Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 15, 09:55)
Žinau, kad tau patinka ta daina...kaži kas ją čia buvo patalpinęs g.gif  biggrin.gif  ir nuo tada šita daina mane persekioja rolleyes.gif

UPS...Kalta.... lotuliukas.gif blush2.gif drinks_cheers.gif

Meyle, kur dingus?kaip spektaklis?vakaras su draugemis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 15 lapkričio 2012 - 10:05
Labas rytas, merginos... aš vėl su egzistenciniais klausimais lotuliukas.gif Kadangi dirbu „bobų“ kolektyve, dar ir savų draugių yra su išminties perlais, tai labai įdomu, ką jūs šiuo klausimu galvojate. Aš vat neseniai net iš keletos merginų išgirdau, kad visas ar bent jau dauguma pramogų poroje turi planuoti vyras. Tu neva gali užsiminti, bet jisai turi viską suplanuoti. Na pavyzdžiui, tarp kitko pasakyti, kad vyks toks renginys... ir pan. Ką jūs apie tai galvojate? Man, pavyzdžiui, atrodo, kad žymiai paprasčiau pačiai viską padaryti negu laukti, kol čia vyras susipras, nesusipras ir paskui ten pykti ant jo, jei nesusiprato, jeigu tu tikrai kažką nori nuveikti. Kita vertus, tas gal labiau verčia stengtis vyrą, verčia pasukti smegenėles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle_fleur: 15 lapkričio 2012 - 10:09
Labas mielosios 4u.gif

Meyle mūsų serga, persišaldžiusi, bet ir aš jos post'ų pasiilgstu... unsure.gif Sveikatos balionas ir lauksim grįžtant 4u.gif

Seila ką visgi nupirkai tam draugės berniukui? Smagiai pasibuvot? bigsmile.gif

Cherry, aš kepu pagal šį receptą Labai šokoladiniai keksiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 15 lapkričio 2012 - 10:13
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 10:09)
aš vėl su egzistenciniais klausimais  lotuliukas.gif 

Zinai...visada moteriai gera jausti ta vyriska iniciatyva ir demesi begalini...Bet as ir pati turedama ideja,nora kazka paveikti nelaukiu ir uzuomenom nekalbu...Pasakau jei tinka nuperku,padarau,igyvendinu ir tiek... ax.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 11 15, 10:13)
Meyle mūsų serga, persišaldžiusi, bet ir aš jos post'ų pasiilgstu...  unsure.gif Sveikatos balionas ir lauksim grįžtant  4u.gif

Seila ką visgi nupirkai tam draugės berniukui? Smagiai pasibuvot?  bigsmile.gif

Aga zinau, kad serga, bet ji vis kabo apacioje, tai todel ir uzklausiau... blush2.gif

Super,gera ideja davei,nupirkau pyrago, uzbegau i knygyna ir nupirkau keleta knygeliu spalvojimo,su lipdukais jos ten net...viena su raidelem, kita su skaiciais...Ir flamasteriu dezute, nes pagalvojau kad gal visos vaiko amunicijos nebus parsiveze grizus keliom savaitem. ax.gif Spalvino jis ten iskart gaves i rankytes,nors iki to spalvinimo dar toli toli ten biggrin.gif bet svarbiasuia manau emocijos ir pats demesys... Aciu uz ideja! drinks_cheers.gif
Smagiai vakaras prabego,laikas istirpo... mirksiukas.gif Ten mano mokyklos laiku drauge,istekejo uz mano vaikystes draugo...Praktiskai pirsle buvau! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 11:09)
Labas rytas, merginos... aš vėl su egzistenciniais klausimais  lotuliukas.gif  Kadangi dirbu „bobų“ kolektyve, dar ir savų draugių yra su išminties perlais, tai labai įdomu, ką jūs šiuo klausimu galvojate. Aš vat neseniai net iš keletos merginų išgirdau, kad visas ar bent jau dauguma pramogų poroje turi planuoti vyras. Tu neva gali užsiminti, bet jisai turi viską suplanuoti. Na pavyzdžiui, tarp kitko pasakyti, kad vyks toks renginys... ir pan. Ką jūs apie tai galvojate?  Man, pavyzdžiui, atrodo, kad žymiai paprasčiau pačiai viską padaryti negu laukti, kol čia vyras susipras, nesusipras ir paskui ten pykti ant jo, jei nesusiprato, jeigu tu tikrai kažką nori nuveikti. Kita vertus, tas gal labiau verčia stengtis vyrą, verčia pasukti smegenėles.

