Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

QUOTE(šarlotė @ 2012 11 20, 11:50)
Nors ir sunki važiuoklė, beveik trimetis vaikas irgi ne iš lengvųjų, bet lyginant mano ir sesers lengvesnį sportinuką Murą suvaldyt yra gerokai lengviau schmoll.gif O įsikelt į mašiną nematau jokios bėdos, kilogramas ten ar ten biggrin.gif

as tai imsiu manevringa ir lengva sportinuka mirksiukas.gif tokiu, manau, irgi buna... uztenka to kilnojimo su 3 vaikais vaziuojant, o be to, man vaziuokle bagazinej daug vietos uzima, kas nera didelis pliusas.

sedziu dabar ir sprendziu - kuriu metu musu mura? g.gif pirkom siais metais pradzioj, bet modelis kuriu metu.. ai, nu bet reikia eit popieriu ieskot..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 11 20, 16:01)
as tai imsiu manevringa ir lengva sportinuka mirksiukas.gif  tokiu, manau, irgi buna... uztenka to kilnojimo su 3 vaikais vaziuojant, o be to, man vaziuokle bagazinej daug vietos uzima, kas nera didelis pliusas.

sedziu dabar ir sprendziu - kuriu metu musu mura? g.gif pirkom siais metais pradzioj, bet modelis kuriu metu.. ai, nu bet reikia eit popieriu ieskot..

pati turiu tris vaikus ir pritariu visu 100% svoris jo tai doh.gif
man irgi labiau kompaktiški patinka, o svarbiausiai lengvi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2012 11 20, 14:04)
Na priekiniai ne tokie ir mažiukai biggrin.gif Visi ratai pripučiami mirksiukas.gif
Amortizatoriai yra gale. Neliula, bet važiuoja minkštai

na taip, tikrai neminiatūriniai biggrin.gif tadalabai šaunu, kad visi pripučiami thumbup.gif

tada puiku, nes tie visi tradiciniai linguojantys - nelabai žavi biggrin.gif

o maxi-cosi jau labai senai nusižiūrėjusi, labai traukia būtent triratis - rodos jis gerokai manevringesnis nei keturatis. dėl čia karts nuo karto minimo jo virtimo ant šono, tai suabejojau, negi jie tokie nestabilūs, nes kiek teko parduotuvėje stumdyti, tai pasirodė lengviau valdomas būtent mura 3 , o ne mura 4 g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 20, 20:00)
na taip, tikrai neminiatūriniai  biggrin.gif  tadalabai šaunu, kad visi pripučiami  thumbup.gif

tada puiku, nes tie visi tradiciniai linguojantys - nelabai žavi  biggrin.gif

o maxi-cosi jau labai senai nusižiūrėjusi, labai traukia būtent triratis - rodos jis gerokai manevringesnis nei keturatis. dėl čia karts nuo karto minimo jo virtimo ant šono, tai suabejojau, negi jie tokie nestabilūs, nes kiek teko parduotuvėje stumdyti, tai pasirodė lengviau valdomas būtent mura 3 , o ne mura 4  g.gif

parduotuvėje yra viena, gatvėje yra kita rolleyes.gif labai buvo išgirtas, pabandžiau, nusivyliau, net pravažiuoja gal ir gerai, tačiau tas virtimas tikrai yra ir ne aš pirma tą pastebiu mirksiukas.gif važiuojant tiesiu keliu niekur nevirsit, tačiau mieste, kur daug bordiūrų, ir pan tai tikrai pasijaučia virtimo galimybė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 20, 16:51)
man asmeniškai mura triratis kaip ir quinny xtra nepatinka tuo, kad virsta į šonus važiuojant nuo bordiūro ar užkliuvus su priekiniu ratu, nes ten konstrukcija labai panaši  rolleyes.gif  kažkaip buzz triratis niekada taip nevirsdavo kaip šitas, nemoku paaiškint bet neduočiau jam 100% stabilumo unsure.gif

neisivaizduoju, kaip jis jums sugeba virst doh.gif 2,5 metų diena dienon atvažinėjau, vėliau rečiau. Pradžioj neturėjom išasfaltuotų kelių, šaligatvių, dabar jau turim, bardiūrų pervažiuojat gyvenvietę sočiai, važinėju tik neužfiksuotu ratu, nu tikrai nieks nevirsta, nekliūna, be jokio vargo užkopiam, nukopiam nuo šaligatvių, nereikia kaip kitų triračių koja galinę ašį prilaikyt, kad atsargiai nusileistum. Su Jeep sportinuku triračiu pirmą sūnų vos keliskart gatvėj neišverčiau, tas tikrai virto doh.gif Su Mura tokių bajerių nebuvo schmoll.gif Žiemą pas mus keliai retai kada valomi, mes ant priekinio rato per pusnynus, provėža pravažiuodavom - irgi nepervirtom.
Kasdien po miškus lakstydavom, net grybaudavau vežimą stumdydama. Link upelio pas mus stati nelygi nuokalnė - ir užvažiuodavau ir nusileisdavau be vargo.
Išbandytas vežimas visokiose situacijose, nei karto nepavedė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 21 lapkričio 2012 - 20:37
QUOTE(šarlotė @ 2012 11 21, 20:35)
neisivaizduoju, kaip jis jums sugeba virst doh.gif 2,5 metų diena dienon atvažinėjau, vėliau rečiau. Pradžioj neturėjom išasfaltuotų kelių, šaligatvių, dabar jau turim, bardiūrų  pervažiuojat gyvenvietę sočiai, važinėju tik neužfiksuotu ratu, nu tikrai nieks nevirsta, nekliūna, be jokio vargo užkopiam, nukopiam nuo šaligatvių, nereikia kaip kitų triračių koja galinę ašį prilaikyt, kad atsargiai nusileistum. Su Jeep  sportinuku triračiu pirmą sūnų vos keliskart gatvėj neišverčiau, tas tikrai virto doh.gif Su Mura tokių bajerių nebuvo schmoll.gif Žiemą pas mus keliai retai kada valomi, mes ant priekinio rato per pusnynus, provėža pravažiuodavom - irgi nepervirtom.
Kasdien po miškus lakstydavom, net grybaudavau vežimą stumdydama. Link upelio pas mus stati nelygi nuokalnė - ir užvažiuodavau ir nusileisdavau be vargo.
Išbandytas vežimas visokiose situacijose, nei karto nepavedė.

