Įkraunama...
Įkraunama...

Maxi Cosi Mura4/Mura3

QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 13:41)
oi, ką jūs , šitą dalyką galima ir parduotuvėje išbandyti  biggrin.gif

bet štai vakar nuvykus "eilinį kartą" apžiūrėti maxi cosi, savo nuostabai  nusivyliau/sutrikau -  iki tol ne vieną ir ne du kartus iščiupinėti, stumdyti šie vežimėliai tikrai atrodė itin tvirti , puikiai suręsti . o vakar toks jausmas, kad kledarai išstatyti buvo... gal juos blogai surinko ar ką....  g.gif

Ryt lėksim į litexpo, ten ir išsinagrinėsim iki galo kaip kas,  konsultantus pakankinsim hihihi.gif

parduotuve ir gatve nesulyginami dalykai - parduotuvej jus tik pastumdysit, pavartaliosit, pavezinesit pirmyn-atgal ir tiek. Gatveje visai kas kita.. Visada yra rizika "netiketumo" smile.gif o dar konsultantu kalbos, bent jau man is ju jokios naudos nebuvo.. Kaip beje, ir po vezimeliu "studiju" parduotuvej.
Teko gatvej akimis "pastudijuoti", kaip mamytei sekasi su vienu ar kitu daiktu, kaip leliukas ten sedi, kaip i bordiura "lipa". Todel ir pasirinkom mura, kad apie ja supermamos teigiamai sneka lotuliukas.gif

yra toj Muroj siek tiek "laisvos eigos", t. y., jis siek tiek "klibeti" gali, juk ne istisine konstrukcija, bet tai ne isklerimas... del tvirtumo - tai jie tikrai tvirti! 4u.gif

del 3 ar 4 ratu - as pilnai tikiu, kad ir tie 3raciai stabilus, bet man vistiek schmoll.gif stumdziau ir mura3, ir mura4, pirkom vis tiek mura4. Man ir vizialiai, ir grynai psichologiskai geriau jauciasi keturraciai.

Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 22, 11:39)
drinks_cheers.gif tai aisku. Man nepripuciami ratai -  ne ratai  schmoll.gif O ir vezimas reida kaip  tikras  "vezimas"  doh.gif

na jis gal ant kelių cm mažesnis nei mura priekinis ax.gif tikrai ne daug skiriasi smile.gif
jei važiuoja su kaučiukiniu tai tikiu, kad nepravažiuoja smile.gif su pripučiamu neturėjau bėdų tikrai eina visur kaip tankas thumbup.gif na jūsų dvimetės toks ūgis, o mano bernelių toks ūgis net pusantrų metų nesulaukus buvo, tai mums mura pražūtis būtų buvus, mergytė šiek tiek žemesnė, tačiau, nelikau aš prie jo, na nepatinka man mura, griozdiškas labai jis man blush2.gif

QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 12:41)
oi, ką jūs , šitą dalyką galima ir parduotuvėje išbandyti  biggrin.gif

bet štai vakar nuvykus "eilinį kartą" apžiūrėti maxi cosi,

galiu pasakyt, jie nepatvarūs važinėjimui nuo laiptų, jei pavežiosit jį nuo laiptų, chana bus doh.gif iš vis vežimai kurie taip lankstosi ir yra ne iš vienos konstrukcijos greičiau išklera, nei iš vientisos konstrukcijos wink.gif puse metų mamos atvežioja ir veža į garantinius veržti doh.gif tai čia kokybė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 11 22, 17:56)
Todel ir pasirinkom mura, kad apie ja supermamos teigiamai sneka lotuliukas.gif

taigi, gerai, kad yra kur nuomones ir atsiliepimus paskaityti, o tai labai sunku apsispręsti, kuris geriausias, bet ir tai susidariau vaizdą, kad yra 50 / 50 prieš ir už maxi cosi doh.gif o čia tai dilema biggrin.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2012 11 22, 17:56)
del 3 ar 4 ratu - as pilnai tikiu, kad ir tie 3raciai stabilus, bet man vistiek  schmoll.gif stumdziau ir mura3, ir mura4, pirkom vis tiek mura4. Man ir vizialiai, ir grynai psichologiskai geriau jauciasi keturraciai.