jeigu aš ką nors noriu pamatyti, kur nors nueiti, tai aš ir organizuoju atsiklaususi. Vyrai užuominų nesupranta - patikrinta jau ne kartą lotuliukas.gif jiems reikia tiesiai šviesiai sakyti -noriu, einam, nupirk bilietus lotuliukas.gif
ši mėnesį taip išeina, kad aš organizuoju pramogas ir nematau čia nieko blogo smile.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 11 15, 11:13)
Labas mielosios  4u.gif

šakės, kaip tik galvojau ryte važiuodama troleibusu, kad reikės užklausti tų keksiukų recepto lotuliukas.gif
Atsakyti
laba, as be miego, 3 val gal pamiegojau.. imsiuos piliuliu.. rimtai... nu negaliu as tik karta savaiteje normaliai pamiegot.. unsure.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 10:09)
Labas rytas, merginos... aš vėl su egzistenciniais klausimais  lotuliukas.gif  Kadangi dirbu „bobų“ kolektyve, dar ir savų draugių yra su išminties perlais, tai labai įdomu, ką jūs šiuo klausimu galvojate. Aš vat neseniai net iš keletos merginų išgirdau, kad visas ar bent jau dauguma pramogų poroje turi planuoti vyras. Tu neva gali užsiminti, bet jisai turi viską suplanuoti. Na pavyzdžiui, tarp kitko pasakyti, kad vyks toks renginys... ir pan. Ką jūs apie tai galvojate?  Man, pavyzdžiui, atrodo, kad žymiai paprasčiau pačiai viską padaryti negu laukti, kol čia vyras susipras, nesusipras ir paskui ten pykti ant jo, jei nesusiprato, jeigu tu tikrai kažką nori nuveikti. Kita vertus, tas gal labiau verčia stengtis vyrą, verčia pasukti smegenėles.

pfff, kam sauna i galva tas ir siulo biggrin.gif man atrodo tai toks darbas poroje, kuris neturetu buti paskirtas kazkuriam vienam biggrin.gif
o kitu kart ziu ir sudziut gali belaukiant kol ka vyruks pasiulys....
man atrodo tos bobos suka smegenus ten kur nereik biggrin.gif siulo - priimi arba ne, nesiulo - siulai pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 11:09)

Sveika... Na, viska padaryti gal ir paprasciau, bet paskui viska pati gali likti taip, kad ir darysi mirksiukas.gif o siaip, tai manau, kad visgi vyras turetu daugiau rodyti iniciatyvos, planuoti, tu pasiulai, jis suorganizuoja, o moteris turi gal 20-30 proc ir kartais ir ji nustebint, na sitas tinka gal labiau santykiu pradziai, veliau gal bisky daugiau reiktu ir paciai inicijuoti, bet as uz tai, kad moterys nepersistengtu ir visko uz vyra nedarytu, nes visgi vyras turi lakstyti paskui moteri, o ne atvirksciai.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 11 15, 12:14)
Sveika... Na, viska padaryti gal ir paprasciau, bet paskui viska pati gali likti taip, kad ir darysi  mirksiukas.gif o siaip, tai manau, kad visgi vyras turetu daugiau rodyti iniciatyvos, planuoti, tu pasiulai, jis suorganizuoja, o moteris turi gal 20-30 proc ir kartais ir ji nustebint, na sitas tinka gal labiau santykiu pradziai, veliau gal bisky daugiau reiktu ir paciai inicijuoti, bet as uz tai, kad moterys nepersistengtu ir visko uz vyra nedarytu, nes visgi vyras turi lakstyti paskui moteri, o ne atvirksciai..  rolleyes.gif

Vat aš irgi apie tai pagalvojau, vyrai kažkokie keisti padarai, tuoj atsipalaiduoja. Va todėl aš ir nedarau valgyti lotuliukas.gif , paskui išsilepini ir nebevertina.
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 15, 12:13)

Ačius, kepsiu smile.gif

Atsakant į tą egzistencinį klausimą, tai...aš labiau pati linkusi kažką siūlyt nuveikt ax.gif Kažkaip man vis pasitaikydavo, kad man siūlydavo ne tai, ko aš noriu. Tai belikdavo taktiškai nutylėt ir perkalbėt veikt kažką kito rolleyes.gif Bet aš kaip ir Belle fleur valgyt nedarydavau biggrin.gif Vat mano viena pažįstama tai nuo pat draugystės pradžios kepsnius kepa ir kavą rytais verda...oi, toli man iki to rolleyes.gif

Meyle, sveik 4u.gif

Comep, o ko tave nemiga kankina?

