Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 14:22)

Tikrai taip lengvai nepasiduosiu... drinks_cheers.gif

As irgi tavo vietoje bandyciau dar karta, tik reikia pasistengti nustatyti tikslia ovuliacijos data mirksiukas.gif O tu su stimuliacija darei?
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 11, 13:40)
As irgi tavo vietoje bandyciau dar karta, tik reikia pasistengti nustatyti tikslia ovuliacijos data  mirksiukas.gif O tu su stimuliacija darei?

As be stimuliacijos,bet ovitrelle susileidau,kai folis buvo 18-19mm,o procedura buvo mazdaug 39 val.po ovitrelio g.gif tai galvoju - gal per velai?...
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 15:11)
As be stimuliacijos,bet ovitrelle susileidau,kai folis buvo 18-19mm,o procedura buvo mazdaug 39 val.po ovitrelio g.gif tai galvoju - gal per velai?...

Jei per IUI nebemate folio, tai galejo buti ir per velai. Siaip lyg ir laiku paskyre ovitreli, bet galejo ir anksciau ovuliuoti. Man vasara sugebejo ovuliuoti 16 mm folikulas (savaime, be ovitrelio). Su stimuliuojanciais gal butu patikimiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 11 11, 14:24)
Jei per IUI nebemate folio, tai galejo buti ir per velai. Siaip lyg ir laiku paskyre ovitreli, bet galejo ir anksciau ovuliuoti. Man vasara sugebejo ovuliuoti 16 mm folikulas (savaime, be ovitrelio). Su stimuliuojanciais gal butu patikimiau  g.gif

nebemate folio per IUI...bet kazkodel itariu,kad jis ovuliavo anksti ryte pries IUI,o procedura dare 13val. Labai bijau stimuliuojanciu,nes nuo closto visada pratrukdavau verkti, o darbe daug streso,tai nenorejau tokiu dalyku...o kiek teko bendraut su LT gydytojais,tai visi tik closta siulo pries IUI. Gal kuri pazistat gydytoja Vln.,kuris siulo ka nors kita? mirksiukas.gif su clostu man uzaugdavo po 1 papildoma foli...
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 14:34)
kiek teko bendraut su LT gydytojais,tai visi tik closta siulo pries IUI. Gal kuri pazistat gydytoja Vln.,kuris siulo ka nors kita? mirksiukas.gif su clostu man uzaugdavo po 1 papildoma foli...

o kodėl negali pasakyti gyytojui, kad nenori clost'o, kad yra šalutiniai poveikiai, ir norėtum kito vaisto?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 11, 14:52)
o kodėl negali pasakyti gyytojui, kad nenori clost'o, kad yra šalutiniai poveikiai, ir norėtum kito vaisto?

na tikrai,gal reikia tiesiog reikalaut... blush2.gif
Noriu dar vieno dalyko paklaust,jeigu niekam taip nera buve,tai tiesiog neatsakysit.
Po isodinimo visa laika jauciau toki tempima pilve,dar labiau patempdavo,kai kazkoki staigu judesi padarydavau arba pvz. ranka pakeldavau kazka is lentynos paimt ir tai viskas nustojo kokia 10-11 dpi(kai atseit turejo jau implantuotis). Tai tokia lengva pasijutau,o 12dpi hcg parode snypsta..
Ar gali taip buti,kad tie staigus judesiai ir ranku kelimas kaip nors sutrukde implantavimuisi? Klausiu,nes man toks tempimas daznai budavo po proceduru...Aisku,po proceduru reik vengt fizinio kruvio,bet negi dabar viska sukontroliuosi,netgi namu ruosoje doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 14:11)
Man tas Maides vyras labai primena mano buvusiji doh.gif...Jis irgi tikejosi,kad vaikai atsiras labai greitai ir paprastai su 5mln/1ml blink.gif vienu zodziu,mokejau pati uz IVF'a,o jisai tiktai sperma paaukojo...Kai nepasiseke,pasakiau,kad turi irgi prisidet prie vaiku "darymo".Tada ir prasidejo problemos...
o del donoro...bandziau dabar IUI su donoru,nepavyko.gal tiesiog per velai daryta procedura-gerokai po ovuliacijos... bet ne viskas ir nuo donoro priklauso...dabar esu apmastymuose,ka tirtis, ka keist gydyme...

tas MV nera toks blogas, kaip zmogus normalus, su savo nenormaliais tarakonais. Bet tas vyriskas poziuris, kad vaiku darymas yra vien tik moters business ir problema, tai zudo tiesiog.

faktas, kad pervelai.

