Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF...

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 17, 19:51)
Labas labas ir nauji jau ne uz kalnu  smile.gif Ne, depresucha man lengvai praeina. Uzpuole depresucha ir paranoja sergantys zmones gun_bandana.gif A zinot dar tas Duphastonas viska jautrina  doh.gif
ot shaize. bet dziugiuosi, kad jau viskas gerai.

QUOTE(*River* @ 2012 11 17, 21:15)
O as vis tik kepu ta prancuziska smile.gif

Apie dietas (ziauru):
http://www.delfi.lt/...u.d?id=60012629 
Pagal statistiką, 95 proc. žmonių svoris po dietų atsistato, iš jų 70-80 proc. per 4 metus svoris tampa netgi didesnis nei iki dietos.

Perskaiciau ir kazkaip pagalvojau, kad beveik visa gyvenima (nuo kokiu 15 metu) as tai priaugu, tai numetu tuos pacius 5-6 kg. Ir kam tas vargas? Juk realiai ta mano figura panasiai atrodo, ar sverciau 60, ar 65  g.gif
as ka tik iskepiau migdolini. skanus. paprastyas ir skanus.

dieta - tai yra teisingos mitybos planas visam gyvenimui. dieta padeda atsikratyti kilogramu, bet jos pabaiga nereiskia visko kisimposi sau i burna be perstojo ir kontroles. dieta reikalinga tam, kad sumzinti skrandzio apimti, kad sunormalizuoti mitybos laika ir produktus. Todel nereikia stebetis, kad dietos metu pamesti kg negris, jeigu zmogus es, o ne valgys. Man po dietos svoris issilaike virs 10 metu iki kol nepradejau stimuliuotis. nes as elementariai susitvarkiau metabolizma ir prisiziurejau ka ir kada valgau.

QUOTE(zuzla @ 2012 11 18, 18:06)
leidau sau taurę šampano.. bože bože, kaip skanu buvo happy.gif
šiaip viskas gerai praėjo, svarbu, dovana patiko paskui gi važiavom pas draugus nuotraukų iš usa žiūrėt, tai ten jau pavargau sėdėt, nugara įsiskaudo.. bet kaip netraukė manęs ta amerika, taip ir toliau netraukia su mielesniu noru pakeliaučiau po ispanija, prancūzija.. škotija  yra planas iki Stambulo nulėkt.. žodžiu, yra ir čia ką veikt

kaip vakarojat, ką veikiat?

o as noreciau grynai del bendro issilavinimo nuvaziuoti i usa. nes manau, kad neturiu teises spresti ar man patinka salis ar ne, kol is arti nesusipazinau. siaip, apriori, man usa nepatinka, bet gal man nuvaziavus nuomone pasikeis.

QUOTE(stryga @ 2012 11 18, 18:32)
O mes su MB nusprendem truputi uzsimerkt ziuredami i taupyma ir Naujus sutikt Romoje  Taip sakant, prasiblaskyt pries operacija, kad kitokie rupesciai - kelioniniai  dabar galva suktu... Aisku, visais kitais klausimais taupymas neatsaukiamas, o be to, kadangi keliaujam i Taize susitikima, tai ta kelione visai neprabangi, uztai turetu buti kupina nuotykiu 
thumbup.gif liuksiskai skamba smile.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 18, 20:27)
kaip smagu

o aš turėjau prieš tris metus svajonių naujaką - aš, vyras, Semka, mandarinų vaza ir dėžė šampano

šiemet tai nežinau, miegosim turbūt
siemet gal ir nemiegosit biggrin.gif laugh.gif zuzliukas neduos.

QUOTE(Grim @ 2012 11 18, 22:00)
Šiandien pilvas daugokai kietėja  verysad.gif Guliu visą dieną. Tai vienoj lovoj, tai kitoj, vis pramoga  lotuliukas.gif
guilek ir saugok save.

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 19, 09:10)

Ir siap savaitgalis kazkoks nevykes: pameciau auksinio auskaro auksine uzsegele, sudauziau megstamiausia vaza

nesmagu..

QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 19, 10:23)
Maide> kaip tu, ar ką praleidau, kaip 5nio ats.?
4 cd sian. penktadieni pas S. dabar varau spermogramos tyrimus pasiimti.

QUOTE(DruiDe @ 2012 11 19, 10:50)
P.S. O nuo Dupho skauda krutine?  Nepamenu kaip man buvo?
man nuo ovitrelle skaudedavo. t.y. jautrejo speneliai. nu kaip ir priklauso prie nestumo hormono.
Atsakyti
QUOTE(Agnest @ 2012 11 19, 18:33)
Kazkada man mano ginekologas sake, kad apie 10 - 14 dienu 4u.gif

4u.gif ..14 dienu tikrai neislauksiu doh.gif koki pirmadieni jauciu leksiu hCg darytis biggrin.gif
Papildyta:

Maide,
vyras pasidare spermograma? bigsmile.gif Saunu!Kaip rezultatai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 19 lapkričio 2012 - 19:22
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 19, 19:49)
as ka tik iskepiau migdolini. skanus. paprastyas ir skanus.

dieta - tai yra teisingos mitybos planas visam gyvenimui.

