Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(maika @ 2012 11 08, 09:29)
Prasideda laukimas - ramybės, kantrybės  4u.gif bet vis tiek dabar tu biškį nėščia  ax.gif

tongue.gif labai taikliai pasakyta drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 09:33)
vakar sulaukiau pirmos žinutės ale "gal jau?".. atrašiau, kad dar iki termino yra laiko, o gal kelias dienas ir daugiau panešiosiu, tai atrašė "o, tai bus didčkis".. kaip susinervinau doh.gif normalus tas mano vaikas bus! ne, ji geriau žino ph34r.gif

Tau gimdyt, o man HCG daryt tongue.gif , nors ne, as juk uz 16 diena "staciau".
4u.gif ramiai, be nervu
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 08:38)
Tau gimdyt, o man HCG daryt  tongue.gif

nors ne, as juk uz 16 diena "staciau".

4u.gif  ramiai, be nervu

svarbu, viskas būtų taip kaip reikia drinks_cheers.gif

aš 17-tą dar bandysiu gimtadienyje sudalyvauti laugh.gif

ai, truks man kada nors kantrybė su ja.. jau dabar "girdžiu" kaip po kokio mėnesio pusantro paskambins paklaust kaip laikomes, kaip sekasi, ir vietoj mano atsakymo pradės pasakot, kaip mano laiku sekėsi jai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 08:36)
vakar sulaukiau pirmos žinutės ale "gal jau?"..

kas čia per valgymas toks? g.gif imk ir blyną!
doh.gif 4u.gif

Eilinį kartą bandau mest valgyt irnesakyk.gif Galvoju gi dupho negeriu tai puiki proga, bet vis tiek nesigaunasi huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 07, 20:03)

Ka jau padarysi, dabar gyvenimas pasikeites, aisku, pokyciai nekokie, nu bet jau yra kaip yra.

Labas rytas naujuose namučiuose 4u.gif

Tu kaip visada teisi, Maide, kapstysimės naujuose rūpesčiuose ir manau bus viskas gerai smile.gif Beje, ačiū už naują temutę mirksiukas.gif

DruiDe> patiko Maikos posakis, kad esi biškį nėščia mirksiukas.gif Laikysiu kumščius, kad būtum ir ne biški tongue.gif

Zuzla> ačiū už virusiuką, kaip miela wub.gif
Beje, atsimeni, kai rašiau, kad pradės tavęs klausinėti, "ar jau"? Prasidėjo doh.gif Laikykis ir jei reikės, atkirsk piktai- pastatysi žmogų į vietą, o pykti ant nėščios neturės teisės mirksiukas.gif
Tavo blinčikų kaip norėčiau, seilės jau tįsta kaip senbernarui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 09:49)
svarbu, viskas būtų taip kaip reikia drinks_cheers.gif
aš 17-tą dar bandysiu gimtadienyje sudalyvauti laugh.gif

ai, truks man kada nors kantrybė su ja.. jau dabar "girdžiu" kaip po kokio mėnesio pusantro paskambins paklaust kaip laikomes, kaip sekasi, ir vietoj mano atsakymo pradės pasakot, kaip mano laiku sekėsi jai doh.gif

Dabar jau viskas priklauso nuo aukstesniuju galiu ax.gif
16 diena dalyvausi savo sunaus gimtadienyje bigsmile.gif

Sakyk viska i akis, bus ramesne, dabar tavo laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 09:22)
16 diena dalyvausi savo sunaus gimtadienyje  bigsmile.gif

thumbup.gif Visiškai sutinku, aš juk irgi statau už Tą dieną smile.gif Net šiurpuliukai perbėgo kūnu, kokie gražūs žodžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 11 08, 08:50)
Eilinį kartą bandau mest valgyt irnesakyk.gif Galvoju gi dupho negeriu tai puiki proga, bet vis tiek nesigaunasi huh.gif

tu geriau po mažiau valgyk, bet valgyk, negu visai nevalgyk smile.gif

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 08, 09:20)
Beje, atsimeni, kai rašiau, kad pradės tavęs klausinėti, "ar jau"? Prasidėjo doh.gif

Tavo blinčikų kaip norėčiau, seilės jau tįsta kaip senbernarui lotuliukas.gif

tikiuosi, tik šia viena drauge ir apsiribos klausinėjimai smile.gif

hihihi.gif

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 09:22)
16 diena dalyvausi savo sunaus gimtadienyje  bigsmile.gif

Sakyk viska i akis, bus ramesne, dabar tavo laikas  drinks_cheers.gif

biggrin.gif

tai žinai, būtume akis į akį kalbėjusios, bučiau pasakius, bet kai sms, tai nenorėjau plėstis smile.gif

turiu darbelio.. draugai štatuose keliauja, ir pagalvojom su vyru, kad galėtų pigiau objektyvą fotoaparatui parvežti g.gif nes dabar gamyklinis stovi.. tai reik išsirinkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 08:55)
kas pusryčiams? jei neturit, galiu pasidalinti
Labas rytas smile.gif
imu kava, nes pamirsau nupirkti vakar, tai gerai, kad turiu zalios arbatos su jazminais. iskarto prisiminiau savo dietas. dar pamirsau isgerti savo kudinimosi piliulia, bet gal ir i gera.

