Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė - 2

Uzdarius del zinuciu limito sena tema apie veido erkutes zala veidui, galima diskusijas testi naujoje temoje.
Gero bendravimo ir naudos iveikiant sia problema:)

1 tema
Atsakyti
sveikos, gal kas uzsisakinejo is demodexsolutions.com stebuklinguosius kremukus? ziuriu kad i lietuva jie nesiuncia g.gif problema, o taip noriu kuo greiciau juos isigyti ir isbandyti. nebegaliu ziureti save i veidrodi. pirma karta gyvenime taip baisiai atrodau. isaugo skaudus spuogai, kuriuos banduo ir su alijosiumi ir su arbatmedziu gydyti, bet sunkiai sekasi. neturiu kito pasirinkimo kaip sis kremukas..
Atsakyti
http://www.supermama...;#entry60694275
cia dar moterys diskutuoja sia tema:) o kremai taip palyginus geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besikiskiakopusteliaudama: 01 vasario 2013 - 15:25
Sveikos, norejau paklausti , kuris aliejus nuo veido erkuciu,nerandu blush2.gif

http://aromata.lt/kosmetika/lt
Atsakyti
Sveikos, ir man nustate is zidinio , kad erkute. Bet man nekaista oda ir neraudona, priesingai, as baltaveide visiska. Man Aplink smakra kyla gilus pulingi ir skausmingi spuogai .. Jau koki 10 metu.. Oda visa pigmentinem demem ir sasais nuseta.. Reguliariai po du pulinius turiu. Tai israse supplin , doksiciina menesiui ir suplaktine... Perskaiciau buvusia tema ir uzsisakiau kremus is kinijos.. ( beje juk siunciu i lt) , nezinau.. Jie manau ir nuo acnes turetu padet... Jau nebegaliu i save ziuret..
Atsakyti
QUOTE(geidene @ 2013 02 24, 21:55)
Sveikos, ir man nustate is zidinio , kad erkute. Bet man nekaista oda ir neraudona, priesingai, as baltaveide visiska. Man Aplink smakra kyla gilus pulingi ir skausmingi  spuogai .. Jau koki 10 metu.. Oda visa pigmentinem demem ir sasais nuseta.. Reguliariai po du pulinius turiu. Tai israse supplin , doksiciina menesiui ir suplaktine... Perskaiciau buvusia tema ir uzsisakiau kremus is kinijos.. ( beje juk siunciu i lt) , nezinau.. Jie manau ir nuo acnes turetu padet... Jau nebegaliu i save ziuret..

Taip, siuncia tuos kremus i LT, ir jie parodo mazesne verte, tad neuzdeda muito, ir greitai kremukai atkeliauja.
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti del zz ir fml kremu. Ar jus juis tepet tik ant pazeistu vietu ar ant viso veido? Naudoju kremus 4 duenas, pradziij tepiau visa veida, bet pastebejau , kad nepazeistu vietu oda tokia paburkusi pasidare, Tokiais minimaliais taskeliais spuogeliais nuseta.. Cia taip turi but?
Atsakyti
Sveiki,ar yra bandziusiu is kvapu namu balzama nu o erkuciu, raso tepti 3 sav., ar po tu 3 sav. kam nors pagerejo ax.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri susiduret su tokia situacija ,sergu zvyneline jau n metu,tepdavausi veida su cutivate kol siemet neislindo erke db gyd paskire gyd jau trys sav tepuosi ir geriu antibijotikus jokio pagerejimo
Atsakyti
QUOTE(geidene @ 2013 02 24, 23:55)
Sveikos, ir man nustate is zidinio , kad erkute. Bet man nekaista oda ir neraudona, priesingai, as baltaveide visiska. Man Aplink smakra kyla gilus pulingi ir skausmingi  spuogai .. Jau koki 10 metu.. Oda visa pigmentinem demem ir sasais nuseta.. Reguliariai po du pulinius turiu. Tai israse supplin , doksiciina menesiui ir suplaktine... Perskaiciau buvusia tema ir uzsisakiau kremus is kinijos.. ( beje juk siunciu i lt) , nezinau.. Jie manau ir nuo acnes turetu padet... Jau nebegaliu i save ziuret..

va va ,ir man nėra jokio raudonumo,ar kažko panašaus ,susitvarkiau odą nuo riebumo ,ir inkštirų ,bet suaktyvėjo skausmingų spuogų .gerai kad užklydau ,nes jau atsibodo su jais kovot doh.gif vieni gyja ,kiti atsiranda .
Atsakyti
Sveikos,
gydyti erkutę galima rūgštinėm veido procedūrom. erkutė neperneša rūgštinės terpės ir "užmiega". jei turite tokią bėdą nueikite pas kosmetologą rūgštinėms procedūroms. tikrai pagerės
Atsakyti
Sveikos merginos, atejau cia pasipasakoti, kas man padėjo kovoti su išsekusia oda ir uzpuolusia rozine, rožiniais spuogais o gal net veido erkute... prieš metus buvo didziulis priepolis, veido oda buvo baisi, istisas raudonis, veido kaitimas, berimas mazais spuogeliais su pulinga virsūnėle, baisus niežėjimas, ant veido nebuvo tuščios vietos... tai buvo kažkas baisaus...

