Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

O as turiu draugiu augusiu issiskyrusiose seimose.Zinoma niekam to nelinkeciau, bet nemanau jog tai butu pasaulio pabaiga... O draugai kai turi savo seimas...na manau skaudetu sirdi jog esi viena...
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 14, 12:24)
as kai augus isvis be tevu ir tokioj siknoj, atsiprasau uz zodi..
nesu tikra ar noreciau i pasauli isleisti zmogeliuka, kuriam siuo metu tikrai negaleciau visko duoti  schmoll.gif

su šitais žodžiais sutinku, panašiai ir aš jaučiuosi. turėtų nebent tik mano meilę, o jos gi tikrai nepakanka vien tik...
Atsakyti
Aš tai niekada nenorėjau... Nėra stipriai išreikštas pas mane tas motiniškas instinktas, kita vertus, nebuvo ir vyro, kuriame matyčiau savo vaikų tėvą, tai gal vėlgi turi įtakos. Manau turint šeimą vėl kitaip mąstyčiau, nes natūraliai šeimoje vaikų turėtų būti. Netyčiniu atveju nemanau, kad būtų didelė tragedija, nors ne taip norėčiau susilaukti vaikų, bet esu jau didelė mergaitė ir šalia manęs esantis žmogus irgi nėra kažkoks atsitiktinis.
Atsakyti
Aš noriu leliuko, motiniškas inkstinktas pas mane itin stiprus, savo krikštosūnelį dievinu be proto, bet kaip Seila pasakė, kad tas noras priklauso ne tik nuo itin didelio noro, yra daug kitų faktorių... 4u.gif

Kaip mūsų mamytė laikosi įdomu, Laurita auuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 14 lapkričio 2012 - 11:46
QUOTE(Ethella @ 2012 11 14, 12:45)
Aš noriu leliuko, motiniškas inkstinktas pas mane itin stiprus, savo krikštosūnelį dievinu be proto, bet kaip Seila pasakė, kad tas noras priklauso ne tik nuo itin didelio noro, yra daug kitų faktorių...  4u.gif

Kaip mūsų mamytė laikosi įdomu, Laurita auuuu  4u.gif

pas mane jis irgi stiprus jau seniai. dievinu vaikus wub.gif bet krikšto vaiko jokio neturiu, turėčiau, užmyluočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 14, 11:48)
pas mane jis irgi stiprus jau seniai. dievinu vaikus  wub.gif bet krikšto vaiko jokio neturiu, turėčiau, užmyluočiau  lotuliukas.gif

Taip ir būna, kad bučiuoju jį be perstojo, murkia jis man susirangęs ant kelių, švebeldžiuodamas sako myyyyju, kai leliukas dar buvo, tai priguli šalia, uostinėji tą leliukišką kvapą, užglostai, kiekvieną pirštuką iščiupini... Ir kiek lopšinių suniūnuota, kiek naujų dainelių išmokta, slėpynės prisimintos, net langai nupeckioti mažais delniukų įspaudais kelia šypseną... Lb daug gražių, šiltų dalykų vaikučiai sukelia wub.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

as kaip ir Belle, neturiu motinystes instinkto unsure.gif ir nezinau ar kada turesiu unsure.gif nors kai buvau va praeita savaite pas drauge, pas ja 6men mergaite wub.gif tai tikrai su mielu noru zaidziau su ja, buvau blush2.gif aj, matyt dar nelaikas.. bus TAS zmogus, bus ir vaikas mirksiukas.gif dar niekur neskubu, jausiuosi dar jauna blush2.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 11 14, 11:45)
Kaip mūsų mamytė laikosi įdomu, Laurita auuuu  4u.gif

kaip nujausdama atėjau biggrin.gif
niu net nežinau ką pasakyti, lyg ir gerai, neturiu kuo skųstis, taip sakant storėjam po biški lotuliukas.gif įtariu teks kokią fotkę į FB kelt biggrin.gif o vakar ir atsinaujinau, taip sakant įgavau vėl normalią plaukų spalvą tongue.gif
žiūrinėju karietą leliui - ot sunkus reikalas man doh.gif