buvau tvirtai įsitikinusi, kad imsim mura 3 , bet ir mura 4 pilnai užtenka manevringumo unsure.gif taigi rytoj po parodos jau bus aiškiau kaip kas biggrin.gif
Atsakyti
bet jau 100% nusprendėt dėl mura?
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 22, 20:06)
galiu pasakyt, jie nepatvarūs važinėjimui nuo laiptų, jei pavežiosit jį nuo laiptų, chana bus  doh.gif  iš vis vežimai kurie taip lankstosi ir yra ne iš vienos konstrukcijos greičiau išklera, nei iš vientisos konstrukcijos wink.gif puse metų mamos atvežioja ir veža į garantinius veržti  doh.gif  tai čia kokybė? g.gif

na nežinau, manau, galima bet kokį plieninį vėžimėlį "suvaryti" jo taip nesaugant doh.gif čia tikrai ne tas rodiklis, kuriuo reiktų vadovautis renkantis vežimėlį mirksiukas.gif tiesą pasakius man širdis neleistų bet kokio vežimėlio ( kad ir pigiausio) daužyti į laiptus blink.gif doh.gif
Atsakyti
O jei rinkciausi ne dvimetei,o mazesniam vaikui, tai tikrai muros nesirinkciau schmoll.gif Nes MURA tai musu vezimas galima sakyti iseigai, nes gyvenam uzmesti, tai MURA musu po Kauna pavazinet. Nes prie namu kasdienai reikia tikrai gero, tvirto, patogaus mamai ir svarbiausia vaikui vezimo. Muroj neisivaizduoju kokio 5-8 men vaiko schmoll.gif Lopsy netelpa, nes jis nedidelis, o sportinuke vejai svilpia. Sportinukas tikrai daugiau vasarinis nei zieminis, arba vejotam pavasariui visai nepritaikytas unsure.gif
As visdelto esu uz "griozdiskus" vezimus, kuriame vaikas kaip bunkery rolleyes.gif Ypaz ankstyva pavasary, ziema, bei rudeny. Vasara - taip, jis super. Bet man irgi didelis minusas, kad vezimuose nepersimeta rankena. Manajam prie namu persimeta. Mes ji ir prie juros visada imam, nes neprivartaliosi sedimos vietos, kai bludineji po miesta, saule tai ten, tai sen.. vejas tai is ten tai is sen. Rankena permetei ir viskas biggrin.gif
Vistiek as visom kojom rankom tik uz emajungos tipo vezimus. Normaliai su jais vaziuojasi, nemanevringi gal but po parduotuves tarp lentynu, o gatvej labai super. Nesokat gi twisto su jais ax.gif Beto stabilus, erdvus vaikui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 20:50)
tiesą pasakius man šidris neleistų bet kokio vežimėlio ( kad ir pigiausio) daužyti į laiptus  blink.gif  doh.gif

doh.gif doh.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 lapkričio 2012 - 20:00
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 22, 20:50)
bet jau 100% nusprendėt dėl mura?

dabar dar neaišku biggrin.gif bet dūšia vis tiek labiau prie maxi cosi linksta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 21:05)
dabar dar neaišku  biggrin.gif  bet dūšia vis tiek labiau prie maxi cosi linksta  wub.gif

biggrin.gif Man irgi Maxicosi prekinis zenklas kaip sviestu pateptas biggrin.gif wub.gif Turejau tik kedutes 0-13 kg, o didesnes kedutes mano vaikui buvo nepatogios unsure.gif Kas liecia vezimo, tai irgi baisiai norejau Muros mergytei wub.gif Bet apziurejau ja dar budama su pilvu parduotuvej ir supratau, kad ne schmoll.gif grazu, bet nepraktiska nei musu orams, nei... Bet dabar va nutiko, kad neisisiverciu su dviem vezimais (dar sketuka turiu) biggrin.gif tai reikia trecio, va trecias ir yra ishsvajotoji mura wub.gif Bet tikrai vienam vieninteliam ir pagrindiniam vezimui ji man netinka schmoll.gif Vien del to nesamoningo pakojo doh.gif
Grazus tas maxicosi, vilioja, bet gerai kad kartais protas suveikia biggrin.gif
Atsakyti
na, jei vėl dėl prekinio ženklo, tai ne, visai ramu - nei šilta nei šalta, tiesiog fainas jis man kaip vežimėlis - dizainas ir pan. wub.gif bet vėl gi žiūrėsim, ne aš viena rinksiuos , bus ir vyriškos logiškos šalia biggrin.gif

