Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Laurita* @ 2012 11 09, 17:49)
o aš pabūsiu kaip nevisos, dzin man saldumynai visą gyvenimą, man geriau duokite mėsos, dešros  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tiesos ir mėsos biggrin.gif
Atsakyti
saldau alu biggrin.gif
o pyrago radau namie, bananinio wub.gif aciu mano chebrytei uz si geri biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na ka, paziurejau ta filma apie meskiuka Tedi... na toks... tipiskas amerikietiskas humoras biggrin.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujoje temoje 4u.gif elskere - pavėluotai, tačiau labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu!!! Kad viskas eitų tik geryn ir geryn... wub.gif Šiltų šypsenų, skardaus juoko ir širdį virpinančių emocijų tavo kely! Žydėk, mieloji! happybday.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
labas rytas, nesimiega dry.gif

Lagita, su tavo svente bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Bet žiūriu šventė po šventės pas mus bigsmile.gif

Lagita, tegul viskas juda tik pirmyn ir geryn mirksiukas.gif Su Gimtadieniu birthday.gif

Comep, labas rytas, nes įtariu, kad daugiau čia ryto savaitgalį nieko nėra smile.gif
Atsakyti
Ir lagitos šventė! Valiooo! Su gimimo diena, lagita 4u.gif Lai aplankiusi laimė kasdien įgauna gilesnę pilnatvę, harmoniją ir nenustoja tavęs džiuginti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 10 lapkričio 2012 - 09:09
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 10, 09:02)

Comep, labas rytas, nes įtariu, kad daugiau čia ryto savaitgalį nieko nėra smile.gif

Meyle va dar gyva biggrin.gif
o siaip issibegioje merginos biggrin.gif

as tai kaupiuos didziam darbui - lovos plovimui plaunamu siurbliu, jazau kol ja visa isbruzuosiu, visas atkaltes ir tt, mat ir jos gobelenu trauktos... ulala bus veiksmo biggrin.gif

o vakare lyg grybu vakariene pas berniuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 10, 11:29)
Meyle va dar gyva biggrin.gif
o siaip issibegioje merginos biggrin.gif

as tai kaupiuos didziam darbui - lovos plovimui plaunamu siurbliu, jazau kol ja visa isbruzuosiu, visas atkaltes ir tt, mat ir jos gobelenu trauktos... ulala bus veiksmo  biggrin.gif

o vakare lyg grybu vakariene pas berniuka  biggrin.gif

Aha, dar viena gyva biggrin.gif
Oho, kokį darbą suplanavusi esi blink.gif Kad tik jėgų ir noro tam pakaktų mirksiukas.gif
Ai nanai ax.gif Fainai smile.gif ir skaniai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 10, 09:42)

Oho, kokį darbą suplanavusi esi blink.gif Kad tik jėgų ir noro tam pakaktų mirksiukas.gif

nu turiu tai padaryti biggrin.gif drauge is mamos parvezusi mundra siurbli, tai reik pasinaudoti proga, tik ten agregatas dydzio/svorio bele kokio, o plius mano lova dvigule, ir kaip sakiau net visos atkaltes, galvugalis traukti gobelenu tai ujujuj darbo laukia doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
save ''zadinu'' tokia muzika biggrin.gif
http://www.youtube.c...h?v=1w7OgIMMRc4
Atsakyti
O aš žinok tavęs įkvėpta irgi lovą tvarkiau, valiau, patalynę kedenau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 10, 11:35)
O aš žinok tavęs įkvėpta irgi lovą tvarkiau, valiau, patalynę kedenau biggrin.gif

hehe, geri pavyzdziai uzkrecia biggrin.gif biggrin.gif

uzsiknisau as, bet jau viskas, galiu sau leisti nusilakuoti nagus ir isgert kavos biggrin.gif saunuole as happy.gif
Atsakyti