4 cd sian. penktadieni pas S. dabar varau spermogramos tyrimus pasiimti.

O as ka tik iskepiau ta su aguonomis, irgi skanus.

Ko gero, tai - ne man... Nutariau del eksperimento leisti sau absoliuciai viska - valgysiu kiek noriu, kur noriu ir kada noriu ir nesijausiu del to kalta irnesakyk.gif Nes man jau rimtai pradejo atrodyti, kad as tiesiog nepakenciu jokiu reikalavimu, taisykliu ir apribojimu ir visada pradedu daryti atvirksciai nei "reikia".

Oho, tai pagaliau pavyko susitarti su vyru? bigsmile.gif

QUOTE(jurmarta @ 2012 11 19, 20:21)
4u.gif ..14 dienu tikrai neislauksiu doh.gif koki pirmadieni jauciu leksiu hCg darytis biggrin.gif

Manau, kad pirmadieni gali jau drasiai darytis.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 19, 18:49)
o as noreciau grynai del bendro issilavinimo nuvaziuoti i usa. nes manau, kad neturiu teises spresti ar man patinka salis ar ne, kol is arti nesusipazinau. siaip, apriori, man usa nepatinka, bet gal man nuvaziavus nuomone pasikeis.

ir aš nesakau, kad nepatinka smile.gif netraukia, kaip ir Azijos šalys. nesinori taip toli trenktis, kai dar Europoj yra ką pamatyt. o kartais norisi tiesiog padrybsoti Turkijos paplūdimy rolleyes.gif va baltic clipper atsiuntė sms, kad išparduoda vasaros keliones, gal ką ir sugalvosim..

QUOTE(jurmarta @ 2012 11 19, 19:21)

14 tai čia maksimum irnesakyk.gif laikos tas ovitrelis iki 10 dienų dažniausiai, aš dariau 11DPO.
Atsakyti
Laba diena, kuom šalis gyvena? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 20 lapkričio 2012 - 09:03
QUOTE(maika @ 2012 11 20, 08:56)

Labas rytelis mirksiukas.gif
Ačiū D, šiandien jis jau labas, nes vakar galvojau kojas užversiu- buvau apsinuodijusi blink.gif Nuėjau į valgyklą pavalgyti ir kažkas nepatiko, skrandis sustojo, oi, kaip prastai buvo doh.gif Šiandien tebesu "ant košių dietos" tongue.gif
Kaip tu?Ką darai su Brom'u?
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 11 19, 14:36)
ohmy.gif kada tau LP?

Dar niekaip neapsisprendžiu kada daryt, pas ką jau beveik nutarėm. Be to, ieškau naujo darbo ir reikės sudalyvaut konkurse-jei įvyktų stebuklas ir laimėčiau, LP data ir vaikučio planavimas vėl nusikeltų neribotam laikui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 11 20, 08:56)

ką aš žinau mastau.gif lyg ir nubėgo kažkas, O.K. sako iki ligoninės pavažiuot.. na gal dar grįšiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jautruolė @ 2012 11 20, 09:18)
Ačiū D, šiandien jis jau labas, nes vakar galvojau kojas užversiu

Kaip tu?Ką darai su Brom'u?

Dar niekaip neapsisprendžiu kada daryt, pas ką jau beveik nutarėm.
Sveik 4u.gif

Negeriu ax.gif Kaip keista gerti tik vitaminus, šiuo metu jokių vaistų smile.gif Darbe tik prastai, o šiaip ką, pertrauka gaunasi, ilsiuosi, stebiu kokius cirkus ciklas išdarinėja ir spėlioju kada čia ta histero gausis blink.gif

Kito ciklo pradžioj ir daryk mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 20, 09:35)
ką aš žinau mastau.gif lyg ir nubėgo kažkas, O.K. sako iki ligoninės pavažiuot.. na gal dar grįšiu mirksiukas.gif
bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maika: 20 lapkričio 2012 - 09:46
QUOTE(jurmarta @ 2012 11 19, 20:21)
Papildyta:
Maide,
vyras pasidare spermograma? bigsmile.gif Saunu!Kaip rezultatai? g.gif
o kelinta dpi?

