Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Seila @ 2012 11 16, 09:45)
Labas rytas, PENKTADIENI... 4u.gif

As net nemoku apsakyti sios dalies filmo emociju... Man jos tokios ypatingos buvo! blush2.gif Man si dalis apskritai kazkokia kitokia, nes labai daug graziu, tokiu tyru jausmu... Dukryte...Judvieju Meile... Dzeikobas... Beles pavirtimas i vampyre ir jos pojuciu pateikimas... Greitis...Jega... Pamatymas rasos laseliu ant zoles...Voro mezgamas tinklas... Gamtos grazumas... Muzikos takelis... Man si serija jauciu pati pati...  O jau dukrytes grozis... Eiciau ir dar karta paziureti antros dalis... 4u.gif tikrai rekomenduoju nueiti toks kurios ziurejot ankstesnes dalis...Skaitet knygas... Verta... bigsmile.gif

pritarius drinks_cheers.gif
man pati geriausia dalis iš visų
Atsakyti
Labas rytas... PENKTADIENIS... thumbup.gif na jau kokios susižavėjusios filmu, aš esu mačiusi gal kokias dvi dalis, o toliau nebesekiau, na kai jau nebus, ką veikti, reikės pažiūrėti.
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif

Šiuo filmu susižavėjusi nesu, ale gal reiks pažiūrėti visgi, ten kartais auksinių minčių pažeria... ax.gif

Vakar pas Kissa buvau, lakavom nagučius nail.gif
Atsakyti
Sveikos,

jau net aš susidomėjau filmu biggrin.gif

Daiktai sukrauti, lekiu į Vilnių. Pamiršiu, kad sergu, dzin tongue.gif Monkey ir Belle, tikiuos pavyks bent susimojuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 11 16, 11:35)
Sveikos,

jau net aš susidomėjau filmu biggrin.gif

Daiktai sukrauti, lekiu į Vilnių. Pamiršiu, kad sergu, dzin tongue.gif Monkey ir Belle, tikiuos pavyks bent susimojuot bigsmile.gif

Geros kelionės, gero koncerto, smagaus savaitgalio smile.gif Gal tikrai pavyks bent susimojuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ethella @ 2012 11 16, 11:35)

Vakar pas Kissa buvau, lakavom nagučius  nail.gif

Pavydžiu... visą savaitę vaikštau nelakuotais nagais, tai jaučiuosi kaip bomžė... kito savaitgalio jau laukiu vien dėl to, kad nagus man sutvarkys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 16, 10:35)
Vakar pas Kissa buvau, lakavom nagučius  nail.gif

Kokia spalvyte? blush2.gif

As kita savaite eisiu pedikiurui,manikiurui... tongue.gif Turiu kupona nusipirkusi uz puse sumos betoj rodos pirkau, tai busiu irgi pasigrazinus... bigsmile.gif

Meyle, gero savaitgalio! 4u.gif Buk gera mergaite... blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 16 lapkričio 2012 - 11:08
Seila, koks tavo savaitgalis nusimato? Kieno eilė šįkart važiuoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 16, 11:06)
Kokia spalvyte? blush2.gif

As kita savaite eisiu pedikiurui,manikiurui... tongue.gif Turiu kupona nusipirkusi uz puse sumos betoj rodos pirkau, tai busiu irgi pasigrazinus... bigsmile.gif

Ta vadinama Chanel'io spalva

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 16, 11:27)
Seila, koks tavo savaitgalis nusimato? Kieno eilė šįkart važiuoti?  smile.gif

Jis turejo ir norejo atvaziuoti, bet jau ana savaitgali pasisakiau, kad as vaziuosiu namucio... tongue.gif Busiu savaitgali mamos ir tecio vaikas,nieko neveiksiu,patingesiu,gal ka padesiu,tevelis sake uzkurs pirtele, dziaugsiuos namu siluma ir bendrausiu su seima! blush-anim-cl.gif Ziauriai pasiilgau ju... rolleyes.gif ax.gif Dar noreciau su draugem i kluba,uij paselciau...bet gal kitakart kada, negaliu atimti savaitgalio namams,kurio jau nepamenu kada turejau...

Ethella, kaip grazu...mmm... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 16 lapkričio 2012 - 11:39
laba, vohoo - miegojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

tik nuotaika pirkeja sugadino, skambinusi i biura ir norejus preke uzsisakyt biggrin.gif
sake nemoku bendrauti, pirma karta per pora metu tai isgirdau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

ji man - laba diena, noriu tokio zaislo i vilniu.
as - ok, antradieni i vilniu vaziuojam, idesiu.
ji - o tikrai? nes treciad dovanu dovanoju.
as - na taip, toks musu marsrutas.
ji - tai uzsakau.
as - bet noriu ispeti kad tas zaislas yra dvieju rusiu, tai man reikia zinoti kuri konkreciai.
ji - na nezinau... buvau jusu parduotuvej pries kelias sav ir maciau.
as - pone zinokit jus i biura pataikete, ne i parduotuve. tai man sunku pasakyti ka konkreciau nusiziurejot. gal galit musu www psl pasiziureti ir vizualiai prisiminsite galbut ir uzsisakysit.
ji - o tai ka, telefonu negaliu, butina internete?
as - zinoma galima uzsakyti telefonu, tik turetumete tiksliau zinoti..kad neideciau ko nereikia..
ji - zinot, tiek to, jus pirma su zmonem ismokit bendraut... pyp pyp pyp pyp... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 16, 14:12)
laba, vohoo - miegojau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tik nuotaika pirkeja sugadino, skambinusi i biura ir norejus preke uzsisakyt biggrin.gif
sake nemoku bendrauti, pirma karta per pora metu tai isgirdau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ji man - laba diena, noriu tokio zaislo i vilniu.
as - ok, antradieni i vilniu vaziuojam, idesiu.
ji - o tikrai? nes treciad dovanu dovanoju.
as - na taip, toks musu marsrutas.
ji - tai uzsakau.
as - bet noriu ispeti kad tas zaislas yra dvieju rusiu, tai man reikia zinoti kuri konkreciai.
ji - na nezinau... buvau jusu parduotuvej pries kelias sav ir maciau.
as - pone zinokit jus i biura pataikete, ne i parduotuve. tai man sunku pasakyti ka konkreciau nusiziurejot. gal galit musu www psl pasiziureti ir vizualiai prisiminsite galbut ir uzsisakysit.
ji - o tai ka, telefonu negaliu, butina internete?
as - zinoma galima uzsakyti telefonu, tik turetumete tiksliau zinoti..kad neideciau ko nereikia..
ji - zinot, tiek to, jus pirma su zmonem ismokit bendraut... pyp pyp pyp pyp...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Comep, moteriškei matyt buvo sunkus PMS‘o arba menopauzės atvejis........ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 16, 13:34)
Comep, moteriškei matyt buvo sunkus PMS‘o arba menopauzės atvejis........  lotuliukas.gif

as tai lindau ziuret ar ne pilnatis laugh.gif
na dar nedapistitas gali buti, prie tavo vardintu priezasciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 16 lapkričio 2012 - 13:45