QUOTE(maika @ 2012 11 11, 14:15)
Sugebėjau atsilaikyt prieš šiuos skanėstus  cool.gif  Pasigrožėjau, prisiuosčiau ir vėl išsiviriau Bonos sriubos  ax.gif

as dabar eisiu virti. susipirkau produktus. kaip tau sekasi ja valgyti? jau prasidejo sriubines linksmybes?

QUOTE(ooo @ 2012 11 11, 14:21)
sunku su tais vyrais.
ir nesakyk. issaudiciau visus.

QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 15:11)
o jerguteliau doh.gif as po 39 valandu nedaryciau jokiu IUI - ismesti pinigai i bala. Juk ten jokiu foliu nebera, kaip daktare driso daryti IUI beprasmiskai?

QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 15:34)
nebemate folio per IUI...bet kazkodel itariu,kad jis ovuliavo anksti ryte pries IUI,o procedura dare 13val. Labai bijau stimuliuojanciu,nes nuo closto visada pratrukdavau verkti, o darbe daug streso,tai nenorejau tokiu dalyku...o kiek teko bendraut su LT gydytojais,tai visi tik closta siulo pries IUI. Gal kuri pazistat gydytoja Vln.,kuris siulo ka nors kita? mirksiukas.gif su clostu man uzaugdavo po 1 papildoma foli...

jeigu folis ovuliuotu kaip tu ir manai, tada butu matyti skyscio. bet kadangi jokiu skysciu ir jokiu foliu nebebuvo, ryskiai ovuliavo daug anksciau. IMHO, daryk dar viena IUI, bet jau paprasyk daktares kuo saziningiau atlikti sia procedura pataikant i ovuliacija. jeigu ne paslaptis - o kur darei? Gal ir man prisireiks.
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 17:45)
Noriu dar vieno dalyko paklaust,jeigu niekam taip nera buve,tai tiesiog neatsakysit.
Po isodinimo visa laika jauciau toki tempima pilve,dar labiau patempdavo,kai kazkoki staigu judesi padarydavau arba pvz. ranka pakeldavau kazka is lentynos paimt ir tai viskas nustojo kokia 10-11 dpi(kai atseit turejo jau implantuotis). Tai tokia lengva pasijutau,o 12dpi hcg parode snypsta..
Ar gali taip buti,kad tie staigus judesiai ir ranku kelimas kaip nors sutrukde implantavimuisi? Klausiu,nes man toks tempimas daznai budavo po proceduru...Aisku,po proceduru reik vengt fizinio kruvio,bet negi dabar viska sukontroliuosi,netgi namu ruosoje doh.gif  doh.gif

Man visada po proceduru iki pat mmm tempdavo pilvo apacia. Visada. Manau, tiesiog gimdos reakcija i invazija.
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 16:45)

Ar gali taip buti,kad tie staigus judesiai ir ranku kelimas kaip nors sutrukde implantavimuisi?

galima ir nereikalaut, o tiesiog pasiūlyt paaiškinus smile.gif

man nebuvo įsodinimo, bet galvoju logiškai, juk ruošiantis IVF tiek hormonų organizmas gavo, viskas išpampę, todėl ir tempė. kaip žinia, staigiau sujudėjus ar pakėlus ranką / koją, jei kažką skauda ar ištinę, tai tas ir jaučiasi labiau. tas pats ir čia. ir kad "atleido" 10-11 dpi, tai tiesiog sutapo, nes 10-11 tai vėliausiai, kada galėjo implantuotis. per įsodinimą, jei neklystu, implantacijos nereik taip ilgai laukt, hcg merginos daro ir 7-8dpi. ką jau kalbėt apie tai, ko tik moterys nepridaro nežinodamos apie jokias implantacijas.. tas kartas tiesiog buvo nesėkmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 11, 16:58)
tas MV nera toks blogas, kaip zmogus normalus, su savo nenormaliais tarakonais. Bet tas vyriskas poziuris, kad vaiku darymas yra vien tik moters business ir problema, tai zudo tiesiog.

