Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

QUOTE(irmulia @ 2013 01 28, 00:29)
2013 metų mura svorio atžvilgiu nemanau, kad labai skiriasi nuo 2012 metų modelio  schmoll.gif  vartėm kilnojom ir čiupinėjom - vienodai sunkūs (bet lengviau nei emmaljungabiggrin.gif

Na nereiketu ju lygint su Emom , Emaljunga turi zymiai daugiau modeliu ir visa galva yra aukstesnes klases vezimukai, tiek kokybes tiek techniniais sprendimais. Vien lopsys emaljungos net neverta lygint su muros. Ir remas klasikinio Tikrai lengvesnis.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 01 27, 23:29)
2013 metų mura svorio atžvilgiu nemanau, kad labai skiriasi nuo 2012 metų modelio   schmoll.gif  vartėm kilnojom ir čiupinėjom - vienodai sunkūs (bet lengviau nei emmaljungabiggrin.gif

aišku jau 15kg ar 16 kg mažai kuo skirsis, vis tiek sunkus labai unsure.gif

QUOTE(rimas19 @ 2013 01 28, 00:22)
Na nereiketu ju lygint su Emom , Emaljunga turi zymiai daugiau modeliu ir visa galva yra aukstesnes klases vezimukai, tiek kokybes tiek techniniais sprendimais. Vien lopsys emaljungos net neverta lygint su muros. Ir remas klasikinio Tikrai lengvesnis.

skonio reikalas, man jie tikrai ne galvą aukščiau, man tokio griozdo gyvenime niekas neįkištų, net už dyką smile.gif aš mėgstu eleganciją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 28 sausio 2013 - 08:44
QUOTE(angeloangel @ 2013 01 28, 09:44)
aišku jau 15kg ar 16 kg mažai kuo skirsis, vis tiek sunkus labai unsure.gif

na kiek žiūrinėjom , kilnojom, tai praktiškai visi sunkūs , kurie tokie stabilesni, didesniais ratais ir t.t.t mirksiukas.gif

QUOTE(angeloangel @ 2013 01 28, 09:44)
skonio reikalas, man jie tikrai ne galvą aukščiau, man tokio griozdo gyvenime niekas neįkištų, net už dyką smile.gif aš mėgstu eleganciją smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi biggrin.gif nesužavėjo tie "mandrieji" emmaljungos, nors tu ką lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimas19 @ 2013 01 28, 01:22)
-------------

kaip tik nauji metai, taip ir vėl naujos reklamos? cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 01 28, 09:21)
na kiek žiūrinėjom , kilnojom, tai praktiškai visi sunkūs , kurie tokie stabilesni, didesniais ratais ir t.t.t  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif  man irgi  biggrin.gif  nesužavėjo tie "mandrieji" emmaljungos, nors tu ką  lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip tik nauji metai, taip ir vėl naujos reklamos?  cool.gif  lotuliukas.gif

aš važinėjau su stokke xplory ir žiemos pusnims turėjau QUINNY BUZZ su visais pripučiamais ratais, tai svorio atžvilgiu tikrai nebuvo sunkūs smile.gif pravažumas geras, plius sportinė dalis ilgesnė nei MURA. Tačiau MURA lopšys didelis. Viskas priklauso nuo to kada gimsta mažylis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2013 01 28, 10:27)
Viskas priklauso nuo to kada gimsta mažylis smile.gif

drinks_cheers.gif daug tiesos tame, juk pvz. jei vasarą gimsta , tai griozdiško storo lopšio tikrai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 01 28, 10:16)
drinks_cheers.gif  daug tiesos tame, juk pvz. jei vasarą gimsta  , tai griozdiško storo lopšio tikrai nereikia  biggrin.gif

Tikrai taip, mano du paskutinieji gimė gegužės gale, pilnai užteko mini lopšio, ir tai neišnaudojom jo visų galimybių, nes paprasčiausiai vaikai gulėt nenorėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2013 01 28, 11:27)
Tikrai taip, mano du paskutinieji gimė gegužės gale, pilnai užteko mini lopšio, ir tai neišnaudojom jo visų galimybių, nes paprasčiausiai vaikai gulėt nenorėjo smile.gif

