Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pffffff.... Atnešė MB laptopą į ligoninę, o čia reklamos toooookio dydžio, pusės nuotraukos nesimato ir išjungti negaliu blink.gif

Maggies dukriukas labai patiko, tikiuosi ir aš taip savo kleckus pagauti smile.gif

Stiklinės ruduo taip pat smile.gif

Kadangi turiu didelį ekraną, pasidairysiu ką praleidau....

Atsakyti
Maggie, Tavo foto tokios užburiančios, man jos mielai žiūrisi, net kabliukų neturiu biggrin.gif

Dinceli, Alisos foto man patiktų,jei ne ta burna, atrodo,kad ji be dantų doh.gif
Nežinau kiek laiko fotografuoja Dincelis, bet nuo paskutinių foto rodytų toks šuolis iškarto ir gal per greitai, nes kaip ir Say surašė komentaruose. Šiaip pavydėt galiu,kad gavo tikrai daug gerų patarimų.
Aišku ir aš jų gavau ir AČIŪ visoms 4u.gif

Dėl laiko pratęsimo nenorėčiau sutikti. Nes žinokit ir man buvo sunku su modeliuku susitarti. Bet tam ir duotas laiko tarpas, jei nori, gali ir sudalyvauji, ir neišsisukinėji iš tos padėties. Ar ne tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 13 lapkričio 2012 - 19:12
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 12, 22:38)
Ka tik perziurejau praejusiu metu, kaip fainiai! Tikrai idomus pazaidimas!  thumbup.gif

prasau nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Suprem, 4u.gif sveikit
Kaip tai ir aš nerandu praeitų metų nuotraukyčių ax.gif
RADAU thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 13 lapkričio 2012 - 19:33
ne čia pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 13 lapkričio 2012 - 19:31
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 13, 19:30)
ne čia pataikiau  4u.gif

biggrin.gif tai jau manau, kad kuri perskaitė supratom, kad tarp bendraamžių pasiklydai
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2012 11 13, 19:30)
Suprem,  4u.gif sveikit
Kaip tai ir aš nerandu praeitų metų nuotraukyčių  ax.gif

Aciu, maziuke serga, ner baisiau...
Noriu sudalyvauti, idomu paziureti, turbut nebenoresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 13, 20:09)
Dėl laiko pratęsimo nenorėčiau sutikti. Nes žinokit ir man buvo sunku su modeliuku susitarti. Bet tam ir duotas laiko tarpas, jei nori, gali ir sudalyvauji, ir neišsisukinėji iš tos padėties. Ar ne tiesa?

na jei nepratęsit vistiek ok bigsmile.gif aš foto vienu ar kitu atveju vistiek bandysiu daryti, nes norisi įgyvendinti. dėl savęs.
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 12, 23:38)
Ka tik perziurejau praejusiu metu, kaip fainiai! Tikrai idomus pazaidimas!  thumbup.gif

O kur praėjusių metų kalendorius? Nirandu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 11 13, 20:07)
O kur praėjusių metų kalendorius? Nirandu...  ax.gif

http://www.flickr.co...57628220742875/
Atsakyti
Suprem sveikatos esu su abiem saviskiais gulejus, zinau kaip nelengva.
As pasuoju sokio temoj, guliu po operacijos ligoninej tai bijau net jei ir kiltu minciu sokio temai manes cia niekas nesuprastu:)))
Gotte kaip tavo dukruze, gibso jau neber?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 13, 21:03)
As pasuoju sokio temoj, guliu po operacijos ligoninej tai bijau net jei ir kiltu minciu sokio temai manes cia niekas nesuprastu:)))
Gotte kaip tavo dukruze, gibso jau neber?

kas nutiko? unsure.gif blink.gif

Nuėmė gipsą vakar, leido vaikščioti, bet vis tiek dar ilgai reiks laukti kol pati bent žingsnį padės, kol kas tik išmoko stovėti ant abiejų kojų, o eina tik labai labai stipriai laikoma unsure.gif
Atsakyti