta išbandyta.

Tepėsi lengvai pašildyta mikrobangėj. Buvo gana skysta. Bandžiau bikini zonoje, pritepiau, uždėjau medvilnės (tokios nesitampančios) skiautę, patryniau ir plėšiau. Dalį plaukų pašalino, bet tikrai ne visus. Išrovė gal pusę ar trečdalį plaukelių tik. O dabar viskas išberta baltais spuogeliais. Gal įsivaizduojat kodėl? Taip pat kodėl galėjo ne viską išrauti? Per skysta pasta, per mažai patryniau, blogai užtepiau, per lėtai/per staigiai plėšiau? g.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as depiliacija namie, recepta isirinkau is cia SM 4u.gif :
1 stikliukas rudojo cukraus
1 stikliukas citrinos sulciu
1 saukstelis medaus
Kaitinti 10 min ant silpnos ugnies
Teko dadeti cukraus nes mase buvo per skysta
Bandziau ir su medziagos juostelemis ir su ranka (pastos rutuliuku), antras variantas man labiau patiko. Dariausi bikini depiliacija , pavyko svariai, graziai, jokiu isberimu, paraudimu, nors teko plesti viena vieta tikrai ne karta, nes per viena kart visu plaukeliu nepaima, skausmas tikrai nebuvo zveriskas, kenteti galima. Dabar noriu pazastis nusidepiluoti, bet kaip plaukelius atsiauginti g.gif Per kiek jie mazdaug ataugtu , kad vaskas juos paimtu? Siom dienom darysiu slaunis, nes po epiliatoriaus man kojas isberdavo raudonais spuogeliais porai dienu, o vakar pabandziau su cukrumi ploteli, oda minkstute svelnute. Is vis kur as anksciau buvau biggrin.gif
Atsakyti
melaija:as irgi tada cukraus daugiau idejau:si recepta radau viename italiskame puslapyje,bet tikrai ir man cukraus mazai buvo.is tiesu tai ir medaus sauksta gera dedu o ne sauksteli.
as kai tepu pries plauku,jei dedu juostele:patrynu ir palaukiu kelias sekundes,tada vel patrynu.tada labai graziai 90% tikrai nuplesia.
kaip tik pries kelias dienas dariau:tik kad gavosi truputi skysta,bet lipni,tai tepiau ir juostelem plesiau:viskas ok!tik kad yra tokiu vietu,kur pati neiveikiu,tai lauksiu dabar estetistes smile.gif
Atsakyti
kaip aš jum pavydžiu, kam gavosi ta pasta..
jau 4k viriau.. paskutinius du lyg ir gavosi, atvėsus visiškai kieta, tašiau šilta tepasi, tik kad lab greit stingsta, pavyksta tik kartą užsitepti ir nuplėšia taip pat kokį trečdalį tik plaukų ne visus...
gal ir man gavosi tik aš nemoku ja naudotis...
Atsakyti
QUOTE(Femme85 @ 2013 07 07, 15:37)
kaip aš jum pavydžiu, kam gavosi ta pasta..
jau 4k viriau.. paskutinius du lyg ir gavosi, atvėsus visiškai kieta, tašiau šilta tepasi, tik kad lab greit stingsta, pavyksta tik kartą užsitepti ir nuplėšia taip pat kokį trečdalį tik plaukų ne visus...
gal ir man gavosi tik aš nemoku ja naudotis...

Is pirmo karto visu plaukeliu ir nenuples. Kelis kartus reikia pereit per viena vieta. Jus rankom plesiat ar medziagine juostele ant virsaus uzdedat? Jei rankom, pabandykit truputi pasildyt mase ir su juostelem pabandykit, gal jums taip patogiau bus.
Atsakyti