QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 14:11)
Man tas Maides vyras labai primena mano buvusiji

...Jis irgi tikejosi,kad vaikai atsiras labai greitai ir paprastai su 5mln/1ml

vienu zodziu,mokejau pati uz IVF'a,o jisai tiktai sperma paaukojo...Kai nepasiseke,pasakiau,kad turi irgi prisidet prie vaiku "darymo".Tada ir prasidejo problemos...
o del donoro...
bandziau dabar IUI su donoru,nepavyko.gal tiesiog per velai daryta procedura-gerokai po ovuliacijos... bet ne viskas ir nuo donoro priklauso...dabar esu apmastymuose,ka tirtis, ka keist gydyme...
tas MV nera toks blogas, kaip zmogus normalus, su savo nenormaliais tarakonais. Bet tas vyriskas poziuris, kad vaiku darymas yra vien tik moters business ir problema, tai zudo tiesiog.
faktas, kad pervelai.
QUOTE(maika @ 2012 11 11, 14:15)
Sugebėjau atsilaikyt prieš šiuos skanėstus

Pasigrožėjau, prisiuosčiau ir vėl išsiviriau Bonos sriubos
as dabar eisiu virti. susipirkau produktus. kaip tau sekasi ja valgyti? jau prasidejo sriubines linksmybes?
QUOTE(ooo @ 2012 11 11, 14:21)
ir nesakyk. issaudiciau visus.
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 15:11)
As be stimuliacijos,bet ovitrelle susileidau,kai folis buvo 18-19mm,o procedura buvo mazdaug
39 val.po ovitrelio 
tai galvoju - gal per velai?...
o jerguteliau

as po 39 valandu nedaryciau jokiu IUI - ismesti pinigai i bala. Juk ten jokiu foliu nebera, kaip daktare driso daryti IUI beprasmiskai?
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 15:34)
nebemate folio per IUI...bet kazkodel itariu,kad jis ovuliavo anksti ryte pries IUI,o procedura dare 13val. Labai bijau stimuliuojanciu,nes nuo closto visada pratrukdavau verkti, o darbe daug streso,tai nenorejau tokiu dalyku...o kiek teko bendraut su LT gydytojais,tai visi tik closta siulo pries IUI. Gal kuri pazistat gydytoja Vln.,kuris siulo ka nors kita?

su clostu man uzaugdavo po 1 papildoma foli...
jeigu folis ovuliuotu kaip tu ir manai, tada butu matyti skyscio. bet kadangi jokiu skysciu ir jokiu foliu nebebuvo, ryskiai ovuliavo daug anksciau. IMHO, daryk dar viena IUI, bet jau paprasyk daktares kuo saziningiau atlikti sia procedura
pataikant i ovuliacija. jeigu ne paslaptis - o kur darei? Gal ir man prisireiks.
Papildyta:
QUOTE(briukele @ 2012 11 11, 17:45)
na tikrai,gal reikia tiesiog reikalaut...
Noriu dar vieno dalyko paklaust,jeigu niekam taip nera buve,tai tiesiog neatsakysit.
Po isodinimo visa laika jauciau toki tempima pilve,dar labiau patempdavo,kai kazkoki staigu judesi padarydavau arba pvz. ranka pakeldavau kazka is lentynos paimt ir tai viskas nustojo kokia 10-11 dpi(kai atseit turejo jau implantuotis). Tai tokia lengva pasijutau,o 12dpi hcg parode snypsta..
Ar gali taip buti,kad tie staigus judesiai ir ranku kelimas kaip nors sutrukde implantavimuisi? Klausiu,nes man toks tempimas daznai budavo po proceduru...Aisku,po proceduru reik vengt fizinio kruvio,bet negi dabar viska sukontroliuosi,netgi namu ruosoje
Man visada po proceduru iki pat mmm tempdavo pilvo apacia. Visada. Manau, tiesiog gimdos reakcija i invazija.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.