Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija cukrumu, vašku namų sąlygomis

QUOTE(dianytis @ 2013 05 21, 14:16)
Ačiū už reportažą, tikrai aiškiau ir drąsiau pasidarė pamėgint pačiai  blush2.gif

thumbup.gif tikrai nera sunku
sekmes !!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 21, 15:24)
thumbup.gif tikrai  nera sunku
sekmes !!!!!!!!!!

Reiks bandyt drinks_cheers.gif super foto reportazas thumbup.gif o tu sultis spaudi is svieziu citrinu ar perki jau paruostas?
Atsakyti
si karta turejau tas bonkuteje,jei turi svieziu sulciu:spausk,jei ne tai gerai ir tos .
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif

turiu klausima. man nupirko vasko sildytuva i kuri telpa 400ml vasko skardine ir nupirko karsto vasko 800ml. Ar as galiu is skardines ipilti vaska i sildytuvo indeli? nes man tokio dydzio skardine netelpa i sildytuva .Naudoju depileve produkcija . Aciu uz atsakyma
Atsakyti
kiek as zinau,tai negalima deti tiesiai i sildikli:pabandyk parduotuveje paieskoti tiesiog aliuminio indeliu,buna tokiu,kur gali orklaiteje kepti visokius saldumynus...na bent jau italijoje ju buna,gal ir lietuvoje yra .......
user posted image
Papildyta:
http://www.ludona.lt...minio-indeliai/

gal kokiuose senukuose rastum....arba turetum suformuoti su folija kaip ir indeli,kad galetum i vidu deti ir kad neisbegtu.
Atsakyti
ACIU, gyvenu ne LT , tai ir iskyla tokiu bedu smile.gif

bet pas mane yra sitoks
http://www.manodrabu...asko-sildytuvas , tai yra atskiras indelis, manau galeciau i ji pilti vaska ir sildyti? kaip manot?
Atsakyti
matau,kad parasyta:Galima šildyti gabalinį vašką metaliniame indelyje arba vašką skardinėse.jei gabalinis vaskas gali buti sildomas,tai manau,kad ir kita gali be skardines deti.....laukiame kitu nuomoniu.
Atsakyti
ir as taip pagalvojau, kad turbut galima. zinoma butu gerai kad atsirastu kokia mergian kuri taip daro, arba zino ar taip galima daryti smile.gif
Atsakyti
O kaip isvengt zasies odos, paraudimu?..
Atsakyti
Na va pamėginau su 1 dalies citrinos sulčių ir 2 dalių cukraus mase. Gavosi pusėtinai taip - skystis gavosi pakankamai tirštas, bet ne toks elastingas, kad galėčiau nuplėšti visą vienu kartu, todėl naudojau medžiagos juosteles. Pradžioje pešėsi visai neblogai, vėliau išpešdavo maždaug pusę plaukelių - manyčiau košelė per daug sutirštėjo. Tada ją pašildžiau, bet efektas nebuvo toks kaip pradžioje. Kojos iš pradžių paraudę buvo, o po pusvalanduko liko tik keletas raudonų taškelių. Bikini zonos šitą masė neįveikė blush2.gif gal bučiau bandžius dar vieną porciją daryti, bes pilvelio gyventojas kažkaip sunerimo, tai šiam kartui pakaks. Po kelių dienų reiks vėl mėginti. Įdomu, kodėl masė nebuvo tokia elastinga, kaip volpes nuotraukoje? gal kaltas baltas cukrus?
Atsakyti
su baltu cukrum nezinau,as dejau ta ruda ir dar dejau medaus smile.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif , turiu klausimuka. Koks geriausias vaskas butu koju depiliacijai, as vis bandau su tuo vasku kur be menteles kojas depiliuotis bet man jis visikai plauku neisrauna ir kojas nuriebalinu ir vaska gerai pasildau nesigauna nors tu ka. Va pazastukasm ir bikini jis idealus o koju niekaip nesusitvarkau.

Prasau patarkine man ka nors bet kad butu be juosteliu o su mentele kad nuimta galeciau, turiu vasko kaitintuva ir skardinese galiu pasildyti tik nenoriu eilini kart nusipirkt ta kuris man netinka, labai lauksiu patarimu ir aciu visoms 4u.gif
Atsakyti