Matot, pas mane atrado erkutes blakstienose, dėl jų jaučiu nuolatinį diskomfortą ir negaliu pasidažyti. Nuolatos vaikštau patinusiais viršutiniais vokais. Kitose veido vietose, erkutės pasekmių nematyti. Todėl manau,kad tepaliukai man bus skirti tik akių vokams.
Kiek paskaitinėjau, tai aš labai išsigandau tos erkutės ir noriu, kol dar nepridarė man tiek daug žalos, normaliai ja "pasirūpinti".
Pas dermatologę, su išvadomis apie rastą erkutę eisiu antradienį, bet aš ja nepasitikiu, nes reakcija į siuntimą išsitirti buvo neadekvati esamai situacijai. Ji pareiškė,kad net ištirti man nebus galimybės, nes mano veidui nieko nėra ir, kad tai alerginė kokia reakcija ar akių liga, bet tikrai nieko panašaus į erkutę. Todėl aš ja nebepasitikiu ir manau,kad ji netinkamai pritaikys gydymą. Todėl eisiu ir dar pas kitą dermatologą, tik pas ją irgi turiu nueiti, nes siuntimas laboratorijai buvo iš jos ir jai turiu nunešti.
Todėl su kremukais aš noriu atsargiai, tuolabiau, kai net nesuprantu kuriuos galima naudoti akių blakstienų linijai, nes šiame forume apie tai užsiminta labai mažai. O tame kiniškame puslapyje, matau,kad yra specialus kremukas akių blakstienoms, todėl nieko nelaukdama ir noriu užsisakyt, nes tikriausiai praeis dar nemažai laiko kol jį gausiu:(