Geraii palyginam... Muros lopsys net pakeliamos nugareles neturi, vidaus paminkstinimas is nekvepuojancio paralono, bei mazesnis o naujo lopsio turbut isvis nematet kol kas , nes ten greiciau daiktadeze, na labai mazutis. Sportine dalis ir didesne ir ilgesne ir erdvesne emmaljungos , nors sportine dalis turbut trumpiausia naudojama is visu daliu, kadangi vaikui paaugus norisi jau kompaktisko sketuko.
Remas muros sunkesnis ir platesnis ne i visus liftus ivaziuosi ir ne visur pravaziuosi, apie minksta komfortiska vaziavima, ypac su nepripuciamais kietais ratais nereiketu svajot. Emmaljuga vienas is nedaugelio lopsiniu vezimeliu kuris turi permetama rankena tai tikrai ne minusas...
Geguzes gale birzelio pradzioj gimstanciam vaikui kaip tik rinkciausi dideli lopsi nes vaikas lopsiuke keliauti turi bent jau 6 menesius , pridekit prie birzelio 6 men ir suprasit kodel didesnis lopsys gerai.
Kas del reklamos - smarkiai klystat, emmaljunga tikrai turi konkurentu , bet tikrai ne mura biggrin.gif
Atsakyti
gerai, rimas19, lėkit kur kitur , o tai visai nebeįdomu darosi ... doh.gif čia maxi-cosi tema, ir nebepainiokite su kitais vežimėliais - kas norės, tas rinksis biggrin.gif

emmajungos nė už ką nesirinkčiau lotuliukas.gif , nors ir kaip gražiai mums ten parodoje apie ją kalbėjo , demonstravo ir .t.t. , bet kažkodėl nei manęs, nei vyro neįtikino, kad tai yra geriau už maxi-cosi mura tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2013 01 28, 18:07)
gerai, rimas19, lėkit kur kitur , o tai visai nebeįdomu darosi ...  doh.gif  čia maxi-cosi tema, ir nebepainiokite su kitais vežimėliais - kas norės, tas rinksis  biggrin.gif

emmajungos nė už ką nesirinkčiau  lotuliukas.gif , nors ir kaip gražiai mums ten parodoje apie ją kalbėjo , demonstravo ir .t.t. , bet kažkodėl nei manęs, nei vyro neįtikino, kad tai yra geriau už maxi-cosi mura  tongue.gif

Ne na taigi pacios ir pradejot emmaljunga kaisiot biggrin.gif
Is tikruju man vienodai ka Jus pirkot pirksit ir t.t. Tik nereikia neturint argumentu daryt isvadu.
Ikalbejot iki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2013 01 28, 16:05)
Geraii palyginam... Muros lopsys net pakeliamos nugareles neturi, vidaus paminkstinimas is nekvepuojancio paralono, bei mazesnis o naujo lopsio turbut isvis nematet kol kas , nes ten greiciau daiktadeze, na labai mazutis. Sportine dalis ir didesne ir ilgesne ir erdvesne  emmaljungos , nors  sportine dalis turbut trumpiausia naudojama is visu daliu, kadangi vaikui paaugus norisi jau kompaktisko sketuko.
Remas muros sunkesnis ir platesnis ne i visus liftus ivaziuosi ir ne visur pravaziuosi, apie minksta komfortiska vaziavima, ypac su nepripuciamais kietais ratais nereiketu svajot. Emmaljuga vienas is nedaugelio lopsiniu vezimeliu kuris turi permetama rankena tai tikrai ne minusas...
Geguzes gale birzelio pradzioj gimstanciam vaikui kaip tik rinkciausi dideli lopsi nes vaikas lopsiuke keliauti turi bent jau 6 menesius , pridekit prie birzelio 6 men ir suprasit kodel didesnis lopsys gerai.
Kas del reklamos - smarkiai klystat, emmaljunga tikrai turi konkurentu , bet tikrai ne mura  biggrin.gif

pirma : aš apie quinny rašiau tame komentare kurį paminėjote smile.gif
antra : mano vaikai net iki 5 mėn negulėjo lopšy, nes nebenorėjo, vaiko niekada nepalikčiau su pakelta nugarėle nes yra tikimybę iškristi unsure.gif
trečia : aš nusiperku vežimą tokį kurio po 6 mėn nekeičiu, renkuosi iš karto kompaktišką wink.gif
ketvirta : emmaljungos yra tokie griozdai, kad tik kaime ir važinėt su tokiu , o jei dar ratai nepripučiami, tai gali vietoje rogių žiemą naudot lotuliukas.gif
penkta: man permetama rankena ne privalumas, o minusas, nes greičiau išklera ties ta vieta ir klibėt greičiau pradeda smile.gif
šešta: jei jau kalbate apie kompaktiškumą, tai jūs sukiškit emmaljungą į mažą mašinytę su lopšiu biggrin.gif nepanaudojus salono smile.gif tad tas sulankstomas lopšys, kaip jūs vadinate daiktadėžė yra didelis pliusas thumbup.gif
Emmaljunga niekad neprilygs kitam grakščizm vežimui savo dizainu, nes jie visada bus griozdiški mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _witch_: 09 vasario 2013 - 13:20
QUOTE(_witch_ @ 2013 02 09, 14:18)
pirma :  aš apie quinny rašiau tame komentare kurį paminėjote smile.gif
antra : mano vaikai net iki 5 mėn negulėjo lopšy, nes nebenorėjo, vaiko niekada nepalikčiau su pakelta nugarėle nes yra tikimybę iškristi unsure.gif
trečia : aš nusiperku vežimą tokį kurio po 6 mėn nekeičiu, renkuosi iš karto kompaktišką wink.gif
ketvirta : emmaljungos yra tokie griozdai, kad tik kaime ir važinėt su tokiu , o jei dar ratai nepripučiami, tai gali vietoje rogių žiemą naudot lotuliukas.gif
penkta: man permetama rankena ne privalumas, o minusas, nes greičiau išklera ties ta vieta ir klibėt greičiau pradeda smile.gif
šešta: jei jau kalbate apie kompaktiškumą, tai jūs sukiškit emmaljungą į mažą mašinytę su lopšiu biggrin.gif nepanaudojus salono smile.gif tad tas sulankstomas lopšys, kaip jūs vadinate daiktadėžė yra didelis pliusas  thumbup.gif
Emmaljunga niekad neprilygs kitam grakščizm vežimui savo dizainu, nes jie visada bus griozdiški  mirksiukas.gif

