Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Seila @ 2012 11 14, 10:51)
Jau seniai si pastebejima buvau pasakius,jog apmirusi... g.gif Nezinau nezinau... As tai vakar po darbo su drauge susitikau, kur turi tris dukrytes, tai su mazaja vel leidom laika...Pavakarieniavom taip skaniai...Pasivaiksciojom po miesta...Po to grizau,tai ejau pas kaimyne i svecius nes buvo kvietus,isgerem po buteliuka sidro...o tada jau kbau i namu tavrkymasi, skalbima...Kritau kaip lapas... blush2.gif rytas lyg ir neblogas...

Na vis tiek pakankamai daug visko nuveikei, aš skaitau ir galvoju, kad mano vakaras tikrai labai nevykęs buvo, nes tiek mažai visko padariau. Truputį skalbiau ir nagus bandžiau susitvarkyti, bet net nenulakavau ir atrodo baigėsi tas vakaras. Na dar trumpam išsitempė mane draugas, bet kažkokia užsikaprizinusi vis tiek esu, jei jau nori susitikti, tai būk malonus susiplanuok laiką taip, kad man nereikėtų naktinėti ir kad kažką nuveiktume įdomaus, o ne kaip priedas prie visos dienotvarkės. Ar čia aš jau kaip princesė elgiuosi? Man dar nesinori būti savaime suprantamu dalyku, norisi, kad stengtųsi nustebinti ir sužavėti.
Atsakyti
lab diena, visai nieko diena, tik prisapnavau kazkokiu kosmosu biggrin.gif nekenciu durnu sapnu, geriau visai nesapnuoti.. biggrin.gif visos cia su kadrais, mano tai reise vel, pamatysiu gal sestad biggrin.gif taip ir gyvenu, nei pakarta nei paleista biggrin.gif
vakar ispildziau savo visos dienos svajone - keptos griezineliais bulves, su pipiru ir biski kmynu, burokeliu salia ir kefyras.. eina sau kaip senai taip paprastai ir gardziai valgiau biggrin.gif
ale apie makaronu snekejot, tai prisiminiau kad pats laikas butu caneloni pasigaminti, senokai dariau bigsmile.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 14, 10:03)
, bet kažkokia užsikaprizinusi vis tiek esu, jei jau nori susitikti, tai būk malonus susiplanuok laiką taip, kad man nereikėtų naktinėti ir kad kažką nuveiktume įdomaus, o ne kaip priedas prie visos dienotvarkės. Ar čia aš jau kaip princesė elgiuosi? Man dar nesinori būti savaime suprantamu dalyku, norisi, kad stengtųsi nustebinti ir sužavėti.

o kodel nepasakai jam to? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 14, 10:15)
vakar ispildziau savo visos dienos svajone - keptos griezineliais bulves, su pipiru ir biski kmynu, burokeliu salia ir kefyras.. eina sau kaip senai taip paprastai ir gardziai valgiau biggrin.gif

oj kaip skaniai nuskambejo... Galvoju turiu kaip tik bulviu ir saldytuve kefyro,reiks ir man pasikepti... bigsmile.gif Nesu niekada taip kepusi su kmynais...mmm... net uzsimaniau,vejejjj... blush2.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif

Aš tai peršalusi, o kaip tik darbe zavalas , reiktų lovoj išgulėt, ale negaliu doh.gif gerklė kaip supjaustyta, o šiltų arbatų jau kibirą kokį išgėriau doh.gif