kiekvienas turi savo nuomonę, man jis virsta ir nepatiko smile.gif galų gale jis man per sunkus ir per trumpas, nes mes aukšti ir mūsų vaikai aukšti smile.gif o kabančios kojos man akį rėžia į bet kokį vaiką žiūrint vežime gulint, todėl ir savų taip nevežioju smile.gif
jums jis patiko ir tuo džiaugiuosi mirksiukas.gif
gal jei nebūčiau turėjus stokke kitaip šnekėčiau, dabar po jo man visi kiti nublanksta wink.gif dar favoritas quinny, bet tikrai ne maxi cosi mura schmoll.gif man jis griozdiškas gargaras smile.gif mėgstu eleganciją ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 21, 22:51)

user posted image
Jus apie sitoki Quinny kalbat?
Priekiniai ratai nepripuciami pas buzz? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 lapkričio 2012 - 11:33
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 22, 11:22)
user posted image
Jus apie sitoki Quinny kalbat?

taip smile.gif tik pas mane priekinis ratukas pripučiamas buvo smile.gif štai taip atrodė smile.gif
user posted image
nesulyginamai geriau, nei su kaučiukiniu prieky wink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 22, 12:32)

nesulyginamai geriau, nei su kaučiukiniu prieky wink.gif

drinks_cheers.gif tai aisku. Man nepripuciami ratai - ne ratai schmoll.gif O ir vezimas reida kaip tikras "vezimas" doh.gif
Bet kiek matau priekiniai mazesni nei pas mura? pasiskaiciau kitose forumuose kad buzz blogiau vaziuoja per sniega g.gif Kazkaip apie ji daugiau nepatogiu atsiliepimu nei apie mura. As jau pirkau mura, man trugdo tik tas pakojis unsure.gif Na is ties galetu platesni padaryt doh.gif Kur ziurejo unsure.gif ? Bet mano 2 mete aisku mazai miegos jame, na dar lauke nebuvom, tik namuose pasivazinejom, tai gerai viskas. Mazoji puikiai atsigula ugis 86 cm, patogu jai. Del sunkumo vezimo tai as pripratus, nes mano visi vezimai sunkus, tik tada jie rieda tyliai per musu ishdauzytus kelius, ir vaikas nesipurto. Man tai svarbiau nei pakelti kelis kg daugiau ar maziau irnesakyk.gif Beto sunkesnis vezimas stabilesnis. Turejau 4 rati su pripuciamais, jis buvo lengvas, tai ant tiek nestabilus buvo, kad doh.gif net sunui neleisdavau sese vezt, tik lygiu keliu, nes amzinai virsdavo unsure.gif prikine ais siauresne buvo.
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 20, 21:29)
parduotuvėje yra viena, gatvėje yra kita...

oi, ką jūs , šitą dalyką galima ir parduotuvėje išbandyti biggrin.gif

bet štai vakar nuvykus "eilinį kartą" apžiūrėti maxi cosi, savo nuostabai nusivyliau/sutrikau - iki tol ne vieną ir ne du kartus iščiupinėti, stumdyti šie vežimėliai tikrai atrodė itin tvirti , puikiai suręsti . o vakar toks jausmas, kad kledarai išstatyti buvo... gal juos blogai surinko ar ką.... g.gif

Ryt lėksim į litexpo, ten ir išsinagrinėsim iki galo kaip kas, konsultantus pakankinsim hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 13:41)
bet štai vakar nuvykus "eilinį kartą" apžiūrėti maxi cosi, savo nuostabai  nusivyliau/sutrikau -  iki tol ne vieną ir ne du kartus iščiupinėti, stumdyti šie vežimėliai tikrai atrodė itin tvirti , puikiai suręsti . o vakar toks jausmas, kad kledarai išstatyti buvo... gal juos blogai surinko ar ką....  g.gif

oj tikrai ne kledaras. Labai tvirtas. Sunkus. Na tos sakyciau elegantiskas visuregis smile.gif Man po transformeriu tai jis toks wub.gif wub.gif pirkau 3 rati, del tam tikru priezasciu, nes man 4 rataciai vezimai kuriu priekiniai ratai sukasi, vaziuoja gyvatele, mane tai tiesiog besina, ir beto kai buna slabdriba kensasi sniegas po ratu laikykliu doh.gif Ratai tada slysta. Pastebejau tai parke unsure.gif Beto man nelabai ir simpatiskai tokie vezimai atrodo unsure.gif Jei jau keturati pirkt, tada jau emmaljunga 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 lapkričio 2012 - 12:55
patinka tai, kad priekinius ratus maxi-cosi mura 3 galima užfiksuoti ir jie nesisukinės, esant reikalui -atfiksuoji - irgi gerai thumbup.gif

matyt bus blogai surinkę ...: mastau: , nes iki tol tai jie tikrai kaip tankai tvirti atrodė bigsmile.gif

o dėl emmaljunga - šį irgi jau parduotuvėje pastumdėme biggrin.gif , bet dėl to jo visiško nemanevringumo, tai nea visai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti