QUOTE(rimas19 @ 2013 02 09, 19:08)
Antra: tai ne mano susigalvojimas kad iki 6 men. reiketu naudot pilnai gulima padeti. O vaiko palikt be prieziuros vezimuke isvis nereiketu
Trecia: su emmaljunga galit vazineti ir visus 3 metus jei jums patogu, skandinavai taip ir daro..
Ketvirta: komfortiska minksta vaziuokle labai tinka ir musu saligatviams. Jei ratukai dideli
pravazumas puikus.
Penkta: nieks ten neisklera, aisku yra ir ne su permetsma rankena
Sesta: nemanau kad isvis kas kisa lopsi i bagazine, jei noras yra suskleiskit ir tilps tiek muros tiek emmos. Daiktadeze pavadinau nauja muros lopsi, taip ir yra nes i normalu net kinietiska lopsi nepanasus.
Nieko nesakau apie dizaina tai tikrai kiekvieno asmeninis reikalas, svarbu kad vaikuciui butu patogu komfortiska ir saugu. Tikrai norint issiskirt is visu savo vezimuku yra labai idomiu variantu
aš nuo 4-5 mėn guldžiau į quinny buzz sportinuką ir jis skirtas nuo 4 mėn, mums puikiai pakeitė lopšė ir vaiko racioną matyti plačiau
nežinau kaip jūsų, bet mano vaikas 3 valandas sugebėdavo išmiegot dieną net 4 aš tikrai nesėdėdavau prie jo kiauras valandas, kadangi turiu kitiems vaikams paruošt pietus, susitvarkyti ir pan

todėl man aktualu saugumas

Jei ratukai dideli, bet NEPRIPUČIAMI žiemą nepravažiuosit normaliai

nes jie nesisuks, o tiesiog čiuoš

tai kam pirkt tokį vežimą, kuris netelpa į bagažinę, reik išdėliot dalis į saloną ir bagažinę

aš renkuosi komfortą, kad tilptų viskas į bagažinę, mano manimu salone turi sėdėti žmonės, nes avarijos atveju, tas lopšys gali užmušt tiek vaiką tiek jus, pagalvokit apie tai...
Taip dėl dizaino nesiginčijama, todėl man tobuliausias vežimas stokke xplory savo dizainu

patogu tiek mamai tiek vaikui

nuo laiptų bet kur nuvažiuoji be problemų, nereik tyst to vežimo ar laužyt