mačiau apie lelius kalbėjot, niu pas mane kaip žinoma irgi nebuvo planuotas, ale nuo to nemažiau mylimas ir laukiamas, aišku-taip sakoma reikia tinkamo vyro, bet kitą kartą kaip tu žmogus žinosi kur tas tinkamas ir t.t., o gal to tinkamo ir nerasi visą gyvenimą, o ir amžius jau mano toks- ko laukti, pats tas....būtų buvusi kita situacija-tai visai būčiau norėjusi ir kokių 20 pasigimdyt, jauna mama-vaikas didelis, visur aišku yra tų pliusų/minusų biggrin.gif ale vat dievulis nedavė man nors tu ką, vėl pagalvojus mano tuometinėje situacijoje-gal ir gerai, koks ten tėvas būtų buvęs, o gyvenau atrodo ir tikėjausi, naivuolė doh.gif
o tas motinystės jausmas manau kažkaip palaipsniui ateina, juk ir man pradžioje buvo toks lengvas šokas, mintys padrikos - kaip, kas, kur, kaip reikės gyvent, kaip su finansais ir t.t. daugybė klausimų, kurie paskui sprendžiasi eigoje... žinoma, aš už tai kad planuotis, ale žinot kaip būna - tu žmogus planuoji vienaip, o ten aukštai tikiu sudėlioja taip kaip turi būti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 14 lapkričio 2012 - 12:30
įkėliau FB savo fotkę, lb sunku save nufotkint, gal kažkas ir matysis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 14 lapkričio 2012 - 12:51
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 14, 13:21)
Labas  ax.gif

as kaip ir Belle, neturiu motinystes instinkto  unsure.gif  ir nezinau ar kada turesiu  unsure.gif  nors kai buvau va praeita savaite pas drauge, pas ja 6men mergaite  wub.gif  tai tikrai su mielu noru zaidziau su ja, buvau  blush2.gif  aj, matyt dar nelaikas.. bus TAS zmogus, bus ir vaikas  mirksiukas.gif  dar niekur neskubu, jausiuosi dar jauna  blush2.gif

Kissa, aš tai irgi tų leliukų nebijau, visada augau tarp mažesnių pusbrolių, pusseserių, tai žaisdavau su tais leliais ir leliai mėgstu mane, bet nu čia gal iš serijos, kai savo turėsim, tai ir mylėsim ir būsim geros mamos, tiesiog nėra, kad svaigstam dėl vaikų.
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 14, 14:21)
as kaip ir Belle, neturiu motinystes instinkto  unsure.gif  ir nezinau ar kada turesiu  unsure.gif  nors kai buvau va praeita savaite pas drauge, pas ja 6men mergaite  wub.gif  tai tikrai su mielu noru zaidziau su ja, buvau  blush2.gif  aj, matyt dar nelaikas.. bus TAS zmogus, bus ir vaikas  mirksiukas.gif  dar niekur neskubu, jausiuosi dar jauna  blush2.gif

Pas mane irgi nelabai dar motinystės instinktas veikia ax.gif Nors su draugų/giminaičių vaikučiais mielai žaidžiu ir bendrauju rolleyes.gif
Vat labai pritariu Kissai666 dėl to pasakymo mirksiukas.gif

Ooo, Laurita* tai jau didėji? bigsmile.gif Būtinai reiks pasicekavint kaip ten atrodai jau ax.gif

Eisiu šiandien ieškot tų priemonių nagams, nes baisu į juos jau man žiūrėt unsure.gif Visai nusisluoksniuos ir nulūžinės verysad.gif

Šiandien atsikėliau su mintim, kad noriu užsiimt joga tongue.gif Niekaip nesuprantu iš kur toks noras, bet dabar internete žiūrinėju mokyklėles ax.gif
Atsakyti
Cherry, ogi mūsų Kissa specas nagučių srityje, gal ką patars mirksiukas.gif

O dėl jogos, jei ir nori, tai nepaleisk šios minties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 14 lapkričio 2012 - 13:24