sveikos,mergaites

saziningai perziurejau visus neskaitytus puslapius. nu jau grazu,tai iki asaru...rodos jau kelintas suris,bet dar grazesnis,jau ir kopustas ne pirmas,bet dar tikroviskesnis...tai kazkokia detale nauja,tai kazkaip naujai padaryta ta pati...kaip gera dziaugtis beziurint.tik as visai nesidziaugiu savim.panasu,kad pries metus daryti pirmieji mano tortai buvo labiau vyke nei paskutiniai.vakar praleidau dvi valandas vien lygindama ir spakliuodama torta,galiausiai mase gavosi kazkokia ne tokia...o su raidem prasiknisau is vis

zinau,kad apie tai jau daug rasyta, bet prasau, papasakokit kaip ir ka jus darot lygindamos tortus.kas jums labiau prie dusios(kuris kremas,koks budas ar gal net irankis). as apipjausciau jau sutepta ir pastovejusi saldytuve, apspakliavau sviestas minkstas+trupiniai+cukraus pudra,tada vel i saldytuva,paskui aptepliojau labai plonai tik sviestas+cukraus pudra ir tada dengiau mase.
dabar pamaciau smailika ir galvoju kodel as jo vakar nesumasciau nukopint...