faktas, kad pervelai.
as dabar eisiu virti. susipirkau produktus. kaip tau sekasi ja valgyti? jau prasidejo sriubines linksmybes?

o jerguteliau  doh.gif as po 39 valandu nedaryciau jokiu IUI - ismesti pinigai i bala. Juk ten jokiu foliu nebera, kaip daktare driso daryti IUI beprasmiskai?
jeigu folis ovuliuotu kaip tu ir manai, tada butu matyti skyscio. bet kadangi jokiu skysciu ir jokiu foliu nebebuvo, ryskiai ovuliavo daug anksciau. IMHO, daryk dar viena IUI, bet jau paprasyk daktares kuo saziningiau atlikti sia procedura pataikant i ovuliacija. jeigu ne paslaptis - o kur darei? Gal ir man prisireiks.

Maidut, as tikiu,kad jis nera jau toks blogas-Tu gi myli ji uz kazka mirksiukas.gif
As savaji irgi mylejau,jeigu norejau su JUO turet vaiku,net uz proceduras mokejau,bet tiesiog jau nusibodo,per sunku man pasidare vienai kovot...
o su tuo IUI-as kazkaip bijojau is pat pradziu,kad bus per velu...Bet procedurai ruose LT gydytoja, o pacia IUI atliko LV gydytoja...Turbut reiketu kaltint LT gydytoja,nes neprieme manes ta diena,kai as norejau,sake nieko tokio,nebus per velu doh.gif Dariausi EGV klinikoje...Pinigeliu gaila,aisku, negreit vel surinksiu...
Maidut, as labai tikiu,kad turesi vaikeli nuo TB ir nereiks niekur vaziuot,nebent LIT'ui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 11, 18:01)
o jerguteliau  doh.gif as po 39 valandu nedaryciau jokiu IUI - ismesti pinigai i bala. Juk ten jokiu foliu nebera, kaip daktare driso daryti IUI beprasmiskai?

O per kiek laiko po ovitrelio ovuliuoja? Man atrodo, vidurkis yra 36 val.?
Kada tau darydavo IUI po ovitrelio susileidimo?
Atsakyti
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 18:12)
Maidut, as tikiu,kad jis nera jau toks blogas-Tu gi myli ji uz kazka mirksiukas.gif
As savaji irgi mylejau,jeigu norejau su JUO turet vaiku,net uz proceduras mokejau,bet tiesiog jau nusibodo,per sunku man pasidare vienai kovot...
o su tuo IUI-as kazkaip bijojau is pat pradziu,kad bus per velu...Bet procedurai ruose LT gydytoja, o pacia IUI atliko LV gydytoja...Turbut reiketu kaltint LT gydytoja,nes neprieme manes ta diena,kai as norejau,sake nieko tokio,nebus per velu  doh.gif Dariausi EGV klinikoje...Pinigeliu gaila,aisku, negreit vel surinksiu...
Maidut, as labai tikiu,kad turesi vaikeli nuo TB ir nereiks niekur vaziuot,nebent LIT'ui. 4u.gif

uoj, patikek, kovoti vienai yra baisiau nebuna.. tks jausmas, kad tik tau vienai to reikia. O dabar tu viena uz vaikus kovoji? Nes kaip suprantu, jusu su vyru keliai issiskyre.. jeigu nenori atsakyti, neatsakyk.
Nu vat as taip ir galvojau, kad LT tas donoras nelegalu, tai stimuliuotis LT, o IUI vaziuoti i LV.

QUOTE(*River* @ 2012 11 11, 18:15)
O per kiek laiko po ovitrelio ovuliuoja? Man atrodo, vidurkis yra 36 val.?
Kada tau darydavo IUI po ovitrelio susileidimo?

tai vidurkis.. man budavo 21 val antradieni - ovitrelle, ketvirtadieni kokia 15 val IUI. Yra buve ovitrelle vakare, o sekancia diena IUI. matyt, nuo foliu priklauso. Bet maniskiai visi po 19-21mm budavo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 11, 17:01)

Vis dar skani hihihi.gif Nea, viskas tylu, ramu ax.gif

Prisidedu drinks_cheers.gif
Atsakyti