O dėl automobilinės kėdutės- tai maxi cosi - geriausi, kiek žinau ir jie būtent yra aut.kėdučių gamintojai , o ne vežimėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 21:16)
na, jei vėl dėl prekinio ženklo, tai ne, visai ramu - nei šilta nei šalta, tiesiog fainas jis man kaip vežimėlis - dizainas ir pan. wub.gif  bet vėl gi žiūrėsim, ne aš viena rinksiuos , bus ir vyriškos logiškos šalia biggrin.gif 

O dėl automobilinės kėdutės- tai maxi cosi - geriausi, kiek žinau ir jie būtent yra aut.kėdučių gamintojai , o ne vežimėlių  ax.gif

Na ne visai, irgi buvau kelias naktis praleidus, testuose, atsiliepimuose ir t.t... sunus su concord vazineja, dukra su bebe confort. Maxicosi net nesirinkau, nes mano vaikam jos persiauros unsure.gif Tarpkitko sportinukas muroj, irgi sakyciau kudesnem vaikam. Mano mergyte nera stambi, kaip tik kuda, tai jai jis kaip tik. Bet sunui, ji netiktu. Nes jis buvo drutas biciukas, tikrai per pecius jam butu nepatogu. O ziema netilptu su striuke visai unsure.gif
Na siaip jei atvirai, tai sitas vezimas, dar nebus lauke yra kol kas TIK GRAZUS biggrin.gif tikiuosi pavazinejus musu dobetais kelkrasciais dadesiu dar viena plius cool.gif O didziausias minusas, kaip ir minejau tai tas pakojis, jis mane jau namuose besina doh.gif Stengiuosi neziureti i kojas, kai maniske atsigula, nes belenkaip jos nukara unsure.gif Kai pakojis nuleistas to nera, bet jai norisi kojytes horizontaliau palaikyt.Nors musu tanke prie namu ji puikiai gula, ir kojas padeda, ir niekas nenusvyra thumbup.gif
Irmulia, Jusu atveju, as pirkciau TIK lopsy, is kurio jus greit uzaugsite, bet per ta laika suprasite, ar norite tokios vaziuokles ar ne wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 lapkričio 2012 - 20:26
QUOTE(irmulia @ 2012 11 22, 19:50)
na nežinau, manau, galima bet kokį plieninį vėžimėlį "suvaryti" jo taip nesaugant  doh.gif  čia tikrai ne tas rodiklis, kuriuo reiktų vadovautis renkantis vežimėlį mirksiukas.gif  tiesą pasakius man širdis neleistų bet kokio vežimėlio ( kad ir pigiausio) daužyti į laiptus  blink.gif  doh.gif

na jei nusipirktumėt brangų, tai jis turi tam skirtą funkciją, būtent susideda ir pasidaro ant dviejų ratų ir taip vežamas laiptais wink.gif labai patogi funkcija smile.gif nors pas mane keli laipteliai, bet visada naudojaus rolleyes.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 22, 20:00)
Lopsy netelpa, nes jis nedidelis, o sportinuke vejai svilpia.

mura lopšys vienas iš didžiausių koks gali būt mirksiukas.gif jo ilgis apie 90cm nemanau, kad taip greit išaugsit iš jo wink.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2012 11 22, 20:11)
Turejau tik kedutes 0-13 kg, o didesnes kedutes mano vaikui buvo nepatogios 

aš naudojau vaikams cabriofix su baze, dabar naudoju Tobi man labai liux thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 22 lapkričio 2012 - 20:39
QUOTE(angeloangel @ 2012 11 22, 21:37)
aš naudojau vaikams cabriofix su baze, dabar naudoju Tobi man labai liux thumbup.gif

drinks_cheers.gif Cia dar karta irodo, kad viska reikia matuoti. Todel as nepirkau nei vienam savo vaikui 3 ir 1 ar pan. Nes visi vaikai skirtingi. Gali but super duper saugi kedute, o ji netiks vaikui. Taip buvo, kaip rinkausi sunui, taip ir dabar gavosi su dukryte. Vaziavau Concordo, grizau su BBC. Nors sunui concordas tiko 9-18 kg, O va mazajai ne doh.gif

Keista del lopsio. Tikrai maciau didesnius lopsius rolleyes.gif Na gal tokio tipo vaziuoklei jis didziausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 lapkričio 2012 - 20:43