QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 08:55)
kas pusryčiams? jei neturit, galiu pasidalinti
Labas rytas

imu kava, nes pamirsau nupirkti vakar, tai gerai, kad turiu zalios arbatos su jazminais. iskarto prisiminiau savo dietas. dar pamirsau isgerti savo kudinimosi piliulia, bet gal ir i gera.
QUOTE(maika @ 2012 11 08, 08:55)
Kaip keista kad nereikia jokių vaistukų gerti (bromocriptino jau net neskaičiuoju). Net neįsivaizduoju kada mmm prasidės
Labas rytas

as bromo nebegeriu, nes sprendziant is krutines, PRL as nebeturiu nei kiek. Bet susivariau aspirino ir prenatal kompleksa.
Maikut, kada man bus mmm? O kada NT parodytu?

ne ne, pozymiu nera, tiesiog idomu

ciklas kazkoks grybaujantis, tai 30, tai 24, tai 26 dienos.
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 09:19)
Na ka prisisiduodu: jau po IUI, jau po O

Viskas vyko lengvai, tik O biskutuka uzsivelino (kai nereikia, t.y. be IUI, sprogsta tie foliai vos ne po Ovitrellio suleidimo

), tai manau ant kokios 22 val ovuliavau
Del skaiciuku

amnezija Gal jus pagelbesit issifruot, nes paciai kazkaip tuo momentu nebuvo klausimu. Gydytojos zodziai: pries atplovima 50 ir po atplovimo 50

Kas tai - pagal mane kiekis 1 ml? A taip? Na su procentais viskas aisku: pries A+B 30 proc. ; po A+B 90 proc.
Nu ir sveikinimai su
mazuciu nestumu 
Del skaiciu, tai kaip suprantu, 50 milijonu su 90% judrumu (ogogo! cia natur galima apnesteti!)
QUOTE(DruiDe @ 2012 11 08, 09:38)
Tau gimdyt, o man HCG daryt
o kada HCG numatytas? Kokia 23, 26?
QUOTE(zuzla @ 2012 11 08, 09:49)
ai, truks man kada nors kantrybė su ja.. jau dabar "girdžiu" kaip po kokio mėnesio pusantro paskambins paklaust kaip laikomes, kaip sekasi, ir vietoj mano atsakymo pradės pasakot, kaip mano laiku sekėsi jai
nu nekelk ragelio... Ar negali nekelti. be to, turesi Zuzliuka jau, tai nebereikes klausytis nesamoniu, pasakei, kad reikia skalbti/lyginti/maitinti ir adios. Nesinervuok del svetimu zmoniu neisauklejimo.
QUOTE(maika @ 2012 11 08, 09:50)
Eilinį kartą bandau
mest valgyt 
Galvoju gi dupho negeriu tai puiki proga, bet vis tiek nesigaunasi
nu kaip tu nesupranti, kad negalima "mesti valgyti". Reikia valgyti kas 2-3 valandas, kad sukusti. Bet nebevalgyk bulviu, bandeliu, makaronu ir ryziu. Virtos darzoves, darzoviu sriubos, liesa varske su dziovintais vaisiais... Yra labai daug skaniu neriebiu, mazai kaloringu produktu. Krutinele nepamainoma.. Beje, kai meti valgyti stenkis, kad ryto maistas butu pilnavertis, gali ir duonos, ir deserto sau leisti, bet tik iki 12 val (angliavandeniai). Po pietu angliavandeniai+baltymai, vakare grieztai tik baltymai. Ir pamesi tuok kilus net nepajutusi. valgyti po nedaug ir daznai, stenkis nelikti alkana. Nuk, i sporto sale as taves, jauciu, nenuvaryciau...
Labas rytas!
Nu vat, pirmas rytas "home alone"

katinas labai dziaugiasi laisve. darbu milijonas. nemiegu nuo 7 ryto.
Pabandziau pamatuoti BT, 37,3. tai mmm dar nebus? (bet gal negerai pamatavau). Gal vel ant 30 dienu persistate ciklas. Nu vat ir nestebek ciklo, sian visa diena reikes mieste praleisti, o jeigu prades pliaupti?
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.