Seila kaip smagu laikas su drauge ir leliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 14, 10:21)
oj kaip skaniai nuskambejo... Galvoju turiu kaip tik bulviu ir saldytuve kefyro,reiks ir man pasikepti... bigsmile.gif  Nesu niekada taip kepusi su kmynais...mmm... net uzsimaniau,vejejjj... blush2.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai kad ir buvo skanu, ne tik skamba skaniai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
genialumas paprastume kartais biggrin.gif
man labai skanu keptos griezineliais (tokiais apystoriais, apie 5mm) bulves, tik su druska, juodu pipiru ir biski kmynu, na max. - nubrauktas arbatinis saukstelis bigsmile.gif

as jei orkaiteje cielas, ar skiltelem bulves prie kazko kepu, irgi kmyno beriu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 14 lapkričio 2012 - 10:28
QUOTE(comep @ 2012 11 14, 11:15)

o kodel nepasakai jam to? wink.gif

Comep, čia per moterišką naivumą, kad pats tai turėtų suprasti biggrin.gif . Taip pat žinodama save ir tai, kad kartais neadekvačiai reaguoju ir esu linkusi perspausti, neskubu reikšti savo pretenzijų. Bet šiaip tu teisi... nepatinka, pasakai, surandi kompromisą ir problem solved.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 14, 10:28)
Comep, čia per moterišką naivumą, kad pats tai turėtų suprasti  biggrin.gif . Taip pat žinodama save ir tai, kad kartais neadekvačiai reaguoju ir esu linkusi perspausti, neskubu reikšti savo pretenzijų. Bet šiaip tu teisi... nepatinka, pasakai, surandi kompromisą ir problem solved.

oi cia senai aisku kad vyrai ne aiskiaregiai, ne uzuominu imintukai ir tt biggrin.gif
kazkas negerai - sakai, jei nesakai - reiskia viskas gerai biggrin.gif
o pretenziju nereiksk biggrin.gif paprasyk gi biggrin.gif ijungi viena intonacija - pretekstas, ijungi kita - prasymas biggrin.gif nors tekstas tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 14 lapkričio 2012 - 10:32
QUOTE(Ethella @ 2012 11 14, 10:27)
Seila kaip smagu laikas su drauge ir leliukais  wub.gif

Man labai patinka laikas leidziamas su ja ir jos seima... ax.gif vedu jos mergaites i gimnastika. Stumdau vezimeli su mazaja... wub.gif Svenciu vaiku gimtadienius kartu... Ji su manimi eina i spektaklius ir koncertus! Liux... mirksiukas.gif
Ir sako jog darbinej aplinkoje negalima susirasti tikru draugu, sia drauge as butent ir sutikau pries keleta metu dirbdama vienoje imoneje! rolleyes.gif
Papildyta:

Klausykit ar pvz esate kuri virusi trinta sriuba is saldytu sparaginiu pupeliu? ax.gif ziurineju receptus bet cia visos kaip suvokiu is svieziu,o ne saldytu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 14, 10:31)
Man labai patinka laikas leidziamas su ja ir jos seima... ax.gif vedu jos mergaites i gimnastika. Stumdau vezimeli su mazaja...  wub.gif Svenciu vaiku gimtadienius kartu... Ji su manimi eina i spektaklius ir koncertus! Liux... mirksiukas.gif
Ir sako jog darbinej aplinkoje negalima susirasti tikru draugu, sia drauge as butent ir sutikau pries keleta metu dirbdama vienoje imoneje! rolleyes.gif

Nerealu wub.gif

Comep, orkaitėj bulviakus kepi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 14, 10:37)
Nerealu  wub.gif

Comep, orkaitėj bulviakus kepi?  g.gif

griezineliais? ne, keptuveje siaip wink.gif kad kepiausi 3 bulves sau biggrin.gif kur jau orkaite kursi biggrin.gif

o siaip megstu orkaitej keptas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 14, 10:38)
o siaip megstu orkaitej keptas biggrin.gif

ir man skanu...o jeigu dar ir paukstiena salia...ir darsalia viso to morkos su daug cesnako ir majonezo...mmm... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 14, 11:36)
Man labai patinka laikas leidziamas su ja ir jos seima... ax.gif vedu jos mergaites i gimnastika. Stumdau vezimeli su mazaja...  wub.gif

Seila, man atrodo tau jau norėtųsi ir savo mažąją stumdyti. Tu visada taip gražiai kalbi apie vaikus wub.gif
Atsakyti