ojei kaip fainai!!! AČIŪ MERGYTĖS[SIZE=7]
QUOTE(comep @ 2012 11 10, 15:43)
hehe, geri pavyzdziai uzkrecia

uzsiknisau as, bet jau viskas, galiu sau leisti nusilakuoti nagus ir isgert kavos
saunuole as 
uzsiknisau as, bet jau viskas, galiu sau leisti nusilakuoti nagus ir isgert kavos
Aha, kartais tikrai užkrečia
O aš ruošiuos į pasimatymą su Qwertama
ale kaip cekavu kaip elskerei vakar sekes
Lagita su gimtadieniu !!!
Prisidedu prie sveikinimu Lagitai
viso ko geriausio
Aciu labai
gerai sekes, kazkaip viskas graziai, smagiai ir naturaliai vyko bendravimas, na jis snekutis pas mane, su visais randa bendra kalba, tai buvo kalbu su mano mama
Dabar laukia dar baisesne dalis
uz men jo mamos gimtadienis
sakes
QUOTE(meyle @ 2012 11 10, 07:41)
Registruojuosi naujoje temoje
elskere - pavėluotai, tačiau labai nuoširdžiai sveikinu su gimtadieniu!!! Kad viskas eitų tik geryn ir geryn...
Šiltų šypsenų, skardaus juoko ir širdį virpinančių emocijų tavo kely! Žydėk, mieloji!

Aciu labai
QUOTE(comep @ 2012 11 10, 16:07)
Sveikos,
šiandien lauke toks oras, kad tarsi rodosi, jog po žiemos atėjo pavasaris... Su šuniu pavaikšitinėjom neskubėdami, gėris tokie laisvadieniai
Kaip praėjo dar viena nauja pažintis, Qwertamai ir Cherry?
Gal užsitęsė su savaitgališku pasilinksminimu?..
Vakar išbandžiau Ethellos receptą - varškę su morkytėm. Na, dar vienas šedevriukas, kuris patiko ir šeimai, ir svečiams
Ethella, įtariu, kad per tave pamažu pradedu įsimylėti kulinariją...
Ir kas galėtų paneigti, jog ši tema ne ypatinga !
Jėėėėga...
Šaunu, kad viskas praėjo puikiai ! Lygiai taip bus ir per Jo mamos gimtadienį
šiandien lauke toks oras, kad tarsi rodosi, jog po žiemos atėjo pavasaris... Su šuniu pavaikšitinėjom neskubėdami, gėris tokie laisvadieniai
Vakar išbandžiau Ethellos receptą - varškę su morkytėm. Na, dar vienas šedevriukas, kuris patiko ir šeimai, ir svečiams
QUOTE(elskere @ 2012 11 10, 21:08)
Aciu labai
gerai sekes, kazkaip viskas graziai, smagiai ir naturaliai vyko bendravimas, na jis snekutis pas mane, su visais randa bendra kalba, tai buvo kalbu su mano mama
Dabar laukia dar baisesne dalis
uz men jo mamos gimtadienis
sakes 
Jėėėėga...
Laba
Šiandien nuo pat ryto laiką leidžiu su draugais
Varėm į Scanoramos filmą (patiko, nenusivylėm), papliurpėm, pavaikštinėjom lauke, nes labai fainas oras
O dabar pargrįžau namo ir ruošiuos kept daržovių pyragą
Manau, puikiai
Linksmai pasisėdėjom, papliurpėm, susipažinom
Qwertama
Viskas bus gerai ir taip, kaip turi būti...
QUOTE(meyle @ 2012 11 11, 16:37)
Gal užsitęsė su savaitgališku pasilinksminimu?..
Manau, puikiai
Qwertama
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 11, 16:00)
Laba
Šiandien nuo pat ryto laiką leidžiu su draugais
Varėm į Scanoramos filmą (patiko, nenusivylėm), papliurpėm, pavaikštinėjom lauke, nes labai fainas oras
O dabar pargrįžau namo ir ruošiuos kept daržovių pyragą
Manau, puikiai
Linksmai pasisėdėjom, papliurpėm, susipažinom
Qwertama
Viskas bus gerai ir taip, kaip turi būti...
Manau, puikiai
Qwertama
Man irgi patiko nauja pažintis
Cherry, dabar dar netikiu jokia šviesia ateitimi. Pas mane dabar tamsiausia naktis.
Mergaitės išsiskyriau su savo berniuku....
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 11, 16:31)
Kodėl? Kas nutiko?
Lagita su gimtadieniu
Mano savaitgalis irgi nebuvo toks, kokį turėjau mintyse susiplanavusi, nes motina gamta susimokė prieš mane. Žodžiu, tai truputėlį pikta grįžau ant savęs ir pasaulio. Galvojau bent jau pasiguosiu pas savo mieląjį, kurio jau tiek nemačiau ir kur tau... anas irgi prisidirbęs problemų, tai nelabai smagu...
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 11, 17:17)
Kodėl? Kas nutiko?
Net nežinau, ką pasakyti...
Lagita su gimtadieniu
Mano savaitgalis irgi nebuvo toks, kokį turėjau mintyse susiplanavusi, nes motina gamta susimokė prieš mane. Žodžiu, tai truputėlį pikta grįžau ant savęs ir pasaulio. Galvojau bent jau pasiguosiu pas savo mieląjį, kurio jau tiek nemačiau ir kur tau... anas irgi prisidirbęs problemų, tai nelabai smagu...
Lagita su gimtadieniu
Pati kalta, nėra ką ir sakyti. Skauda nežmoniškai...
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 11, 17:42)
Nagi kas atsitiko? Gal viskas dar bus gerai...
vaje kokios liudnos gaidos