QUOTE(maika @ 2012 11 08, 08:55)
Kaip keista kad nereikia jokių vaistukų gerti (bromocriptino jau net neskaičiuoju). Net neįsivaizduoju kada mmm prasidės  rolleyes.gif
Labas rytas smile.gif as bromo nebegeriu, nes sprendziant is krutines, PRL as nebeturiu nei kiek. Bet susivariau aspirino ir prenatal kompleksa.
Maikut, kada man bus mmm? O kada NT parodytu? bigsmile.gif ne ne, pozymiu nera, tiesiog idomu smile.gif ciklas kazkoks grybaujantis, tai 30, tai 24, tai 26 dienos.

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 09:19)
Na ka prisisiduodu: jau po IUI, jau po O  cool.gif Viskas vyko lengvai, tik O biskutuka uzsivelino (kai nereikia, t.y. be IUI, sprogsta tie foliai vos ne po Ovitrellio suleidimo  doh.gif ), tai manau ant kokios 22 val ovuliavau  g.gif
Del skaiciuku  doh.gif  blush2.gif amnezija Gal jus pagelbesit issifruot, nes paciai kazkaip tuo momentu nebuvo klausimu. Gydytojos zodziai: pries atplovima 50 ir po atplovimo 50  blink.gif Kas tai - pagal mane kiekis 1 ml? A taip? Na su procentais viskas aisku: pries A+B 30 proc. ; po A+B 90 proc.  ax.gif
Nu ir sveikinimai su mazuciu nestumu biggrin.gif
Del skaiciu, tai kaip suprantu, 50 milijonu su 90% judrumu (ogogo! cia natur galima apnesteti!)

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 09:38)
Tau gimdyt, o man HCG daryt  tongue.gif
o kada HCG numatytas? Kokia 23, 26?

QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 09:49)
nu nekelk ragelio... Ar negali nekelti. be to, turesi Zuzliuka jau, tai nebereikes klausytis nesamoniu, pasakei, kad reikia skalbti/lyginti/maitinti ir adios. Nesinervuok del svetimu zmoniu neisauklejimo.

QUOTE(maika @ 2012 11 08, 09:50)
nu kaip tu nesupranti, kad negalima "mesti valgyti". Reikia valgyti kas 2-3 valandas, kad sukusti. Bet nebevalgyk bulviu, bandeliu, makaronu ir ryziu. Virtos darzoves, darzoviu sriubos, liesa varske su dziovintais vaisiais... Yra labai daug skaniu neriebiu, mazai kaloringu produktu. Krutinele nepamainoma.. Beje, kai meti valgyti stenkis, kad ryto maistas butu pilnavertis, gali ir duonos, ir deserto sau leisti, bet tik iki 12 val (angliavandeniai). Po pietu angliavandeniai+baltymai, vakare grieztai tik baltymai. Ir pamesi tuok kilus net nepajutusi. valgyti po nedaug ir daznai, stenkis nelikti alkana. Nuk, i sporto sale as taves, jauciu, nenuvaryciau...

Labas rytas!
Nu vat, pirmas rytas "home alone" smile.gif katinas labai dziaugiasi laisve. darbu milijonas. nemiegu nuo 7 ryto.
Pabandziau pamatuoti BT, 37,3. tai mmm dar nebus? (bet gal negerai pamatavau). Gal vel ant 30 dienu persistate ciklas. Nu vat ir nestebek ciklo, sian visa diena reikes mieste praleisti, o jeigu prades pliaupti?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 08, 09:38)
gerai, kad turiu zalios arbatos su jazminais

nu nekelk ragelio... Ar negali nekelti

pamesi tuok kilus net nepajutusi. valgyti po nedaug ir daznai, stenkis nelikti alkana

o jeigu prades pliaupti?

man kažkodėl nuo tokios rėmuo kyla g.gif

paskui aišku galėsiu, dabar kaip ir nėra dėl ko smile.gif dar prisigalvos, kad "jau"..

drinks_cheers.gif

Šulija sakė, pradės..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 08, 10:38)
Nu ir sveikinimai su mazuciu nestumu biggrin.gif
Del skaiciu, tai kaip suprantu, 50 milijonu su 90% judrumu (ogogo! cia natur galima apnesteti!)
o kada HCG numatytas? Kokia 23, 26?

nu kaip tu nesupranti, kad negalima "mesti valgyti".

Nu vat, pirmas rytas "home alone" smile.gif katinas labai dziaugiasi laisve. darbu milijonas. nemiegu nuo 7 ryto.
Pabandziau pamatuoti BT, 37,3. tai mmm dar nebus? (bet gal negerai pamatavau). Gal vel ant 30 dienu persistate ciklas. Nu vat ir nestebek ciklo, sian visa diena reikes mieste praleisti, o jeigu prades pliaupti?

Turbut vienam ml 50 ml. smile.gif Tik 90 proc. tai jau po atplovimo blush2.gif , naturaliai tik A+B 30 proc g.gif
HCG 26 mirksiukas.gif
Su "home alone" statusu thumbup.gif
Labai labai pritariu del valgymo drinks_cheers.gif tik nezinau visu smulkmenu del angliavandeniu ir t.t., bet kad po mazai ir daznai - butinai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DruiDe: 08 lapkričio 2012 - 10:16
QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 10:56)
Šulija sakė, pradės..

tu apie lietu? as apie savo mmm laugh.gif ar prades tai prades tikrai, klausimas tik - kada?! laugh.gif pas mus klp jau 2 savaites lija.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 08, 10:18)
tu apie lietu? as apie savo mmm laugh.gif

laugh.gif Šulija žino laugh.gif
Atsakyti