Rimkka, aš tave aplenkiau su klausimu biggrin.gif O tu vakar Bondą žiūrėjai, patiko?
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 15, 12:50)
Comep, o ko tave nemiga kankina?

praeities ivykiu palikti pedsakai kerta per nervu sistema...

Papildyta:
prajuokino drauges uzrasas FB:

‎"What day is it?", asked Pooh.
"It's today!", squeaked Piglet.
"My favourite day!", said Pooh.

dievinu Pukuotuka ir jo isminti biggrin.gif
pvz:
*Vieni turi proto, o kiti neturi, ir viskas
*Jei butelis gali plaukti, tai ir puodynė gali plaukti, ir jeigu tai bus labai didelė puodynė, tai aš ant jos atsisėsiu. Kartais tai laivas, bet kartais tai katastrofa. Viską nulemia… ar esi ant jo, ar po juo.
*Tokie jau tie nelaimigi atsitikimai. Jie niekad neatsitinka, kol atsitinka.
*Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau, tik Pūkuotukas nežino, kaip ji vadinasi.

ir pan auksines frazes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 15 lapkričio 2012 - 13:07
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 11:43)
Vat aš irgi apie tai pagalvojau, vyrai kažkokie keisti padarai, tuoj atsipalaiduoja. Va todėl aš ir nedarau valgyti lotuliukas.gif , paskui išsilepini ir nebevertina.

Net susimasciau... g.gif Gal tame tiesos yra?!ka Jus mergaites mastot apie tai?bet is kitos puses, maniskis nelabai toks kulinaras virtuveje, tai ka as sedesiu nevalgius?i kavines nuolat neprivaiksciosi gi... unsure.gif hmm...tas tai taip kad issilepini ir vel beda buna, bet kaip ta viduriuka atrasti reiktu tada... doh.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 15, 12:50)
Atsakant į tą egzistencinį klausimą, tai...aš labiau pati linkusi kažką siūlyt nuveikt ax.gif Kažkaip man vis pasitaikydavo, kad man siūlydavo ne tai, ko aš noriu. Tai belikdavo taktiškai nutylėt ir perkalbėt veikt kažką kito rolleyes.gif

Na mums cia pavyksta rasti kompromisus...Nors kartais jis sako tu koncervatyviu paziuru ir jei as tau siulau ta ko nesi meginusi spardaisi labai... blush2.gif gal kartais bet man atrodo jog nelabai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 15, 14:14)
Net susimasciau... g.gif Gal tame tiesos yra?!ka Jus mergaites mastot apie tai?bet is kitos puses, maniskis nelabai toks kulinaras virtuveje, tai ka as sedesiu nevalgius?i kavines nuolat neprivaiksciosi gi... unsure.gif hmm...tas tai taip kad issilepini ir vel beda buna, bet kaip ta viduriuka atrasti reiktu tada... doh.gif

Tiesos yura, jei moteris VISKA daro pati, nes galvoja, as geriau vaika uzauginsiu, skaniau valgyt padarysiu, geriau namus sutvarkysiu, greiciau nuvaziuosiu, tada vyras nemato prames kazka daryti... o yra toks dalykas kaip darbo pasidalijimas, mes kai su ex gyvenom, tai jei vienas valgyt daro, kitas irankius ir lekstes ant stalo sudelioja, o paskui lekstes suplauna ir tie darbai keicias, t.y. viena diena as gaminu, jis plauna, kita atvirksciai, tvarkantis vel darbais dalinies ir t.t. Tada viskas ir stoja i vezes, jei sakai jis nekoks kulinaras, tai pvz, kodel tu negali gamint imantresniu valgiu, jis tau padet ir isplaut lekstes, o koki sekmadienio ryta jis pagamint paprasciausia kiausiniene? g.gif
Atsakyti