Pirmas žingsnis buvo dermatologe, kuri parinko vaistus, labai padejo išgydyti oda po priepolio hormoninis tepalas - Fucicort, + Metronidozolio tepalas + dermatologes sudarytas paprastas tepaliukas iš kelių sudedamuju daliu, tiksliai neprisimenu.. + juodos arbatos kompresai+ veido drekinimas drekinamaisiais kremais (jokiu budu ne maitinamaisiais ar kokiais kitais) .

Cia buvo tik pradzia, kad apgydyciau baisiai atrodancia oda.. tik nutraukus gydyma, kai pageredavo, vel budavo atkritimai ir vel tas pats ir vel pradedavau tepti vaistais. Buvo gal trys tokie atkritimai.
Šalia priemoniu, paskirtu gydytoju pradejau ir pati labai stebeti savo veido oda, ko ji labai nemegsta ir .t.t

Atradau, kad veido odai labai nepatinka prausimas vandeniu. Tik nusiprausus iskarto pradedavo labai peršteti, traukti, niežteti.. taigi vandeni pakeiciau "miceliniu" valomuoju vandeniu, naudoju Lirene arba Loreal (viskas tik jautriai odai) . Ryte vakara su tamponeliu nuvalau veido oda, jo vandeniu nereikia nuplauti.

Veliau atradau, kad visiskai netinka maitinamieji kremai, oda priimdavo tik drėkinamuosius kremus (naudojau Rasos drekinamuosius kremus jautriai odai - dienai) o vakarui atradau Numis Med drekinamaji krema nakciai, kuris labai tiko mano odai. Taigi oda nuvalyta miceliniu vandeniu tepu tik drekimanuoju kremu.
Karta ar du per menesi uzdedu ant veido siltus juodos arbatos kompreselius, labai atsigauna oda. Taip zaidziau gal pusmeti, kol mano oda pradejo švyteti, dingo visi berimai, raudonis, odos traukimas, niežėjimas ir .t.t

Atsisakiau kreminės pudros, isigijau mineralinę (uoga uoga) , kuri man labai tinka, neissausina odos, puikiai issilaiko ant veido visa diena, oda atrodo kuo graziausiai, svarbiausia jauciasi sveika..... Labai dziaugiuosi siuo savo keliu link sveikos odos, ka pati po truputi atradau.

Taigi laikausi šiu pagrindiniu principu:
1. Neplaunu veido odos vandeniu, valau ja miceliniu vandeniu, kurio nereikia nuplauti.
2. Naudoju tik drekinamuosius dermatologinius kremus jautriai odai - Rasa, Numis Med nakciai.
3. Pora kartu per menesi uždedu juodos arbatos siltus kompreselius.
4. Naudoju mineralinę pudrą kasdien "Uoga uoga"

Dar esu atradusi pora neblogu drekikliu veidui, gaminamu LSMU - universiteto, tai butu drekinamasis tonikas sausai odai "Renova" , juo valau veido oda vakare, prieš tepant kremu. Ir dar esu išbandziusi viena ju gamini - Negyvosios juros drėkiklį "Auksiniai lašai", abu gaminiai labai patinka.

Taigi kai grižtu mintimis atgal iki to periodo, kol "davedžiau" savo oda iki tokio issekimo ir bjauraus susirgimo, prisimenu, kad nelabai ja rupindavausi, nusiprausdavau vandeniu ir patepdavau bet kokiu kremuku... palaipsniui ji man pradejo labai sauseti ir visiskai netoleruoti vandens, visokiausiu kremu, krempudros, beveik kas dien budavo nedideliu berimu spuogeliais.. kol viena diena prasidejo baisus berimai, raudimai, kaitimai .... kad reikėjo gydytojo pagalbos...
Siandien mano oda švyti, jauciuosi puikiai, labai dziaugiuosi, kad atradau, kas man tinka, kas nealina, nealergizuoja odos.

Nežinau ar niekad daugiau nepasikartos man šios ligos priepolis, garantiju kogero nera, bet siai dienai esu laiminga. Jei kuria mergina kas sudomins, drasiai rasykite man asmenine zinute, mielai pasidalinsiu savo patirtimi. Nes pati irgi cia ateidavau ieskoti pagalos...
Atsakyti