Įkraunama...
Įkraunama...

Veido erkutė - 2

Ar kam nors buvo suaktyvėjusios erkutės besilaukiant? Ką darėt? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atėjau papasakoti kaip sekėsi atsikratyti veido erkutės , kuri pasireiškė ant veido raudoniu ir pulingais, niežtinčiais bėrimais.
Pradėjos tepti veidą Benzotal tepalu, viskas ėmė tvarkytis, oda gražėjo, bėrimų mažėjo, tepiau odą vakarais apie tris savaites, oda pasveiko, labai tuo džiaugiuosi, tikiuos kažkam padės mano patirtis, neskubėkit gadinti odos su hormoniniais tepalais, jie tikrai labai kenkia, plonina odą.

Nežinau kodėl dermatologai nepasiūlo šios paprastos priemonės veido erkutei gydyti, o kažkokius brangius , neveiksmingus tepalus ir kremus kiša... tikriausiai , kad pacientai vis sugriztu... Bjauru... Gerai, kad yra visagalis internetas 4u.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima privaciai issitikrti del veido odos erkutes? smile.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir čia savo istorija, gal kam pravers 4u.gif
Po ilgos pertraukos deja vėl grįžtu prie šios temos.. atsinaujino mano bėda.. nei vienas gydytojas tiksliai nepasakė kas man, erkutė ar perioralinis dermatitas.. realiai erkutės kaip ir nerado, o ligos simptomai panašūs.. mano bėrimai apie nosį ir burną ilgam buvo išnykę, bet šį viduržiemį atsinaujino iškart stipriai ir baisiai...ieškojau gero dermatologo Klaipėdoje ir tikiuosi tokį radau. Gyd. J.Dagilienė paliko įspūdį, tikiuosi ir jos paskirtas gydymas išspręs mano bėdą..
Liga turiu daugiau nei 10 metų, kuri kas 1-2 metai atsinaujina.. Pas šią gydytoją išgirdau kai ką naujo. Taip liga linkusi atsinaujinti, bet ji neatsinaujina šiaip sau, kažkas ją iššaukia, kažkas būtent tuo atsinaujinimo metu šiai ligai labai nepatinka. Mano atveju gydytoja patarė susirūpinti dėl ilgalaikio nagų lakavimo geliu. Odos bėdas gali būtent tai iššaukti, gydytojos teigimu. Nors nuo seno žinau, kad būtent šaltuoju metu man liga labiau paūpėja, drėgmė, šaltis, vėjas nepatinka. Gydytojos patarimai: dantų pasta be floro, švelnus odos prausimas, patarė juodąja arba žaliąja atvėsinta arbata, nebūti aplinkoje pilnoje dulkių, jei namuose sausas oras įsigyti drėkintuvą. Tepaliukai URIAGE BABY SOIN PERI-ORAL bėrimams aplink burną + Rozex. Tikiuosi to pakaks, nes išrašė ir antibiotikus, kurių pati patarė kurį laiką dar nepirkti, jei padės tepaliukai geriau nenuodyti savęs antibiotikais.
Atsakyti