Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime...

Na tikrai gaila, kad taip nutiko... manau tokiais atvejais svarbiausia nuoširdumas, kaip Comep sakė... bet aš ir Qwertama suprantu, kodėl jinai galėjo taip pasakyti, čia tas durnas charakteris, kai ne viskas vyksta pagal visus tavo norus... man anskčiau irgi nieko nereikšdavo tokie žodžiai, tipo skiriamės... dabar nebemanau, kad reikia tokiais švaistytis, nes labai greitai galima viską sugriauti, o atstatyti kartais būna labai sunku. Aš manau, jei tikrai vaikinukui buvo tikri jausmai tau, jisai atsileis wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Grįžau po savaitgalio į Vilnių smile.gif

Jubiliates sveikinu, tik truputi paveluotai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Qwertama 4u.gif 4u.gif Jeigu lemta, sugrįš.. jei ne, tai tik dar labiau priartėsi prie to skirtojo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 11, 19:17)
Na tikrai gaila, kad taip nutiko... manau tokiais atvejais svarbiausia nuoširdumas, kaip Comep sakė... bet aš ir Qwertama suprantu, kodėl jinai galėjo taip pasakyti, čia tas durnas charakteris, kai ne viskas vyksta pagal visus tavo norus... man anskčiau irgi nieko nereikšdavo tokie žodžiai, tipo skiriamės... dabar nebemanau, kad reikia tokiais švaistytis, nes labai greitai galima viską sugriauti, o atstatyti kartais būna labai sunku. Aš manau, jei tikrai vaikinukui buvo tikri jausmai tau, jisai atsileis  wub.gif

Va būtent - durnas charakteris. Na dabar ir aš gavau pamoką, kad tokiais žodžiais švaistytis negalima. Tik kokia tos pamokos kaina... verysad.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 11 11, 19:23)
Sveikutės  4u.gif  Grįžau po savaitgalio į Vilnių  smile.gif
Jubiliates sveikinu, tik truputi paveluotai  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Qwertama   4u.gif  4u.gif  Jeigu lemta, sugrįš.. jei ne, tai tik dar labiau priartėsi prie to skirtojo  4u.gif

Aš noriu tikėti, kad tu teisi... 4u.gif
Atsakyti
Na tikėkimės geriausio smile.gif aš optimistė šiuo metu, tikiu, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 11 11, 19:35)
Na tikėkimės geriausio  smile.gif aš optimistė šiuo metu, tikiu, kad viskas bus gerai  smile.gif

aš deja, jau optimizmą praradau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 11 11, 19:42)
aš deja, jau optimizmą praradau  verysad.gif

Aš įsivaizduoju, kaip negerai, ypač, kai aš vos ne liudininkė buvau, kaip mezgėsi jūsų bendravimas... man pačiai liūdna, bet vis tiek aš optimistė smile.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartą už sveikinimus ax.gif Elskere sutapimas ar ne bet ir aš greit lėksiu į savo draugo mamos jubiliejų, o va tada tai bus unsure.gif
Qwertama verysad.gif liūdna, kad taip susiklostė viskas.. net nežinau ką ir patart.. 4u.gif laikykis mergyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 11 11, 19:27)
Elskere sutapimas ar ne bet ir aš greit lėksiu į savo draugo mamos jubiliejų, o va tada tai bus  unsure.gif 

o kas bus? mus, reks, pjaus ten jumi? laugh.gif
relaks mergaites thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 11 11, 20:38)
o kas bus? mus, reks, pjaus ten jumi? laugh.gif
relaks mergaites  thumbup.gif

aš tai su visa plačia gimine turėsiu susipažint unsure.gif nu gal nepapjaus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kokia patirtis mums prideda šiek tiek išminties kitam kartui... 4u.gif

Kaip suprantu dauguma jau pargrįžot į namus ir laukiat darbo savaitės smile.gif Šiandien tokia veikli diena buvo, tai visai norėčiau, kad būtų dar vienas laisvadienis ax.gif Nesijaučiu pailsėjus.

Lagita ir Elskere, kad nepritrūktų iškalbos ir žavesio pažindinantis su išrinktųjų artimaisiais/giminaičiais smile.gif O kada čia tie baliai nusimato?
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 11 11, 22:14)
Bet kokia patirtis mums prideda šiek tiek išminties kitam kartui... 4u.gif

Kaip suprantu dauguma jau pargrįžot į namus ir laukiat darbo savaitės smile.gif Šiandien tokia veikli diena buvo, tai visai norėčiau, kad būtų dar vienas laisvadienis ax.gif Nesijaučiu pailsėjus.

Lagita ir Elskere, kad nepritrūktų iškalbos ir žavesio pažindinantis su išrinktųjų artimaisiais/giminaičiais smile.gif O kada čia tie baliai nusimato?

man gruodžio 29d smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras, mergytes... 4u.gif

LAGITA SU GIMTADIENIU... 4u.gif Pavelavau jau, bet nuosirdziausi sveikinimai!

http://www.youtube.c...h?v=l_i0Up0h6ZA

Qwertama stiprybes balionelis Tau... 4u.gif Tokiais momentais truksta tinkamus zodzius rasti, laikas...Jis tikriausiai visagalis...
Atsakyti