Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

šie leidiniai yra kasmet išleidžiami Spaudos fotografų ir Fotomenininkų sąjungos iniciatyva. aš turiu kelerių metų, pastaraisiais tik nepirkau, kažkaip vis tikėjausi, kad kas padovanos biggrin.gif bet deja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 14, 09:38)
šie leidiniai yra kasmet išleidžiami Spaudos fotografų ir Fotomenininkų sąjungos iniciatyva. aš turiu kelerių metų, pastaraisiais tik nepirkau, kažkaip vis tikėjausi, kad kas padovanos biggrin.gif bet deja biggrin.gif

o tai rast kažkur možna? na tikrai verta būtų turėt lentynoj.. jau noriu
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 14, 09:41)
o tai rast kažkur možna? na tikrai verta būtų turėt lentynoj.. jau noriu

būna beveik visuose knygynuose, o taip pat fotomenininkų sąjungos knygyne - Prospekto galerijoj.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 14, 09:44)
būna beveik visuose knygynuose, o taip pat fotomenininkų sąjungos knygyne - Prospekto galerijoj.

knygyne neteko matyt, nu gal neatidžiai žiūrėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 14, 09:50)
knygyne neteko matyt, nu gal neatidžiai žiūrėjau smile.gif

greičiausiai. jie paprastai guli šalia meno, dailės albumų ir knygų apie lietuvą ir kryžiaus kalną biggrin.gif kainuoja paprastai apie 40-50 lt.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 14, 10:00)
greičiausiai. jie paprastai guli šalia meno, dailės albumų ir knygų apie lietuvą ir kryžiaus kalną biggrin.gif kainuoja paprastai apie 40-50 lt.

ačiū, vadinas ieškosiu iš naujo biggrin.gif
Atsakyti
Sm, labai daug kur yra. Aš irgi niekad neperku, vis tikiuos, kad padovanos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG. @ 2012 11 14, 10:24)
Sm, labai daug kur yra. Aš irgi niekad neperku, vis tikiuos, kad padovanos biggrin.gif

nu man tai nieks nepadovanos tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2012 11 14, 09:12)

Oi kaip aciu! 4u.gif Jau zinau, ko noresiu Kaledoms (o tai mama ramybes neduoda, vis klausineja, kokia knyga nupirkt) bigsmile.gif Ir kokia puiki internetine versija, vienas malonumas vartyti thumbup.gif

Kazko labai prajuokino nuotraukos, kur prezidenturos padejeja bando atimti rankine is Suomijos prezidentes lotuliukas.gif Ir katinas su pele jeginis thumbup.gif

(Sorry, cia tokia nerimta apzvalga, zinau, kad kitos nuotraukos gal ir labiau vertos komentaru biggrin.gif)
Atsakyti
mane tai prajuokino 119 psl biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai gerbėja šito leidinio, tai jau kada mačius, va keli mėnesiai ir jau naujas bus biggrin.gif Nežinau kada tiksliai išeina. Bet aš iš biblės pasiimu ir normaliai paskaitau smile.gif
Atsakyti
Bet nerealus leidinys, kiekvieną lapą perverčiau išciokinau... bigsmile.gif Ačiū SAY.... thumbup.gif

Su akiniais, man da geriau db viskas matos... lotuliukas.gif
Atsakyti