Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(auksine @ 2012 12 06, 15:52)
tai papasakokit kokius bandet ir kaip atrodo kiekvienas? smile.gif

tai jau pasakojau anksciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 15:59)
tai jau pasakojau anksciau rolleyes.gif

na temas nors ir esu skaicius kazkada, dabar jau antra karta nebeskaitysiu smile.gif
siaip as pati esu tiesinus jau karta plaukus, tik nezinau su kokia tiksliai priemone, egoformoje man dare, tai arba dikson arba kokia encanto g.gif
ryt einu vel, bet i kita salona, ten reikes rinktis is coco choco, qod max ir qod gold smile.gif uz tai ir klausiu...
Atsakyti
QUOTE(candy7 @ 2012 12 05, 19:29)
Liuks, lauksiu jusu nuomones wink.gif na o siaip proceduros rezultatu patenkinta? Kokios mazdaug kainos sio tiesinimo? smile.gif

Kirpejos darbo stilius man labai patiko. Procedura truko dvi valandas. smile.gif
Po proceduros negalima plaut galvos 3 dienas, kadangi dar neploviau, tai galutinio rezultato dar nezinau biggrin.gif Issiplovus butinai parasysiu smile.gif
Procedura buvo pirkta per zizu.lt (vietoj 350 lt, kainavo 115 lt) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles. Ar esat ka girdeje apie keratin cure gold and honey priemones?
Atsakyti
kas bandet Global keratin? kokie atsilepimai ir kainos ir kur darete?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2013 01 27, 22:17)
kas bandet Global keratin? kokie atsilepimai ir kainos ir kur darete?

is visu bandytu geriausiai patiko, dariausi egoformoj
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 27, 23:21)
is visu bandytu geriausiai patiko, dariausi egoformoj

aciu, o kokios kainos? kodel butent jis?
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2013 02 03, 20:09)
aciu, o kokios kainos? kodel butent jis?

kaip visada, priklausomai nuo plauku ilgio, nuo 150 iki 600 lt. labaiusiai jauciau tiek tiesinimo, tiek plauko atstatymo poveiki. dabar pries pora savaiciu pasidariau su qod maxi - nekartosiu, jau po pirmojo galvojo isplovimo plaukai puciasi, toks pat s.. kaip ir cocochoco rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kam pravers ir mano patirtis ax.gif Mano plaukai nėra garbanoti, bet pučiasi ir raitosi kaip jiems patinka smile.gif Prieš porą metų tiesinaus su Brasilio en Canto (nežinau ar taip tiksliai rašos). Rezultatas labai patiko, laikėsi apie 3 mėn. Dabar esu išsitiesinusi su Cocochoco, tai jau po 2 mėn. beveik viskas buvo išsiplovę, bet pastebėjau, kad su antrąja priemone pati plaukų išvaizda geresnė ir sveikesni atrodo. Todėl kitą savaitę vėl keliausu tiesintis su Cocochoco. Kadangi nemėgstu degint ir tampyt plaukų su tiesintuvo, o ir laiko kasdien tam neturiu, tai man 2 mėn. rezultato pilnai užtenka. Beja, po tų dviejų tiesinimų, net ir išsiplovus priemonėms, nebėra tokie pasipūtę, kokie buvo iki tiesinimų. Turbūt šioks toks poveikis išlieka ilgesniam laikui.
Atsakyti
Sveikos, prisiskaiciau visokiu nuomoniu, bet sugalvojau isbandyt GLOBAL KERATIN - apie ji gan gerai atsiliepia. Noreciau isigyt visa rinkini ir pati pabandyt pasidaryt. Gal galetumete kas parekomenduot is kur siustis? Buciau labai dekinga. Reikia zinot is kur pirkt. Radau nemazai informacijos, kad daug ir padielku jau yra prekyboje.
Atsakyti
Kitu nesu bandzius bet man COCOCHOCO yra geris- stebuklas . Plaukuciai tiesus isbuvo apie 4men (po keratino buvo uzlaminuoti) gal butu buve ir ilgiau tiesiog atnaujinau procedurta smile.gif
Atsakyti
Sveikos garbanes, seniai jau nk nerasiau. Pries beveik 2 metus pirma kart dariausi chemini tiesinima su CHI - buvau labai laiminga ir patenkinta, nes nepazeide plauku, blizgejo ir t.t. tada po 8 men pasidariau antra kart saknims, suplojau kruva pinigu uz saknis... ko nesitikejau.. ir deja visgi galus teko nukirpt gerus 10 cm . visgi paskubejau, reikejo ilgesne pertrauka daryt. dabar jau puse plauku atauge ir po antrojo tiesinimo, taip noriu vel issitiesint, bet si kart ieskau nebe cheminio tiesinimo smile.gif
Atsakyti