Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

QUOTE(Seila @ 2012 11 21, 11:43)
Atsiprasau... blush2.gif  4u.gif

juokauju mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 11 21, 11:47)
O mes birželio 4 d. eisim i koncerta Lana Del Ray , yuuhuu  assa.gif nusipirkom bilietus  flirt.gif

visos cia pamisusios del jos biggrin.gif po kiek bilietai?
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 21, 11:51)
juokauju  mirksiukas.gif  4u.gif
visos cia pamisusios del jos  biggrin.gif  po kiek bilietai?

Spėjom tuos pirmuosius po 100 LT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 21, 11:47)
O mes birželio 4 d. eisim i koncerta Lana Del Ray , yuuhuu  assa.gif nusipirkom bilietus  flirt.gif

Mmmm... ax.gif Saunumelis klausyk... drinks_cheers.gif As reklama issiziojusi ziurejau kai pamaciau jog Ji cia koncertuos,negalejau patiketi! bigsmile.gif Labai noreciau irgi, bet paprasta darbo diena gaunasi... O koncas Vilniuje...Nezinau nezinau... unsure.gif Beto chebros tai neturiu siam koncertui!o kur bus?siemens arenoj ar kur?nes nenugirdau sios informacijos...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 21, 12:58)
Mmmm... ax.gif Saunumelis klausyk... drinks_cheers.gif As reklama issiziojusi ziurejau kai pamaciau jog Ji cia koncertuos,negalejau patiketi! bigsmile.gif Labai noreciau irgi, bet paprasta darbo diena gaunasi... O koncas Vilniuje...Nezinau nezinau... unsure.gif Beto chebros tai neturiu siam koncertui!o kur bus?siemens arenoj ar kur?nes nenugirdau sios informacijos...

Aha, Siemens arenoj. Jei nori junkis prie mūsų su drauge mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 11 21, 13:07)
Aha, Siemens arenoj. Jei nori junkis prie mūsų su drauge  mirksiukas.gif

O sedimas ar stovimas pirkote vietas? ax.gif Gal visai noreciau...Seniai pirkai bilieta?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 21, 13:09)
O sedimas ar stovimas pirkote vietas? ax.gif Gal visai noreciau...Seniai pirkai bilieta?

Pirmieji 300 bilietų po 99 Lt, stovimos vietos bus, draugė pirko apie 11 val kažkur
Atsakyti

As jau nebespesiu i tuos 300...Neturiu el.benkininkystes korteles darbe,o isbegti irgi negaliu... unsure.gif et...
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 11 21, 13:18)
As jau nebespesiu i tuos 300...Neturiu el.benkininkystes korteles darbe,o isbegti irgi negaliu... unsure.gif et...

Et, ir aš neturiu kodukų generatoriaus su savim, draugė pirko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 21 lapkričio 2012 - 13:24
kitoje temoje radau wub.gif , dalinuosi mirksiukas.gif
Lauke lyja. Nelynoja, bet ir nepliaupia, o tiesiog tolygiai lyja, ir lašai ritasi stogais, tuščiais suoliukais, skėčiais, lapais, automobilių stogais...Gatve eina Jis. Vilki madingą kostiumą, avi brangius batus, virš galvos didžiulis juodas skėtis, o rankoje gražus odinis portfelis. Eina…keiksnodamas balas, kurios gali sugadinti jo batus; mintyse burnoja lietų, nes reikia nešti didelį skėtį; pyksta, kad negali miesto centre pasistatyti automobilio stovėjimo aikštelėje, todėl štai tenka kėblinti pėsčiomis iki tikslo; o ir pyksta ant savęs, kad jaučiasi dėl viso šito toks nelaimingas...
Priešais eina Ji. Basutės peršlapo, skėtis paliktas namuose. Šukuosena nuo lietaus jau niekam tikusi. Eina... šlepsėdama per balas savo džiaugsmui… Ji pakelia veidą į dangų ir mėgaujasi kiekvienu lietaus lašeliu. Nuo jos plaukų varva kutenančios vandens srovelės, ir ji nusijuokia. Ji ištiesia delnus lietui ir niūniuoja mėgiamos melodijos motyvą. Ji jaučiasi laiminga...
Jie prasilenkia ir nužvelgia vienas kitą...
"Gražus... Turbūt, laimingas", - pagalvoja Ji.
"Sušlapusi, nelaiminga, beprotė", - pagalvoja Jis.

Moralas: Dažnai mes klystame, galvodami apie kitus...
Atsakyti
rimkka labai gražu. Ir aš pasivogsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukste 25 @ 2012 11 21, 15:40)
rimkka labai gražu. Ir aš pasivogsiu smile.gif

vok, vistiek ne mano lotuliukas.gif

šiandien darbe užsiimu niekais (o iš tikrųjų tai rimta). Paleidau kolegoms balsuoti temų Kalėdiniam vakarėliui sąrašą lotuliukas.gif
kaip mane knisa tas jų - o kam? o kodėl? ai, aš nebalsuosiu... ai, aš vistiek ateinu tik pagerti...
viskas palikta man vienai, bijau, kad nepavešu, tad jau pradedu pareigas skirstyti - o dar koks erzelis prasideda doh.gif ot lietuviai doh.gif doh.gif doh.gif nes jei viena darysiu, tai bijau, kad nebus nei baliaus, nei manęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pasiguodžiau taip sakant blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimkka: 21 lapkričio 2012 - 15:09

Labai grazu isties Rimkka... 4u.gif

O as ikelsiu man labai grazius zodzius Roxete dainos ,,Speak to me", ji man tokia uz sirdies griebianti...Keletas stulpeliu...:

"You want to hide when you’re alone
Where do you run to when you’re on your own?
You’re looking to find some peace of mind
But nothing’s in sight at the end of the line..."

"So where do you hide when you’re alone?
Where do you run to when you’re on your own?
That dream in the dark just sank like a stone
That voice in your heart,
It won’t come to the phone,
It never comes
..."

Ech... unsure.gif
Atsakyti