ir dar sloga prikibo
laba, as tai be miego, suo nakti isprotejes buvo, demesio stoka
ir dar sloga prikibo
ir dar sloga prikibo
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 21, 10:32)
Mamukas man davė kažkokiu homeopatinių tablečių. Sakė jos kaip valerionas ir nuima stresa. Tai reiks pamėgint šian 
Papildyta:
išgėriau "atominės" kavytės, bet akytės pačios merkiasi. Ką daryti?? Aš tikrai tuoj užmigsiu
Papildyta:
išgėriau "atominės" kavytės, bet akytės pačios merkiasi. Ką daryti?? Aš tikrai tuoj užmigsiu
na, senais laikais kai padavėja dirbau ir naktį akys merkdavosi, tai darydavom tikrai atominį kokteilį - pusė mažo puodelio stiprios kavos ir pusė kolos. Po tokio pabandymo akys man stačios buvo 2 paras
QUOTE(comep @ 2012 11 21, 10:40)
laba, as tai be miego, suo nakti isprotejes buvo, demesio stoka
ir dar sloga prikibo
ir dar sloga prikibo
laikykis
comep nuo slogos nusipirk arbatmedžio aliejaus. Lašiuką užlašink ant vatos ir karts nuo karto pauostyk. Labai gerai paravalo kvėpavimo takus. Man asmeniškai sloga per pora dienų dingsta.
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 21, 09:49)
comep nuo slogos nusipirk arbatmedžio aliejaus. Lašiuką užlašink ant vatos ir karts nuo karto pauostyk. Labai gerai paravalo kvėpavimo takus. Man asmeniškai sloga per pora dienų dingsta. 
nekenciu arbatmedzio aliejaus
as druskuotu vandeniu pasiterapinsiu, irgi padeda, bet ne darbe bunant
Na arbatmedžio aliejaus daug kas neperneša
) mamai mano tai net alergija buvo parsidėjusi
rimkka gal ir man išbandyti tą kokteilį. Tik bijau, kad širdis sustos
)
rimkka gal ir man išbandyti tą kokteilį. Tik bijau, kad širdis sustos
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 21, 11:07)
jeigu ką, aš ne kalta
Laba diena
Rimkka hehe, atominis užtaisas tas gėrimukas
Cherry užspaudė darbai? Laikykis
Pagalvok apie keksiukus geriau
Paukšte aga, arbatmedis gerai lb, aš net spuogelius padžiovinu, jei iškyla koks "gražuolis"
bet aromatas tai fek
Rimkka hehe, atominis užtaisas tas gėrimukas

Cherry užspaudė darbai? Laikykis
Paukšte aga, arbatmedis gerai lb, aš net spuogelius padžiovinu, jei iškyla koks "gražuolis"
Siryt gavau sms nuo drauges (tos kur tris vaikucius turi): "Atostogos liuxiskos!
Labas
uztad dabar mes visos numirsim
QUOTE(Seila @ 2012 11 21, 11:13)
Siryt gavau sms nuo drauges (tos kur tris vaikucius turi): "Atostogos liuxiskos!
oras puikus, +30, o gal ir daugiau net...lengvas vejelis, vanduo siltas...Guliu prie baseino,pasaka..."
Galvoju ankstus rytas, o ten jie jau deginasi,karsta... Mmmm....jau isivaizduoju,geeris... Kaip smagu kad ir as jau to laukiu,o tai numirciau is pavydo kitaip...: 
uztad dabar mes visos numirsim
O mes birželio 4 d. eisim i koncerta Lana Del Ray , yuuhuu
nusipirkom bilietus
Seila Tau irgi jos muzika kiek pamenu patinka
Seila Tau irgi jos muzika kiek pamenu patinka