Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 15:14)
Aš tai matyt normaliai gaminsiu, kai vaikų turėsiu. O kol kas visus patiekalus daro jis, tiek įmantresnius, tiek neįmantresnius, tiek pas save, tiek pas mane. Kažin, kiek tai tęsis?  biggrin.gif

Gal taviškis itin prijaučiantis kulinarijai? Arba gerokai apsukai galvą ir dabar pasiryžęs viskam lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 15:35)
Meyle, aš irgi SEL‘e būsiu su panom... oi, kaip būtų smagu, jei pavyktų tave užmatyti  biggrin.gif

Va kaip bigsmile.gif Kokius bilietus pirkote? Mes stovimus mirksiukas.gif
Atsakyti

o as i SEL gruodzio 28 diena, su drauge ir paemus bilieta esu broliui,sakiau bus kaledine dovana... ax.gif Oj kaip laukiu... blush2.gif busiu treciam jo koncerte!Pernai pati gavau dovanu, drauge su vyru vedesi, sedejom vip lozej,visi po kojom buvo,as aukstai aukstai... tongue.gif Siemet jau netaip bus, bet turiu sedimus bilietus manau, irgi bus liux... rolleyes.gif

Kaip Jumms smagu jau rytoj tusinsites... bigsmile.gif
Papildyta:

Ar skaitete??? blink.gif knyga: „Kaip permiegoti su lietuvėmis Lietuvoje“ http://www.delfi.lt/...s.d?id=59996305
Atsakyti
Seila, aš 2011m vasarą buvau SEL koncerte Klaipėdoj. Nusišokom/nusidainavom negyvai biggrin.gif Pirmas didesnis koncertas į kurį vykau buvo Enrique's Iglesio. Tąkart ėmiau sėdimus bilietus ir žiauriai pasigailėjau! bigsmile.gif Tai nuo tada visur perku stovimus, kad galėčiau pakrutėt... Ne visos dainos šokiams, bet stovint man kažkaip labiau jaučiasi koncerto aura. Pavyzdžiui, Kylie Minogue koncertas, nežinau ką ten būčiau veikusi, jei sėdimas bilietas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 15 lapkričio 2012 - 15:55
QUOTE(meyle @ 2012 11 15, 16:39)
Gal taviškis itin prijaučiantis kulinarijai? Arba gerokai apsukai galvą ir dabar pasiryžęs viskam lotuliukas.gif
Papildyta:

Va kaip bigsmile.gif Kokius bilietus pirkote? Mes stovimus mirksiukas.gif

Mes irgi stovimus. Šoksim, trypsim... thumbup.gif

Na manau bet kokiu atveju patinka, nes jei nepatiktų, tai nekažin, kas jam gautųsi... o dabar gi ir receptų susiranda ir šiaip sugalvoja kuo nustebinti. Bet užtat su renginių organizavimu ir apskritai laiko planavimu, tai jam nekas, čia jau aš geriau pasireikščiau. Vat dabar norėjau nueiti kai kur, nu tai pradžioje jam pasiūliau, bet kadangi pats ten vėlė vėlė susivėlė, tai viską pati pasidariau, bet jam nieko nebesiūliau ir eisiu ne su juo.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 15, 15:53)
Seila, aš 2011m vasarą buvau SEL koncerte Klaipėdoj. Nusišokom/nusidainavom negyvai biggrin.gif Pirmas didesnis koncertas į kurį vykau buvo Enrique's Iglesio. Tąkart ėmiau sėdimus bilietus ir žiauriai pasigailėjau! bigsmile.gif Tai nuo tada visur perku stovimus, kad galėčiau pakrutėt... Ne visos dainos šokiams, bet stovint man kažkaip labiau jaučiasi koncerto aura. Pavyzdžiui, Kylie Minogue koncertas, nežinau ką ten būčiau veikusi, jei sėdimas bilietas g.gif