Antra: tai ne mano susigalvojimas kad iki 6 men. reiketu naudot pilnai gulima padeti. O vaiko palikt be prieziuros vezimuke isvis nereiketu biggrin.gif
Trecia: su emmaljunga galit vazineti ir visus 3 metus jei jums patogu, skandinavai taip ir daro..
Ketvirta: komfortiska minksta vaziuokle labai tinka ir musu saligatviams. Jei ratukai dideli
pravazumas puikus.
Penkta: nieks ten neisklera, aisku yra ir ne su permetsma rankena smile.gif
Sesta: nemanau kad isvis kas kisa lopsi i bagazine, jei noras yra suskleiskit ir tilps tiek muros tiek emmos. Daiktadeze pavadinau nauja muros lopsi, taip ir yra nes i normalu net kinietiska lopsi nepanasus.
Nieko nesakau apie dizaina tai tikrai kiekvieno asmeninis reikalas, svarbu kad vaikuciui butu patogu komfortiska ir saugu. Tikrai norint issiskirt is visu savo vezimuku yra labai idomiu variantu
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2013 02 09, 19:08)
Antra: tai ne mano susigalvojimas kad iki 6 men. reiketu naudot pilnai gulima padeti. O vaiko palikt be prieziuros vezimuke isvis nereiketu  biggrin.gif
Trecia: su emmaljunga galit vazineti ir visus 3 metus jei jums patogu, skandinavai taip ir daro..
Ketvirta: komfortiska minksta vaziuokle labai tinka ir musu saligatviams. Jei ratukai dideli
pravazumas puikus.
Penkta: nieks ten neisklera, aisku yra ir ne su permetsma rankena  smile.gif
Sesta: nemanau kad isvis kas kisa lopsi i bagazine, jei noras yra suskleiskit ir tilps tiek muros tiek emmos. Daiktadeze pavadinau nauja muros lopsi, taip ir yra nes i normalu net kinietiska lopsi nepanasus.
Nieko nesakau apie dizaina tai tikrai kiekvieno asmeninis reikalas, svarbu kad vaikuciui butu patogu komfortiska ir saugu. Tikrai norint issiskirt is visu savo vezimuku yra labai idomiu variantu

aš nuo 4-5 mėn guldžiau į quinny buzz sportinuką ir jis skirtas nuo 4 mėn, mums puikiai pakeitė lopšė ir vaiko racioną matyti plačiau mirksiukas.gif
nežinau kaip jūsų, bet mano vaikas 3 valandas sugebėdavo išmiegot dieną net 4 aš tikrai nesėdėdavau prie jo kiauras valandas, kadangi turiu kitiems vaikams paruošt pietus, susitvarkyti ir pan smile.gif todėl man aktualu saugumas wink.gif
Jei ratukai dideli, bet NEPRIPUČIAMI žiemą nepravažiuosit normaliai wink.gif nes jie nesisuks, o tiesiog čiuoš wink.gif
tai kam pirkt tokį vežimą, kuris netelpa į bagažinę, reik išdėliot dalis į saloną ir bagažinę doh.gif aš renkuosi komfortą, kad tilptų viskas į bagažinę, mano manimu salone turi sėdėti žmonės, nes avarijos atveju, tas lopšys gali užmušt tiek vaiką tiek jus, pagalvokit apie tai...
Taip dėl dizaino nesiginčijama, todėl man tobuliausias vežimas stokke xplory savo dizainu wink.gif patogu tiek mamai tiek vaikui smile.gif nuo laiptų bet kur nuvažiuoji be problemų, nereik tyst to vežimo ar laužyt thumbup.gif
Atsakyti