QUOTE(*River* @ 2012 11 19, 20:48)
Oho, tai pagaliau pavyko susitarti su vyru?  bigsmile.gif
na, papasakojau dvieju juosteliu bajerius, parodziau irodymus. pasiuto mano vyras. pasiuto, kad neprikibo, kaip ir norejo mane apkaltinti, kad arba nesveikai gyvenu, arba man kazkas negerai.. tai neturejau iseities kaip apeliuoti i nesveikus spermatozoidus.. del to ir pasidare spermograma, kad isitikinti, kad ten visks gerai. nu ka, diagnoze normozoospermija, t.y. 45 mln/ml, bet is ju 12% normaliu, 88% patologiniu - be galvos, ssu dviem galvom, be kaklelio, su spiraline uodega, be uodegos ir visokie kokie invalidai. 52% D, t.y. nejudanciu, A 12%, A+B 36%, negyvu 39%. Zodziu, turime stovincia armija anomalisku invalidu. Gal kaip IUI ir uztektu, praplauti, palikti sveikus. Bet kada tas bus. as isvaziuoju vel. Penktadieni einu pas S, MV pareiske nora eiti kartu ir viska issamiai issiklausineti, nori S veiksmu plano del nesivystanciu profilaktikos isgirsti. IMHO, tamoxi veisia kieki, is kurio uztektu tik IUI, nes natur uzkibe nebus kokybiski. Man ziauriai idomu, ar gonal poveikis toks pat ar gonal veisia kokybiskus spermatozoidus. Nes gonal kursas 2500 lt kainuoja.

QUOTE(zuzla @ 2012 11 20, 10:35)
nu Zuzliukas susitares su Zuzlinu, tai gal tikrai 21?
As staciau ant 22 wink.gif

Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 20, 11:20)
o kelinta dpi?

na, papasakojau dvieju juosteliu bajerius, parodziau irodymus. pasiuto mano vyras. pasiuto, kad neprikibo, kaip ir norejo mane apkaltinti, kad arba nesveikai gyvenu, arba man kazkas negerai.. tai neturejau iseities kaip apeliuoti i nesveikus spermatozoidus.. del to ir pasidare spermograma, kad isitikinti, kad ten visks gerai. nu ka, diagnoze normozoospermija, t.y. 45 mln/ml, bet is ju 12% normaliu, 88% patologiniu - be galvos, ssu dviem galvom, be kaklelio, su spiraline uodega, be uodegos ir visokie kokie invalidai. 52% D, t.y. nejudanciu, A 12%, A+B 36%, negyvu 39%. Zodziu, turime stovincia armija anomalisku invalidu. Gal kaip IUI ir uztektu, praplauti, palikti sveikus. Bet kada tas bus. as isvaziuoju vel. Penktadieni einu pas S, MV pareiske nora eiti kartu ir viska issamiai issiklausineti, nori S veiksmu plano del nesivystanciu profilaktikos isgirsti. IMHO, tamoxi veisia kieki, is kurio uztektu tik IUI, nes natur uzkibe nebus kokybiski. Man ziauriai idomu, ar gonal poveikis toks pat ar gonal veisia kokybiskus spermatozoidus. Nes gonal kursas 2500 lt kainuoja.

Labas rytas.

Man siandien TIK6 DPI(jei neskaiciuojam IUI dienos)...tai pas tavo vyra ,Maide,kaip ir pas maniski kruva lavonu jau kaip minejau isvada-per lavonus neprasibrauna sveiki...va tau ir atsakymas,kodel nutruksta nestumas-ka jis ten vystysis,jei buozgalviai mutantai-ir visai cia ne tavo kalte,ir vaisinga tu pas mus,ir sveika motera,ir ner cia ko tavo vyrui tave kaltint!
Atsakyti

Tai ką paskutinės dienos ar net minutės ir Zuzliukas išvys platesnį pasaulį. Laikykis mergyt 4u.gif , o mes laukiam drinks_cheers.gif

QUOTE(Maidenana @ 2012 11 20, 10:20)
o kelinta dpi?

Labas rytas.

Tai pagaliau vyrui nušvito protas. Teisingai tegul nueina pas S ir viską išsiaiškins. Nereikės klausytis visokių padruškių. O tu nurimk. Kaip ir tau sakė - tu vaisiinga!!!!
Atsakyti
QUOTE(maika @ 2012 11 20, 09:41)
Kito ciklo pradžioj ir daryk  mirksiukas.gif  4u.gif

Prieš Kalėdas nenoriu gultis į ligoninę- siūliau Grim, o pati šventes ten leisti nenoriu blush2.gif Rezervuosiu vietą po Naujako, o jei laimėsiu konkursą, teks atšaukt ax.gif
Papildyta:

Laukiam Zuzliuko 4u.gif Man rodos, grįšit jau trise wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2012 11 20, 10:20)
na, papasakojau dvieju juosteliu bajerius

Pagaliau nebekaltins vyras tavęs, turit įrodymų, kame reikalas. Linkiu sėkmės pas S. Ar taviškis yrapas ją buvęs? Maniškiui ji nepatinka, tai viena iš priežasčių, kodėl perėjau pas D.
Atsakyti