Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif , ateinu su savo portretukais, fotografavau tautodailininkę. Mano matymas toks blush2.gif reikia jūsų pastabų ax.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(LaToja @ 2012 11 14, 19:36)

Sveika smile.gif
Junkis drąsiai 4u.gif
Kuom galėsim, tuom padėsim smile.gif
Atsakyti
Latoja, junkis 4u.gif

viktorija, pirmoji man labai patiko smile.gif antroj, gal apacios kirpciau biskiuka...net nezinau, ar taip galima kirpt g.gif

Neiste, aciu uz nuoroda, gerai susiziurejo 4u.gif

Ka, aciu!

Mano visi konkursai nuplauke...ta mergina, su kuria tariausi, ir penktadieni nebegali verysad.gif na bet del saves, vistiek noresiu sitom temom paruost foto, tik nezinia kada...
Siandien issitraukiau visas kaledines dekoracijas, zadu viena mamyte su suneliu pafotografuoti Kaledu tematika savaitgali. Dariau barterio mainus - ji man vadovelius, kuriu man reikia, as iskart fotosesija pasiuliau biggrin.gif Tikiuosi nors sitos niekas neatides...
Atsakyti

QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 14, 19:40)
Sveikos  4u.gif , ateinu su savo portretukais, fotografavau tautodailininkę. Mano matymas toks  blush2.gif  reikia jūsų pastabų  ax.gif

na man čia tokia makalyne, kad net akys raibsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 14, 21:45)
na man čia tokia makalyne, kad net akys raibsta smile.gif

man irgi.labiausiai kliuna tos rankos stambiu planu antruose/treciuose "layeriuose" ar "exposuose"(nzn kaip rasyti tokius iskraipytus zodzius). butu buve geriau tik darbeliai be ranku g.gif
ir aciu uz gera zodi mano vienisam medziui smile.gif malonu kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 14, 20:40)
Sveikos  4u.gif , ateinu su savo portretukais, fotografavau tautodailininkę. Mano matymas toks  blush2.gif  reikia jūsų pastabų  ax.gif

man čia labai netinka tas ale double. Kiek mačiau tavo nuotraukų, visos sudvejintos, užsižaidei smile.gif čia man netinka, per daug makalynė...

Aš irgi noriu fotografo minties, jei kas norit fotografo akies, nes fotografo akį turiu smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už nuomonę smile.gif
noisy-B gal su kuom nors mane maišai, kad sakai jog visos mano foto sudvejintos? g.gif O gal aš ne taip ką supratau unsure.gif
Papildyta:
O kaip atskiros? g.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2012 11 14, 19:36)

sveika prisijungusi 4u.gif kokia techniką išsirinkai savo pirmiems darbeliams ax.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 14, 21:25)
Ačiū, mergaitės, už nuomonę smile.gif

Atskiros daug geriau, tik aš gal būčiau ieškojusi natūralesnių pozų, nes dabar toks jausmas, lyg visur rankos atkištos į priekį su darbeliais, nes to buvo prašoma. Manau galima tiesiog jai leisti ,dirbti ir fiksuoti tas akimirkas. Aš būčiau įamžinusi procesą nuo pradžių - kaip pieša darbelį nuo eskizo, iki karpymo, iki įrankių nufotografavimo ir pan. Manau būtų visiems įdomus toks mini reportažiukas 4u.gif
Atsakyti
Naaaa, sestadieni kamuosiu viena mergiotę, nu vakare iki 12 tikrai iki kompo kad ir keliais roposiu bet foto atnešiu.. lotuliukas.gif

viktorija , man atskiros geriau, kur double tai kol atrinkau kur kuri detalė kam priklauso.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 14, 21:25)
O kaip atskiros?  g.gif

nu as cia gal durno klausimo uzklausiu, o cia is popieriaus karpo? blink.gif wow!!!

QUOTE(isora @ 2012 11 14, 21:50)
Naaaa, sestadieni kamuosiu viena mergiotę, nu vakare iki 12 tikrai iki kompo kad ir keliais roposiu bet foto atnešiu..  lotuliukas.gif

o konkursas ne iki penktadienio 24:00? g.gif
Atsakyti
Erikamaja, nenori pratęsti konkurso tarkim iki sekmadienio kokios 12 val dienos g.gif g.gif g.gif nes žiūriu ne viena čia planuose sesijas turi g.gif
Atsakyti
Savory taip iš popieriaus smile.gif
Dėkui, mergaitės, už nuomones smile.gif
Atsakyti
Dekui už priėmimą. 4u.gif
QUOTE(gotte @ 2012 11 14, 21:49)
sveika prisijungusi  4u.gif kokia techniką išsirinkai savo pirmiems darbeliams ax.gif

Fotikas Nikonas pas mane, o objektyvus dabar du papirkau : AF-S 50mm f1,4G
Ir :AF zoom 24-85 mm 2,4-4D.
Tik spėjau šiandien vien pirmąjį išbandyti thumbup.gif
Atsakyti