Qwertama
tikrai, kai bebutu, viskas bus gerai
nieko musu gyvenime nevyksta siaip sau, viskam yra savo priezastis... taip, dabar skaudu... bet praeis laikas, ir ar susitaikysit ar ne, viskas bus gerai
juk musu visu gyvenimas kaip zebra - juoda-balta-juoda-balta
svarbiausiai, kad tie juodi dryziai nebutu platus
QUOTE(kissa666 @ 2012 11 12, 00:10)
Qwertama
tikrai, kai bebutu, viskas bus gerai
nieko musu gyvenime nevyksta siaip sau, viskam yra savo priezastis... taip, dabar skaudu... bet praeis laikas, ir ar susitaikysit ar ne, viskas bus gerai
juk musu visu gyvenimas kaip zebra - juoda-balta-juoda-balta
svarbiausiai, kad tie juodi dryziai nebutu platus

Labas rytas
Šiąnakt miegą susitrumpinau filmu 93-iasis reisas. Buvau mačiusi ir ne kartą, tačiau labai seniai... Vėl kaip iš naujo susižiūrėjo, tai nuėjau miegoti užsikūkčiojus. Na tikrai labai emocionalus filmas, o vien ta mintis, kad atkurtas pagal tikrus faktus...
Rytoj laukia teatras ir merginų vakaras... Šį sezoną dar nemačiau jokio spektaklio, tad nekantrauju
Qwertama, nuliūdau dėl tavęs, iš tiesų labai nemalonu, kad viskas taip susiklostė. Tik žinai, galvoju, jeigu taip jam pasakei, gal ne veltui? Taip, persistengei, perspaudei, bet juk tą akimirką norėjai taip pasakyti. Dėl to tu nesi nei bloga, nei kvailė
Klysti žmogiška... Ir aš pritariu merginoms, kad svarbiausia tiesiog ne paSIaiškinti, o viską nuoširdžiai išsakyti kaip jautiesi ir ką jauti. Bet kuriuo atveju, tau tai didžiulė pamoka, kad kas ant liežuvio galo, ne visad reikia paleisti
Ir, manau, kad jeigu Jis skirtas Tau, tai viską suvirškinęs atlyš ir judu vėl būsite kartu
Kaip mano mama sako: ''Kas Tavo - po puodu nepavoši''
Laikykis, mergyt
Neabejoju, kad dabar labai skauda...
Šiąnakt miegą susitrumpinau filmu 93-iasis reisas. Buvau mačiusi ir ne kartą, tačiau labai seniai... Vėl kaip iš naujo susižiūrėjo, tai nuėjau miegoti užsikūkčiojus. Na tikrai labai emocionalus filmas, o vien ta mintis, kad atkurtas pagal tikrus faktus...
Rytoj laukia teatras ir merginų vakaras... Šį sezoną dar nemačiau jokio spektaklio, tad nekantrauju
Qwertama, nuliūdau dėl tavęs, iš tiesų labai nemalonu, kad viskas taip susiklostė. Tik žinai, galvoju, jeigu taip jam pasakei, gal ne veltui? Taip, persistengei, perspaudei, bet juk tą akimirką norėjai taip pasakyti. Dėl to tu nesi nei bloga, nei kvailė
Laba ryteli...
Meyle prakalbo apie filma... As rekomenduociau paziureti Pragaras rojuje... Labai norejau pamatyti si filma, Klp deja jo niekaip nepradeda rodyti tai pasinaudojau proga ir Vilniuje nuejau i kinoteatra. Praverkiau irgi puse filmo... Filmas pastatytas pagal vienos seimos isgyventa istorija 2004m.per Kaledas, kai cunamis nuplove Tailanda... Toks priverciantis susimastyti ir pagalvoti apie laikinuma,apie seima...
Mergaitės, ačiū jums visoms už gražius žodžius ir tikrai nuoširdų palaikymą...
