Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos,
QUOTE(MO @ 2013 02 16, 12:24)
apie ką?

apie 2004m. cunamį, pagal vienos šeimos istoriją sukurtas filmas, va treileris http://www.youtube.c...h?v=Bgw394ZKsis
aš vakar pas tėvukus nusivežiau visą sporto "inventorių", tai su broliu (3m.) dėjom vaizdų biggrin.gif viską iš paskos vaikas darė, kažin kaip šiandien jis paeina g.gif
Atsakyti
Sveikinu save su 7 diena biggrin.gif Bet tai kaip viska skauda doh.gif doh.gif Vyras sako prastas pasilimas jeigu su skaudanciais raumenim pradedu treniruote .. g.gif g.gif g.gif g.gif jauciu, kad kasdien vis skaudzziau man pritupti .. unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Kas angliskai gerai supranta - labai rekomenduoju paziuret smile.gif

http://www.youtube.c...p;v=LJVEPB_l8FU
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 17, 14:07)
Sveikos,

apie 2004m. cunamį, pagal vienos šeimos istoriją sukurtas filmas, va treileris http://www.youtube.c...h?v=Bgw394ZKsis
aš vakar pas tėvukus nusivežiau visą sporto "inventorių", tai su broliu (3m.) dėjom vaizdų biggrin.gif viską iš paskos vaikas darė, kažin kaip šiandien jis paeina g.gif

Paeina, nes tie vaikai kitaip sportinius užsiėmimus perneša. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erikae @ 2013 02 17, 14:13)
Sveikinu save su 7 diena  biggrin.gif  Bet tai kaip viska skauda  doh.gif  doh.gif  Vyras sako prastas pasilimas jeigu su skaudanciais raumenim pradedu treniruote ..  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  jauciu, kad kasdien vis skaudzziau man pritupti ..  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Taip neturėtų būti. Po 7dienų sporto jau turėtų mažėt skausmai. Arba jūs pervertinot savo sugebėjimus. 4u.gif
Kai po pertraukos imu sportuot, tai skauda max 3 dienas.
Atsakyti
As galvojau kad raumenys pas mane dar ne tokie suglebe .. Tai pasirodo kad klydau ... Na ziuresiu kaip po savaites bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 17, 14:07)
Sveikos,

Ačiū 4u.gif palauksiu, kol B grįš ir atsiųs, nemoku blush2.gif blush2.gif
Vaikams tik duok pasportuot, na, daugumai biggrin.gif mes su maniškiais irgi susigalvojam dažnai kokios veiklos, kad ir iš kambario į kambarį skirtingais žingsniukais, šuoliukais, ropojimais, man jau kojos pareina, o jiems dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
aha, skambinau, sakė lyg nieko nebūtų buvę biggrin.gif kaip gerai jiems, aš pirmą savaitę išsižergusi vaikščiojau, kojų pilnai nėjo ištiesti biggrin.gif
man šiandien sunki treniruotė buvo, nors vakar taip nuo dūšios ir lengvai viskas ėjosi, šiandien jaučiuosi be jėgų ir tokia apsunkusi. matyt nelabosios parsibels, bus savaitei džiaugsmo doh.gif
MO, mokykis, kitą kartą jam grįžtant parsiųsi kokį romantinį ar su S raide filmą, paruoši vakarienę bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 17, 21:05)
aha, skambinau, sakė lyg nieko nebūtų buvę biggrin.gif kaip gerai jiems, aš pirmą savaitę išsižergusi vaikščiojau, kojų pilnai nėjo ištiesti biggrin.gif
man šiandien sunki treniruotė buvo, nors vakar taip nuo dūšios ir lengvai viskas ėjosi, šiandien jaučiuosi be jėgų ir tokia apsunkusi. matyt nelabosios parsibels, bus savaitei džiaugsmo doh.gif
MO, mokykis, kitą kartą jam grįžtant parsiųsi kokį romantinį ar su S raide filmą, paruoši vakarienę bigsmile.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
reikės išmokt blush2.gif baidausi tik dėl to, kad rusiškai neskaitau (nebe tos kartos) blush2.gif nes kiek MB siunčiasi, tai kinozal.ru, rutracker, gal gerai parašiau, visi rusiški, o angliškų būna? blush2.gif
Atsakyti
vasara, čia ne į temą blush2.gif mačiau tavo skelbimą plaukų priežiūros priemonių temoj, kaip ta kaukė?
aš ieškau Milk shake produkcijos, kažkaip niekas nepardavinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 17, 22:05)
vasara, čia ne į temą  blush2.gif mačiau tavo skelbimą plaukų priežiūros priemonių temoj, kaip ta kaukė?
aš ieškau Milk shake produkcijos, kažkaip niekas nepardavinėja  g.gif

man ji nieko tokia, turiu dar vieną iš john frieda, naudoju su šampūnu, o šitą į tarpus kaip kada paįvairinti. Plaukai minkšti, kvepia, mažai veliasi, bet man per daug jos, bijau, kad tokiais tempais naudojimo ji man paprasčiausiai pasens, dėl to sugalvojau, kad galiu pusę parduoti arba apsikeisti į kitą kokią priemonę, tik norinčių nėra biggrin.gif

o filmų yra ir lietuviškuose, užsiregistruok filmai.in kasdien už prisijungimą gausi po 0,5 taško, 1 serialo serija 1 taškas peržiūrėti, filmo peržiūra 2 taškai. Atsisiuntimui serialas 2 taškai, filmas - 4. Net nepajusi kaip susikaups taškų ir galėsi žiūrėti nemokamai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 18, 08:16)
man ji nieko tokia, turiu dar vieną iš john frieda, naudoju su šampūnu, o šitą į tarpus kaip kada paįvairinti. Plaukai minkšti, kvepia, mažai veliasi, bet man per daug jos, bijau, kad tokiais tempais naudojimo ji man paprasčiausiai pasens, dėl to sugalvojau, kad galiu pusę parduoti arba apsikeisti į kitą kokią priemonę, tik norinčių nėra biggrin.gif

o filmų yra ir lietuviškuose, užsiregistruok filmai.in kasdien už prisijungimą gausi po 0,5 taško, 1 serialo serija 1 taškas peržiūrėti, filmo peržiūra 2 taškai. Atsisiuntimui serialas 2 taškai, filmas - 4. Net nepajusi kaip susikaups taškų ir galėsi žiūrėti nemokamai 4u.gif

supratau 4u.gif
Hmmm, įdomi sistema, na, reiks pabandyt blush2.gif
Atsakyti
Kur dingot g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 18, 15:22)
Kur dingot  g.gif

kažkam ne darbo diena? biggrin.gif
ką vakarienei valgot papasakokit, nesugalvoju ką daryt ax.gif
Atsakyti