Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 13, 20:53)
Kaip mergaitės vakarojate?

išsiviriau trintą moliūgų sriubą ir vakaroju su knyga ir galvos skausmu...
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 13, 20:56)
išsiviriau trintą moliūgų sriubą ir vakaroju su knyga ir galvos skausmu...

Moliūgų sriuba puiku, bet galvos skausmas fu... mano tai nevykęs vakaras... visų pirma nenuėjau sportuoti per tuos visus pakeitimus, namie neradau nieko valgyti, net makaronų ir tų nėra, čia kai būna badas, aš visada verdu biggrin.gif o dar kavalierius mane nervuoja su savo reikalais... tai esu alkana ir pikta, nekoks derinukas biggrin.gif užtat vietoj valgymo skalbiau biggrin.gif o vietoj sporto - bandžiau susitvarkyti nagus...
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 13, 22:02)
Moliūgų sriuba puiku, bet galvos skausmas fu... mano tai nevykęs vakaras... visų pirma nenuėjau sportuoti per tuos visus pakeitimus, namie neradau nieko valgyti, net makaronų ir tų nėra, čia kai būna badas, aš visada verdu  biggrin.gif o dar kavalierius mane nervuoja su savo reikalais... tai esu alkana ir pikta, nekoks derinukas  biggrin.gif užtat vietoj valgymo skalbiau  biggrin.gif o vietoj sporto - bandžiau susitvarkyti nagus...

Priminei makaronus rolleyes.gif Mano mėgstamiausias valgis ir verdu juos tikrai ne iš bado smile.gif Ir kokiais ten reikalais kavalierius tave nervina? ax.gif
Aš tai moksliniais reikalais užsiiminėju ir M.Mikutavičiaus klausausi rolleyes.gif

Gal kuri galit rekomenduoti veiksmingą stipriklį nagams?
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 13, 21:08)
Priminei makaronus rolleyes.gif Mano mėgstamiausias valgis ir verdu juos tikrai ne iš bado smile.gif Ir kokiais ten reikalais kavalierius tave nervina? ax.gif
Aš tai moksliniais reikalais užsiiminėju ir M.Mikutavičiaus klausausi rolleyes.gif

Gal kuri galit rekomenduoti veiksmingą stipriklį nagams?

Paskutinį kartą naudojau nailtek'ą... man tai tinka, stiprūs nagai labai, visą vakarą bandau kažką jiems padaryti... biggrin.gif Men stuff, padeda draugui, bla bla bla... bet jei gražuolis galvoja, kad aš dar planuoju savo užpakalį pakelt nuo sofos, tai lai gerai pagalvoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 13, 21:08)
Priminei makaronus rolleyes.gif Mano mėgstamiausias valgis ir verdu juos tikrai ne iš bado smile.gif

Dėl makaronų... aš juos irgi mėgstu, bet neleidžiu sau valgyti kasdien biggrin.gif todėl jei būna badas, tada galima... nes greitai paruošiama, sotu ir skanu.
Atsakyti
Labas vakaras, o as kaip tik siandien vakarienei makaronus dariau biggrin.gif

QUOTE(monkey @ 2012 11 12, 20:14)
ant mano silpnybes pataikei  lotuliukas.gif ...pries kokia valanda padariau uzsakyma  tongue.gif ..paemiau kokoso pieno ir antioksidantu  tongue.gif ...bet planuoju greitu laiku baigti uzsakymus siems metams, nes sventes arteja, tai paskui siuntiniai is amerikos kaip uzstringa kur nors porai menesiu  doh.gif

biggrin.gif geras. Ka uzsisakineji is ten?
QUOTE(lagita @ 2012 11 12, 20:34)
Labas vakaras  4u.gif 
*gimtadienį atšvenčiau galima sakyti ramiai smile.gif ne taip kaip norėjau, bet man patiko  4u.gif  o kaip Tu?  mirksiukas.gif 
**na aš tėvus, brolį pažįstu tai nebus taip labai baisu, bet visvien blush2.gif  jau dabar suku galvą ką galbūt būsimai anytai padovanoti?  ax.gif

*AS isvis nenorejau gimtadienio, bet praejo galingai, tikrai isiminsiu savo jubilieju biggrin.gif
**O ka draugas sako? Jis turetu zinoti, ko mamai reikia labiau ir ka megsta jinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 11 13, 22:20)

*AS isvis nenorejau gimtadienio, bet praejo galingai, tikrai isiminsiu savo jubilieju  biggrin.gif
**O ka draugas sako? Jis turetu zinoti, ko mamai reikia labiau ir ka megsta jinai  ax.gif

smagu kad smagiai ir įsimintinai atšventei mirksiukas.gif Draugas sako kad nieko nereikia, tai galvoju būtų gražu puokštė didelė graži ax.gif
Atsakyti

Laba ryta suraityta... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 14, 10:26)
Laba ryta suraityta... bigsmile.gif  4u.gif

labas 4u.gif
nors jis pas mane kažin ar bus labas.... unsure.gif
nekaip pati jaučiuosi, dar lyg to maža, problemos darbe tokios, kad klientai su skandalais vakar buvo, laukiu bet kurią minutę baisiojo skambučio doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, kažkokia niūri diena, aš irgi nesijaučiu labai geros nuotaikos... Rimka, siunčiu palaikymą. Kažko aprimus mūsų temelė.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 14, 10:33)
Labas rytas, kažkokia niūri diena, aš irgi nesijaučiu labai geros nuotaikos... Rimka, siunčiu palaikymą. Kažko aprimus mūsų temelė.

ačiū, bandysiu spręsti čia tuos konfliktus, kad klientas liktų patenkintas. bet kaip visada, klientai skundžiasi visiems aplinkui, bet tik ne man doh.gif
džiaugiuosi tik tuo, kad šiandien vakare pamatysiu wub.gif - eisim Bondo žiūrėti smile.gif
nors matėmės užvakar, bet vistiek jau pasiilgau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 14, 09:33)
Kažko aprimus mūsų temelė.

Jau seniai si pastebejima buvau pasakius,jog apmirusi... g.gif Nezinau nezinau... As tai vakar po darbo su drauge susitikau, kur turi tris dukrytes, tai su mazaja vel leidom laika...Pavakarieniavom taip skaniai...Pasivaiksciojom po miesta...Po to grizau,tai ejau pas kaimyne i svecius nes buvo kvietus,isgerem po buteliuka sidro...o tada jau kbau i namu tavrkymasi, skalbima...Kritau kaip lapas... blush2.gif rytas lyg ir neblogas...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 14, 10:51)
Jau seniai si pastebejima buvau pasakius,jog apmirusi... g.gif Nezinau nezinau... As tai vakar po darbo su drauge susitikau, kur turi tris dukrytes, tai su mazaja vel leidom laika...Pavakarieniavom taip skaniai...Pasivaiksciojom po miesta...Po to grizau,tai ejau pas kaimyne i svecius nes buvo kvietus,isgerem po buteliuka sidro...o tada jau kbau i namu tavrkymasi, skalbima...Kritau kaip lapas... blush2.gif rytas lyg ir neblogas...

o aš vakar kritau kaip lapas 20 val. pabundu 22 val, knyga šalia, skype žinutėm užverstas, Facebook ir žinučių gauta, sms ir gavau smile.gif
Atsakyti