Ir as buvau tada SEL koncerte...Ziauriai smagu buvo!Irgi sedimose vietose buvom... Bet niekas gi ten nesedejo biggrin.gif visi soko! tongue.gif
Kazkaip mes visada sedimus imam, toj masej zmoniu...nea...nemiela man...Bet niekada nesedim... blush2.gif Visada sokam!va ir Kaili irgi sokom... rolleyes.gif Aisku lady gaga stovejom nes kainos kosmines buvo ir taip...
Na kiekvienas mes pagal save...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 15 lapkričio 2012 - 16:06
sveikutes 4u.gif

Pritariu, nereikia per daug islepinti vyru, o tai paskui tai taps savaime suprantamu dalyku, geriau karts nuo karto palepinti, tuomet tikrai tai pastebes ir ivertins smile.gif

QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 15, 16:35)
Meyle, aš irgi SEL‘e būsiu su panom... oi, kaip būtų smagu, jei pavyktų tave užmatyti  biggrin.gif

Gal ir man pavyks ten jus pamatyti rolleyes.gif
Meyle, sveik greiciau 4u.gif ...man irgi patinka labiau stovimos vietos koncerte.... norisi pajudeti ax.gif

Smagaus vakaro su vampyrais, einancioms i brekstancia ausra mirksiukas.gif
Atsakyti
Qwertama, kaip laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 11 15, 17:34)
Qwertama, kaip laikaisi? 4u.gif

Ačiū laikausi smile.gif skaitau ką rašot ir galvoju, kad tikrai nebeturiu jums ką pridurti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 15, 18:48)
Ačiū laikausi  smile.gif skaitau ką rašot ir galvoju, kad tikrai nebeturiu jums ką pridurti  smile.gif

Laikaisi- tai jau gerai 4u.gif O pridurt tai čia visada kažką galima, kai plepalai apie viską smile.gif ne tik apie meiles-seiles, nes nevisos čia susiporavę, jeigu ką ax.gif

Aš ne taip kaip dauguma: į SEL koncertą neisiu ir į vampyrų filmą neplanuoju... rolleyes.gif Noriu būti išskirtinė biggrin.gif

p.s. bet kokia košmariška šiandien diena darbe doh.gif visi kažkuo skundžiasi, nepatenkinti, kabinėjasi...atsiprašinėju nežinia už ką ir dėl ko unsure.gif Laukiu savaitgalio ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry83: 15 lapkričio 2012 - 17:47
Sveikutes smile.gif

Dirbu dirbu smile.gif paskaitau dar ka pririasot biggrin.gif

Turesiu dvi laisvas dienas nuo rytojaus smile.gif tai nusipirkau alaus biggrin.gif zinokit, nuo vieno butelio jau apsinesiau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As ir manau, kad vaikinas turi kiek daugiau iniiatyvos rodyt kur nors einant smile.gif

Kita savaite jei darbai nesumaisys eisiu i pasimatyma ax.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kaaaaaaaaaaip noriu miego - vos atsikėliau šiandieną.... doh.gif bet gerai, kad jau penktadienis thumbup.gif
hm, apie filmą prašėt parašyt nuomonę.. man jis patiko! nemažai veiksmo, gražūs aktoriai, 2 valandos greit prabėgo. mano wub.gif irgi patiko thumbup.gif
žodžiu, rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas, PENKTADIENI... 4u.gif

As net nemoku apsakyti sios dalies filmo emociju... Man jos tokios ypatingos buvo! blush2.gif Man si dalis apskritai kazkokia kitokia, nes labai daug graziu, tokiu tyru jausmu... Dukryte...Judvieju Meile... Dzeikobas... Beles pavirtimas i vampyre ir jos pojuciu pateikimas... Greitis...Jega... Pamatymas rasos laseliu ant zoles...Voro mezgamas tinklas... Gamtos grazumas... Muzikos takelis... Man si serija jauciu pati pati... O jau dukrytes grozis... Eiciau ir dar karta paziureti antros dalis... 4u.gif tikrai rekomenduoju nueiti toms kurios ziurejot ankstesnes dalis...Skaitet knygas... Verta... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 16 lapkričio 2012 - 08:54