Iš tikrųjų dabar nežmoniškai skauda. Gavau tikrai labai skaudžią pamoką, kurią atsiminsiu visą savo gyvenimą ir su žmogumi, su kuriuo man skirta leisti gyvenimą, ši klaida nepasitaikys.
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 12, 10:08)
Mergaitės, ačiū jums visoms už gražius žodžius ir tikrai nuoširdų palaikymą...
Iš tikrųjų dabar nežmoniškai skauda. Gavau tikrai labai skaudžią pamoką, kurią atsiminsiu visą savo gyvenimą ir su žmogumi, su kuriuo man skirta leisti gyvenimą, ši klaida nepasitaikys. 
Laikykis
Labas, mielosios
Meyle, džiugu, kad gaminant malonumas atsiranda, o ta varškytė apsivalgymas
Savaitgaliui gaminsiu irgi, krikštosūnelio 3-iasis gimtadienis bus ir dar keksiukų kepsiu su sveikinimų vėliavėlėm
Qwertama nebedaugžodžiausiu, tik siunčiu palaikymą...
Viskas bus gerai, vienaip ar kitam, bet bus... Merginos mūsų labai gerų patarimų davė...
Meyle, džiugu, kad gaminant malonumas atsiranda, o ta varškytė apsivalgymas
Qwertama nebedaugžodžiausiu, tik siunčiu palaikymą...
QUOTE(Seila @ 2012 11 12, 11:06)
Laba ryteli...
Meyle prakalbo apie filma... As rekomenduociau paziureti Pragaras rojuje... Labai norejau pamatyti si filma, Klp deja jo niekaip nepradeda rodyti tai pasinaudojau proga ir Vilniuje nuejau i kinoteatra. Praverkiau irgi puse filmo... Filmas pastatytas pagal vienos seimos isgyventa istorija 2004m.per Kaledas, kai cunamis nuplove Tailanda... Toks priverciantis susimastyti ir pagalvoti apie laikinuma,apie seima...
Labas rytas
O man užteko vien trailer'io, kad jau ašaros padėtų kauptis akyse
Gal kuriai yra tekę užsisakinėti nuotraukų knygą? Nežinau kaip tiksliai vadinasi, žodžiu, knygą, kurioje puikuojasi jūsų nuotraukos. Labai reikia rekomendacijų, kur kokybiškos tos knygos
Noriu pasidaryti, bet bijau bet kur
Kaip kai kurios įmonės nuvilia nuotraukų kokybe, manau, taip pat gali nuvilti ir nuotraukų išspausdinimu knygoje. Nutraukos, drobės paveikslai man labiausiai patinka FOTOPRO, tiesiog profesionalu
Bet ten negamina knygų
QUOTE(meyle @ 2012 11 12, 12:24)
Gal kuriai yra tekę užsisakinėti nuotraukų knygą? Nežinau kaip tiksliai vadinasi, žodžiu, knygą, kurioje puikuojasi jūsų nuotraukos. Labai reikia rekomendacijų, kur kokybiškos tos knygos
Noriu pasidaryti, bet bijau bet kur
Kaip kai kurios įmonės nuvilia nuotraukų kokybe, manau, taip pat gali nuvilti ir nuotraukų išspausdinimu knygoje. Nutraukos, drobės paveikslai man labiausiai patinka FOTOPRO, tiesiog profesionalu
Bet ten negamina knygų 
Draugė darėsiCIA kelias knygas, tiko ir patiko
O va dėl drobės ir man reikia, vis nėra kada normaliai prisėsti ir užsisakyti...
QUOTE(Seila @ 2012 11 12, 11:06)
As rekomenduociau paziureti Pragaras rojuje...
Pasinaudosiu rekomendacija
QUOTE(Ethella @ 2012 11 12, 15:50)
O va dėl drobės ir man reikia, vis nėra kada normaliai prisėsti ir užsisakyti... 
Čia kaip suprast?
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 12, 14:01)
Čia kaip suprast?
Nuotrauka kaip paveikslas? Nesuprantu prie ko nuotraukos ir ta drobė 
Aha, foto perkelta ant drobės, kaip paveikslas