QUOTE(_witch_ @ 2013 02 10, 19:53)
aš nuo 4-5 mėn guldžiau į quinny buzz sportinuką ir jis skirtas nuo 4 mėn, mums puikiai pakeitė lopšė ir vaiko racioną matyti plačiau
nežinau kaip jūsų, bet mano vaikas 3 valandas sugebėdavo išmiegot dieną net 4 aš tikrai nesėdėdavau prie jo kiauras valandas, kadangi turiu kitiems vaikams paruošt pietus, susitvarkyti ir pan
todėl man aktualu saugumas 
Jei ratukai dideli, bet NEPRIPUČIAMI žiemą nepravažiuosit normaliai
nes jie nesisuks, o tiesiog čiuoš 
tai kam pirkt tokį vežimą, kuris netelpa į bagažinę, reik išdėliot dalis į saloną ir bagažinę
aš renkuosi komfortą, kad tilptų viskas į bagažinę, mano manimu salone turi sėdėti žmonės, nes avarijos atveju, tas lopšys gali užmušt tiek vaiką tiek jus, pagalvokit apie tai...
Taip dėl dizaino nesiginčijama, todėl man tobuliausias vežimas stokke xplory savo dizainu
patogu tiek mamai tiek vaikui
nuo laiptų bet kur nuvažiuoji be problemų, nereik tyst to vežimo ar laužyt 

nežinau kaip jūsų, bet mano vaikas 3 valandas sugebėdavo išmiegot dieną net 4 aš tikrai nesėdėdavau prie jo kiauras valandas, kadangi turiu kitiems vaikams paruošt pietus, susitvarkyti ir pan

Jei ratukai dideli, bet NEPRIPUČIAMI žiemą nepravažiuosit normaliai

tai kam pirkt tokį vežimą, kuris netelpa į bagažinę, reik išdėliot dalis į saloną ir bagažinę

Taip dėl dizaino nesiginčijama, todėl man tobuliausias vežimas stokke xplory savo dizainu

Na tai dar nereiskia kad taip ir turi buti, kazkaip isitikines kad iki 6 men reiketu naudoti pilnai gulima padeti o ir ilgiau nekenktu, tuo labiau kad buzz sportinuko pilnai gulima padetim pavadint sunkoka. Jei ir parasyta nuo 4 men... Zinoma lopsys irgi buzzo ne per didziausias, jei vaikas prirengtas 4-5 men gal ir problematiska ten.
Jei teisingai supratau vaikas lauke o Jus namu ruosa uzsiimat, ar cia namuose vezimelis?
Na taip sutinku masina turi buti atsiradus vaikui tikrai ne be bagazines , nes tiek daiktu daikteliu jiems reikia

Yra lopsiai kurie specialiai tvirtinasi masinoje, bet kedutej tikrai saugiau.