Grazus biustas . Man taip pat labai patiko maximos kepejos tortas ir dar tas su povu grazus man labai
Toks klausimelis (neismaneles ) kodel man beze nuciuozia nuo torto sonu? dzibukai nesubliuksta stovi kaip stoveje ant virsaus is vis puikiai o va nuo sonu ciuozia
Viskas sakiau nebepuosiu tortu jokiais kremas nervas jau ima pabaisiukai gaunas man daug labiau patiko su mase dirbti
Toks klausimelis (neismaneles ) kodel man beze nuciuozia nuo torto sonu? dzibukai nesubliuksta stovi kaip stoveje ant virsaus is vis puikiai o va nuo sonu ciuozia
o tai tuos šonus aptepat sviestiniu kremu?prieš dedant beze?
kai darau du darbus tai mano mergina pamiseliskai nori dideles leles tai man dabar aktualu kad jau zinot tai nebeieskau foto
---
na kad tortuku mazai tai vienas mazai mergytei 6men proga
aciu
oooooooooo koks paradas net nezinau kuris graziausias smailikui as neabejinga, vaikiskuose kiek darbo ideta o tas paskutinis "30"
o to raudono uzsakovai matyt be fantazijos arba kaip tik su gilia mintim mano draugai irgi buvo prase torto su uzrasu "tortas"-tai cia is tos operos
na as cia nieko blogo pasakyt nenorejau siaip mintis tai orginali o del fantazijos tai...buna tiesiog dienu kad nu ner jos-man siandien taip-nekyla rankos dirbti ir viskas uz tai ziuriu jusu visu grozius
na as cia nieko blogo pasakyt nenorejau siaip mintis tai orginali o del fantazijos tai...buna tiesiog dienu kad nu ner jos-man siandien taip-nekyla rankos dirbti ir viskas
cia kaip sakoma-batsiuvys be batu ... tik as su tortu,bet be papuosimo